http://instagram.com/ed_dzekoŠveđanin wrote:Dajte te linkove vezane za fejs i i instagram kad ih toliko spominjete.![]()
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
http://instagram.com/ed_dzekoŠveđanin wrote:Dajte te linkove vezane za fejs i i instagram kad ih toliko spominjete.![]()
Susic i njegovo igra za gol vise sa dva napadaca tj. igra bez igre jok ponovice strucnjak vec protiv argentine prica 6mj. prije sprtmper44 wrote:Ovo treba uploadovati još 5 puta, da neke stvari budu jasnije, najviše Sušiću.Rob_Atl wrote:Svaka cast onom ko ima zivaca pogledati reprizu utakmice, ja bi ovo izbriso sa interneta da ne postoji uopstertmper44 wrote:
A inace nismo bili 2-3 u Evropi po broju postignutih golova, malo li je 30 golova?!DonVitoN wrote: Susic i njegovo igra za gol vise sa dva napadaca4-4-2 po ko zna koji put donji.
Sta ima jednog poraza i sta ima jedno losije zalaganje.Ripicipi wrote:hrasno38 wrote:Ocito je da ovdje mnogi preziru Edina Dzeku igrao dobro ili lose. To sam vidio nakon zadnje utakmice kvalifikacija kada su svi u nebesa dizali Ibisevica a on je jednostavno potpuno sam samo postavio nogu a 95% posla je odradio upravo taj Edin Dzeko. Kada je bilo najvaznije Edin je odradio posao za cistu 10-ku, dobio Grke i namjestio 300% sansu u odlucujucoj utakmici te zasluzio sve moguce kredite kod poznavaoca fudbala. Kod papaka svakako nije a i njega i kompletnu fudbalsku javnost bi za to trebala da zaboli ona stvar. I zamisli sad covjek koji nikada do sada nije bio povrijedjen (i neka tako i ostane) kaze da je dosao da igra iako ima neku povredu i odmah papci kuke i motike prema nekome ko je ubjedljivo najzasluzniji sto ce prodaja televizora i bolovanja u junu porasti za 500% i sto po prvi put u istoriji cemo neku nasu reprezentaciju gledati na svjetskom prvenstvu!!! Ajmo misevi nazad u rupe i ostavite Papeta i momke koji su nam donijeli toliko radosti u zadnje vrijeme.![]()
Degutantno je citati sve ovo zbog jednog poraza uz losije zalaganje.
Sve se preko noci zaboravilo... jadno, tuzno, zalosno...
Rumunija odigrala takticki i imala srece... jok mi bi na njih 6 mj. prije SP po Safetu trebali 4-4-2 iako neki dan ti kroz istu ocitaju bukvicu ne kazem da ce 4-5-1 donijeti bobu neku ali sigurno ne bruku.. pa lagano nas provoza Egipat, mogli su i vise dati.. Argentina je isto mogla vise dati.. ali jok nastaviti po starom sa grlom u jagode igra bez igre pardon igra za GOL vise po Safetu je igra sa dva napadaca.Mustang1 wrote:I kaze desi se svima poraz .. Pa eno bolan Rumunija 0:0 sa Argentinom u kojoj je i Messi bio .. A nas razvalili . nismo znali je'l smo posli il smo dosli..
I ovih utakmica van Bosne mi je puna neka stvar .. Igraj u Bihacu,Mostaru,Tuzli,Travniku.. Sta fali Egiptu u recimo Mostaru ili Bihacu da su igrali .. Par hiljada koliko vec moze stati dosta .. Prijateljska je nek i tamo ljudi koji bi htjeli a nemaju mogucnosti da odu u drugi grad gledaju .. A oni navalili po Americi i pizdi materinoj
A kojima smo mi to repkama davali tolike golove , to se zaboravlja ????Ripicipi wrote:A inace nismo bili 2-3 u Evropi po broju postignutih golova, malo li je 30 golova?!DonVitoN wrote: Susic i njegovo igra za gol vise sa dva napadaca4-4-2 po ko zna koji put donji.
Zlatne ribice, pamcenje 3 sekunde.
Jesam ja i odmah sam se sjetio kad je Osim vodio Japan i kad jedan poce na treningu da igra petom a Osim kaze "vidi ovog' ba, dos'o u reprezentaciju i sad samo petom igra"DonVitoN wrote:Jeste upratili petu od Avdije
ganjeta wrote:rtmper44 wrote:
Ovo treba uploadovati još 5 puta, da neke stvari budu jasnije, najviše Sušiću.
Ako ne prebaciš na kasete, džaba![]()
.
Prije ce biti da je samo doveo svoje pijavice koje si se sad pogotovo osilile. Eto primjer ti je Dzekin otaczecko_kupuz wrote:Kolašinac je rano izveden jer je saigračima nabio komplekse.![]()
Ironično je da atmosferu opet narušavaju kojekakvi derneci i "klanovi", a jedna dobra stvar koju je Sušić uradio na početku mandata je da je udaljio raznorazne pijavice od igrača tokom okupljanja. Razbio je onaj Ćirin cirkus. Plasirali smo se, kao da mu je sada svejedno.
Istina..costacurta wrote:Evo gledam Hrvate i Švicarce i pokušavam povući paralelu sa onom nazivi utakmicom sa Egiptom. Niđe veze!
Nego j.ebeš igru, ovo je večeras je ionako bila taktika da se zavaraju protivnici u grupi na SP
ono što je bitnije, što sam primijetio i što bih da sugerišem našem strategu,
haj sviju ti nađi nekog ako ti ne znaš nek' te obuče dostojno, gledaj ovo:
a vidi tebe, isto onaj najveći pijačar, ko da valjaš marke
![]()
De majke ti povedi računa o sebi, počešljaj se, sredi se, nabaci Armani i izgledaj ko insan. Možda ti to ne kontaš ali kad te vaskoliki auditorium gleda onda ne vidi samo Safeta Sušića, već i nekoga ko predstavlja državu Bosnu i Hercegovinu. U to ime te molim da nešto promijeniš, tolike godine si u Parizu, de malo poradi na stajlingu bem mu miša, OUI?!
Ne, nego ste vi sve odjednom zaboravili, ali SVE.mO k3 wrote:A kojima smo mi to repkama davali tolike golove , to se zaboravlja ????Ripicipi wrote:A inace nismo bili 2-3 u Evropi po broju postignutih golova, malo li je 30 golova?!DonVitoN wrote: Susic i njegovo igra za gol vise sa dva napadaca4-4-2 po ko zna koji put donji.
Zlatne ribice, pamcenje 3 sekunde.
Kvalifikacije si zaboravio?? Reci mi na kojoj utakmici kvalifikacija se nisu borili???Picajzla wrote:Sta ima jednog poraza i sta ima jedno losije zalaganje.Ripicipi wrote:hrasno38 wrote:Ocito je da ovdje mnogi preziru Edina Dzeku igrao dobro ili lose. To sam vidio nakon zadnje utakmice kvalifikacija kada su svi u nebesa dizali Ibisevica a on je jednostavno potpuno sam samo postavio nogu a 95% posla je odradio upravo taj Edin Dzeko. Kada je bilo najvaznije Edin je odradio posao za cistu 10-ku, dobio Grke i namjestio 300% sansu u odlucujucoj utakmici te zasluzio sve moguce kredite kod poznavaoca fudbala. Kod papaka svakako nije a i njega i kompletnu fudbalsku javnost bi za to trebala da zaboli ona stvar. I zamisli sad covjek koji nikada do sada nije bio povrijedjen (i neka tako i ostane) kaze da je dosao da igra iako ima neku povredu i odmah papci kuke i motike prema nekome ko je ubjedljivo najzasluzniji sto ce prodaja televizora i bolovanja u junu porasti za 500% i sto po prvi put u istoriji cemo neku nasu reprezentaciju gledati na svjetskom prvenstvu!!! Ajmo misevi nazad u rupe i ostavite Papeta i momke koji su nam donijeli toliko radosti u zadnje vrijeme.![]()
Degutantno je citati sve ovo zbog jednog poraza uz losije zalaganje.
Sve se preko noci zaboravilo... jadno, tuzno, zalosno...
insomnia78 wrote:http://instagram.com/ed_dzekoŠveđanin wrote:Dajte te linkove vezane za fejs i i instagram kad ih toliko spominjete.![]()

Picajzla wrote:Jesam ja i odmah sam se sjetio kad je Osim vodio Japan i kad jedan poce na treningu da igra petom a Osim kaze "vidi ovog' ba, dos'o u reprezentaciju i sad samo petom igra"DonVitoN wrote:Jeste upratili petu od Avdije![]()
Negdje na 1:25
Zeza me TT.Šveđanin wrote:insomnia78 wrote:http://instagram.com/ed_dzekoŠveđanin wrote:Dajte te linkove vezane za fejs i i instagram kad ih toliko spominjete.![]()