B&H vs Egipat

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko uzima ?

Poll ended at 06/03/2014 16:11

Pobjeda
25
35%
Poraz
38
54%
Nerjeseno
8
11%

Total votes: 71

Logovan

#926 Re: B&H vs Egipat

Post by Logovan »

@SundanceKid :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Logovan

#927 Re: B&H vs Egipat

Post by Logovan »

nema me tamo wrote:Najoštriji kriticari su oni ustvari koji i najviše vole repku.
Šta reče i ostade živ... :run:

U zadnje vrijeme sve kontam uzeti neku svesku pa zapisivati sve ove bisere. Ispunio bih sve stranice za par dana.
palermo

#928 Re: B&H vs Egipat

Post by palermo »

SundanceKid wrote:Reko jednom tata Osim - ko ne moze da trci, ne moze ni da igra! I to je najveca istina fudbala, narocito ovog koji se igra danas. Nema tu trckaranja, vucaranja, izvoljevanja, mahanja rukama, samo trka, energija, red i rad...inace te, ma kolko ti bio dobar, moze satrat i Uzbekistan...

Nas osnovni problem u zadnje vrijeme je to sto su neki igraci (zasluzeno) previse uzdignuti, idealizirani, napravljeni idoli od njih, i onda manje vise privatiziraju reprezentaciju ko da im je ona (uz igru na terenu) neko privatno sijelo i prilika za druzenje, promociju, zezanje i slicno.. Onda ispada da je Dzeko vodja reprezentacije, nedohvatljiv, da mu se ne smije nista reci, da je zacrtan u prvih 11, kako god da odigra odlicno je, selektor mu ne smije beknut, na terenu se mrgodi i odmahuje rukama svim igracima..pa ne ide to tako misa mu..ko je igro bilo kakav sport zna da su takvi odnosi nesto najgore za ekipu. Dzeko je nas dijamant, al on je ko i svaki drugi igrac, mora imat osjecaj da je ZAMJENJIV, mora imat konkurenciju, MORA SELEKTOR BIT IZNAD IGRACA I IMAT PODRSKU I NAJBOLJEG IGRACA DA IZBACI KAD MU CEIF!!

A mi kritikujemo Papeta koji nas je odveo na prvenstvo (zasluzeno ili ne, nebitno), on ima pritisak od medija, napumpanih nedohvatljivih igraca koji se vuku po terenu...itd...itd.. Pocelo je sa Misketom, koji je fantastican, al neko mora trcat za njega. Mujdza istripovan povredama, ne smije u duel uci...Vedo takav kakav je, makar se trudi i trci uvijek, Dzeko se vuce, Sejo nabio kila i ne trci ni blizu kolko je ranije itd..itd..

1. Dat selektoru punu podrsku (bio on dobar ili los, ne moze uradit ni ono sto bi mogo ako nema podrsku punu, a da ga ebes, ma kolko mi bili majstori forumski, ne znamo vise od Papeta, samo smo nafurani i filozofiramo)
2. Pokazat svim zvijezdama da mogu zavrsit na klupi, bio to Dzeko, Vedo, ovaj il onaj...
3. Dovest igrace koji TRCE!
4. Kaznit Džeku za ove izjave na drustvenim mrezama, da mu to nikad ne naumpadne vise, prljavo rublje i spominjanje selektora..sramota! Igro povrijedjen? Nema igranja povrijedjen, il si spreman il nisi, konkurencije mora bit!
5. Prizemljit malo i Spahica, i on luta po oblacima dosta.
6. Radit na mentalitetu igraca, jer nemamo mi to ko nacija u glavi, da moramo igrat svaku utakmicu 101%, i da zabijemo 56 golova je moguce. Jel nam dobro ide, nafuramo se i qrcimo na terenu.
7. I vrlo vazno - malo i mi svi moramo pobjec od naseg seljackog mentaliteta da pljujemo odma po svemu. Ta reprezentacija nam je donijela jucer tolko radosti, idemo na prvenstvo. Bas taj Pape kojeg pljujemo odma i njegovi igraci. Seremo po Dzeki, a kolko smo utakmica radi njega odgledali, kolko nam je veselja donijeo, da nekog svog mozemo gledat u Premijer ligi...gdje god je ikakav uspijeh imo u zivotu, momak je okacio zastavu BiH oko vrata, spomeno Bosnu. Al jok, nama glavno pricat kako Amra ne valja...

:bih: :bih: :bih:
Zašto kazniti, ako je istina ? Ispoštovana je želja Pjanića i Rome, čini se da je bio dogovor i sa Kolašincem (negdje pročitah)pa je ispoštovan, ako je bio dogovor i sa Džekom, onda ne vidim razloga da se ne ispoštuje.

A Džekina rekacija je vrlo razumljiva jer se dio najvijača nesmiljeno obrušio na njega. On jednostavno brani svoj integritet
Nisam ja siguran da je Džeko prava osoba na kojoj ćeš pokazivati primjer ostalima.

Ostali dio posta je ok.
Crvena Tifoza

#929 Re: B&H vs Egipat

Post by Crvena Tifoza »

Kako ove vijesti izlaze na vidjelo, Ispade da hAvaz ne laže u vezi napada Edinovog starog na Papeta.

Sent from my iPhone using Tapatalk
It_is_a_Leclerc

#930 Re: B&H vs Egipat

Post by It_is_a_Leclerc »

SundanceKid wrote:Reko jednom tata Osim - ko ne moze da trci, ne moze ni da igra! I to je najveca istina fudbala, narocito ovog koji se igra danas. Nema tu trckaranja, vucaranja, izvoljevanja, mahanja rukama, samo trka, energija, red i rad...inace te, ma kolko ti bio dobar, moze satrat i Uzbekistan...

Nas osnovni problem u zadnje vrijeme je to sto su neki igraci (zasluzeno) previse uzdignuti, idealizirani, napravljeni idoli od njih, i onda manje vise privatiziraju reprezentaciju ko da im je ona (uz igru na terenu) neko privatno sijelo i prilika za druzenje, promociju, zezanje i slicno.. Onda ispada da je Dzeko vodja reprezentacije, nedohvatljiv, da mu se ne smije nista reci, da je zacrtan u prvih 11, kako god da odigra odlicno je, selektor mu ne smije beknut, na terenu se mrgodi i odmahuje rukama svim igracima..pa ne ide to tako misa mu..ko je igro bilo kakav sport zna da su takvi odnosi nesto najgore za ekipu. Dzeko je nas dijamant, al on je ko i svaki drugi igrac, mora imat osjecaj da je ZAMJENJIV, mora imat konkurenciju, MORA SELEKTOR BIT IZNAD IGRACA I IMAT PODRSKU I NAJBOLJEG IGRACA DA IZBACI KAD MU CEIF!!

A mi kritikujemo Papeta koji nas je odveo na prvenstvo (zasluzeno ili ne, nebitno), on ima pritisak od medija, napumpanih nedohvatljivih igraca koji se vuku po terenu...itd...itd.. Pocelo je sa Misketom, koji je fantastican, al neko mora trcat za njega. Mujdza istripovan povredama, ne smije u duel uci...Vedo takav kakav je, makar se trudi i trci uvijek, Dzeko se vuce, Sejo nabio kila i ne trci ni blizu kolko je ranije itd..itd..

1. Dat selektoru punu podrsku (bio on dobar ili los, ne moze uradit ni ono sto bi mogo ako nema podrsku punu, a da ga ebes, ma kolko mi bili majstori forumski, ne znamo vise od Papeta, samo smo nafurani i filozofiramo)
2. Pokazat svim zvijezdama da mogu zavrsit na klupi, bio to Dzeko, Vedo, ovaj il onaj...
3. Dovest igrace koji TRCE!
4. Kaznit Džeku za ove izjave na drustvenim mrezama, da mu to nikad ne naumpadne vise, prljavo rublje i spominjanje selektora..sramota! Igro povrijedjen? Nema igranja povrijedjen, il si spreman il nisi, konkurencije mora bit!
5. Prizemljit malo i Spahica, i on luta po oblacima dosta.
6. Radit na mentalitetu igraca, jer nemamo mi to ko nacija u glavi, da moramo igrat svaku utakmicu 101%, i da zabijemo 56 golova je moguce. Jel nam dobro ide, nafuramo se i qrcimo na terenu.
7. I vrlo vazno - malo i mi svi moramo pobjec od naseg seljackog mentaliteta da pljujemo odma po svemu. Ta reprezentacija nam je donijela jucer tolko radosti, idemo na prvenstvo. Bas taj Pape kojeg pljujemo odma i njegovi igraci. Seremo po Dzeki, a kolko smo utakmica radi njega odgledali, kolko nam je veselja donijeo, da nekog svog mozemo gledat u Premijer ligi...gdje god je ikakav uspijeh imo u zivotu, momak je okacio zastavu BiH oko vrata, spomeno Bosnu. Al jok, nama glavno pricat kako Amra ne valja...

:bih: :bih: :bih:
Ovo što ti predlažeš je gašenje vatre benzinom.
Umjesto da se igrači i selektor počnu slušati, razgovarati i sarađivati, tvoja je ideja da ih još više posvađaš.
DonVitoN

#931 Re: B&H vs Egipat

Post by DonVitoN »

nema me tamo wrote:Najoštriji kriticari su oni ustvari koji i najviše vole repku.
:thumbup: :thumbup:
rtmper44

#932 Re: B&H vs Egipat

Post by rtmper44 »

p206

#933 Re: B&H vs Egipat

Post by p206 »

ako ima nekih nesuglasica, bolje da se sad desilo nego pred svjetsko
što se tiče taktike na svjetskom, ja se ne brinem puno...ako Osim bude živ i zdrav reći će koju pametnu Papetu...koji očito ne konta neke stvari
denimb

#934 Re: B&H vs Egipat

Post by denimb »

Nesto sto ne moze shvatiti svako :thumbup:
Zatamnjena stakla

#935 Re: B&H vs Egipat

Post by Zatamnjena stakla »

Pape je ba glup dečko.
DonVitoN

#936 Re: B&H vs Egipat

Post by DonVitoN »

Jeste upratili petu od Avdije :lol:
Ripicipi

#937 Re: B&H vs Egipat

Post by Ripicipi »

DonVitoN wrote:Najoštriji kriticari su oni ustvari koji i najviše vole repku.
Da ima Nobelova nagrada za glupost, vjeruj da bi je dobio.
Last edited by Ripicipi on 06/03/2014 00:44, edited 1 time in total.
Rob_Atl

#938 Re: B&H vs Egipat

Post by Rob_Atl »

rtmper44 wrote:
Svaka cast onom ko ima zivaca pogledati reprizu utakmice, ja bi ovo izbriso sa interneta da ne postoji uopste
mO k3

#939 Re: B&H vs Egipat

Post by mO k3 »

Ripicipi wrote:
DonVitoN wrote:Najoštriji kriticari su oni ustvari koji i najviše vole repku.
Da ima Nobelova nagrada za glupost, vjeruj da bi pobjedio.
Tema nije on nego repka , zato mani da vrijeđaš raju ......
Jazzy.ba

#940 B&H vs Egipat

Post by Jazzy.ba »

Jadan Dzekica, ne voli ga Mancini, ne voli ga Pelegrini, ne vole ga navijaci, ne voli ga niko. Kme kme ...

Daj vrati masinu Muslimovica, taj se ne vuce po terenu ko prebijena macka, nikad.

Dzekica > klupica.
Last edited by Jazzy.ba on 06/03/2014 00:48, edited 2 times in total.
N.N.

#941 Re: B&H vs Egipat

Post by N.N. »

p206 wrote:ako ima nekih nesuglasica, bolje da se sad desilo nego pred svjetsko
što se tiče taktike na svjetskom, ja se ne brinem puno...ako Osim bude živ i zdrav reći će koju pametnu Papetu...koji očito ne konta neke stvari
Osim je njemu neke stvari govorio u studiu FTV-a i TV1, odmah poslije plasmana.
Prica oko pracenja trendova, oko trke i snage, oko Dzeke poslije Dzeke i td.
Dakle, indirektno je mazlumu govorio neke stvari, ali...
Valjda je vec svima jasno da Susic nije pretjerano inteligentan i to je to :)
rtmper44

#942 Re: B&H vs Egipat

Post by rtmper44 »

Rob_Atl wrote:
rtmper44 wrote:
Svaka cast onom ko ima zivaca pogledati reprizu utakmice, ja bi ovo izbriso sa interneta da ne postoji uopste
Ovo treba uploadovati još 5 puta, da neke stvari budu jasnije, najviše Sušiću. :lol:
House

#943 Re: B&H vs Egipat

Post by House »

Da se još jedom pokenjam Safetu u stau

hvala
ganjeta

#944 Re: B&H vs Egipat

Post by ganjeta »

rtmper44 wrote:
Ovo treba uploadovati još 5 puta, da neke stvari budu jasnije, najviše Sušiću. :lol:

Ako ne prebaciš na kasete, džaba :lol: :D .
Mustang1

#945 Re: B&H vs Egipat

Post by Mustang1 »

Izadji na ulicu i pitaj bilo koju zensku osobu sta misli o ovom porazu i reci ce ti "Pa svima se desi hajde nek smo mi u Brazillu (mada nema pojma sta to znaci ali je cula) treba dati podrsku Safetu." Napravi selekciju i pitaj covjeka koji prati nogomet citav zivot reci ce ti da ovo ni na sta ne lici i da je neko krivac za to a kad nekoj ekipi ne ide glavni krivac je trener ! Najlakse je povrsno zakljucak donijeti treba nekad malo nesto pokusati i skontati ..
Logovan

#946 Re: B&H vs Egipat

Post by Logovan »

Jazzy.ba wrote:Jadan Dzekica, ne voli ga Mancini, ne voli ga Pelegrini, ne vole ga navijaci, ne voli ga niko. Kme kme ...
Ali baš ovako ispadne. :-) Bilo bi mu najbolje da više ništa ne objavljuje preko interneta. To neka pravdanja, neka saopštenja da zna raja šta je tačno bilo.

Neka se ostavi facebooka i ostalog, za njega je teren a ne internet. Neka šuti, trenira i zabija golove.
zecko_kupuz

#947 Re: B&H vs Egipat

Post by zecko_kupuz »

Kolašinac je rano izveden jer je saigračima nabio komplekse. :P

Ironično je da atmosferu opet narušavaju kojekakvi derneci i "klanovi", a jedna dobra stvar koju je Sušić uradio na početku mandata je da je udaljio raznorazne pijavice od igrača tokom okupljanja. Razbio je onaj Ćirin cirkus. Plasirali smo se, kao da mu je sada svejedno. :?
Mustang1

#948 Re: B&H vs Egipat

Post by Mustang1 »

I kaze desi se svima poraz .. Pa eno bolan Rumunija 0:0 sa Argentinom u kojoj je i Messi bio .. A nas razvalili . nismo znali je'l smo posli il smo dosli..
I ovih utakmica van Bosne mi je puna neka stvar .. Igraj u Bihacu,Mostaru,Tuzli,Travniku.. Sta fali Egiptu u recimo Mostaru ili Bihacu da su igrali .. Par hiljada koliko vec moze stati dosta .. Prijateljska je nek i tamo ljudi koji bi htjeli a nemaju mogucnosti da odu u drugi grad gledaju .. A oni navalili po Americi i pizdi materinoj
almir1977

#949 Re: B&H vs Egipat

Post by almir1977 »

rtmper44 wrote:
Rob_Atl wrote:
rtmper44 wrote:
kakvo ba uploadovanje, Sušiću pije vode jedino ako mu na kasetu prebaciš :lol:
Šveđanin

#950 Re: B&H vs Egipat

Post by Šveđanin »

Dajte te linkove vezane za fejs i i instagram kad ih toliko spominjete. :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Locked