Avanture???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Gazz

Post by Gazz »

Eh, s obzirom da sam ja sklona dugogodišnjim vezama kod mene je poriv za avanturom značio početak kraja veze :D e jesam ovo dobro rekla :D zapravo ozbiljno, ako sam osjetila ikakvu potrebu ili želju za avanturom to mi je bio dobar pokazatelj da u vezi nešto nije kako treba :?

U zadnjoj dugogodišnjoj vezi, s čovjekom kojeg sam voljela do ludila, a nisam mogla opstati s njim, morska avantura je učinila svoje... vidiš imaju te avanture i svoje prednosti kad malo bolje skontam :D
Gazz

Post by Gazz »

anais_nin wrote:
angel26 wrote: al vecinom bi to preraslo u nesto vise....previse smo mi zene osjecajne da bi uspjele uraditi bilo sta bez ikakvih emocija....naravno ko voli nek izvoli.....demokratija jeeeeeeeee!!!! :D :D
al' to je ono gdje se ja mislim stereotip razbija :D kad god sam ja nastupila sa stavom "ovo je avantura" uslijedila bi organizovana potjera s njegove strane...isto kao da su oni (muski rod) u stanju odraditi taj avanturisticki dio samo ako su oni ti koji diktiraju pravila...cim je "obostrano" najednom ide "vise".... :D
bravo, ista stvar mi se dešavala :) u onom periodu dok sam bila slobodna od veza :D

fakat, frajeri polude za tobom... ne mozes se rijesit' djavla :-)
angel26

Post by angel26 »

Gazz wrote:Eh, s obzirom da sam ja sklona dugogodišnjim vezama kod mene je poriv za avanturom značio početak kraja veze :D e jesam ovo dobro rekla :D zapravo ozbiljno, ako sam osjetila ikakvu potrebu ili želju za avanturom to mi je bio dobar pokazatelj da u vezi nešto nije kako treba :?

U zadnjoj dugogodišnjoj vezi, s čovjekom kojeg sam voljela do ludila, a nisam mogla opstati s njim, morska avantura je učinila svoje... vidiš imaju te avanture i svoje prednosti kad malo bolje skontam :D
ma ne mislim ja na te avanture.... ja mislim ono kad si slobodna pa avanturises...bez veze :D :D
a kad si u vezi pa avanturises e to je vec komplikacija....ufff....sto se zapetljah.. :-D :-D
Gazz

Post by Gazz »

angel26 wrote:
Gazz wrote:Eh, s obzirom da sam ja sklona dugogodišnjim vezama kod mene je poriv za avanturom značio početak kraja veze :D e jesam ovo dobro rekla :D zapravo ozbiljno, ako sam osjetila ikakvu potrebu ili želju za avanturom to mi je bio dobar pokazatelj da u vezi nešto nije kako treba :?

ma ne mislim ja na te avanture.... ja mislim ono kad si slobodna pa avanturises...bez veze :D :D
a kad si u vezi pa avanturises e to je vec komplikacija....ufff....sto se zapetljah.. :-D :-D
ma ja nisam imala puno slobodnog vremena :D od 16.god u vezama dugogodišnjim do 23.g., pa onda pauza od dvije godine i evo me sad opet na putu ka ozbiljnoj dugogodisnoj vezi, samo sad vise nisam zainteresovana ni za kakve avanture, godine :D ili sam ispucala u ove dvije godine dok sam bila "slobodna" ako ne računam ove "vezice" po par mjeseci :)
angel26

Post by angel26 »

Gazz wrote:
angel26 wrote:

ma ja nisam imala puno slobodnog vremena :D od 16.god u vezama dugogodišnjim do 23.g., pa onda pauza od dvije godine i evo me sad opet na putu ka ozbiljnoj dugogodisnoj vezi, samo sad vise nisam zainteresovana ni za kakve avanture, godine :D ili sam ispucala u ove dvije godine dok sam bila "slobodna" ako ne računam ove "vezice" po par mjeseci :)

caka ti je u one 2 godine :D :D :D
Gazz

Post by Gazz »

a i jesam ih iskoristila maksimalno :-) ;) avanture vake, avanture nake :-)
angel26

Post by angel26 »

Gazz wrote:a i jesam ih iskoristila maksimalno :-) ;) avanture vake, avanture nake :-)
eto vidis da znas :D :D
Ina

Post by Ina »

Avanture ?!?
Totalno neprimamljivo...Za moj sentiment neprihvatljivo...
Jednostavno nisam taj tip zene...mada vrijeme uci da nikada ne treba reci nikad...no, cisto sumnjam...
Mozda kada bi se "ubila" od alkohola u tolikoj mjeri da zaboravim na samu sebe ali obicno u opijenom stanju biva suprotno...osjetilni senzori imaju pojacani rad pri registriranju potencijalnih opasnosti i nametanju nezeljenog...
Uostalom avanturu mogu prozivjeti i dozivjeti svaki dan sa jednom te istom osobom koju volim i kojoj sam predana i dusom i tijelom...bar mi maste nikad ne ponestaje...Blago meni :P
angel26

Post by angel26 »

Ina wrote:Avanture ?!?
Jednostavno nisam taj tip zene...mada vrijeme uci da nikada ne treba reci nikad...no, cisto sumnjam...
Mozda kada bi se "ubila" od alkohola u tolikoj mjeri da zaboravim na samu sebe ali obicno u opijenom stanju biva suprotno...osjetilni senzori imaju pojacani rad pri registriranju potencijalnih opasnosti i nametanju nezeljenog...
Uostalom avanturu mogu prozivjeti i dozivjeti svaki dan sa jednom te istom osobom koju volim i kojoj sam predana i dusom i tijelom...bar mi maste nikad ne ponestaje...Blago meni :P
fakat blago tebi :-D :-D :-D
Gazz

Post by Gazz »

Ina wrote:...mada vrijeme uci da nikada ne treba reci nikad...
no, cisto sumnjam....
ovo podržavam :D al' ipak nikad ne reci ni "čisto sumnjam" :D
Ina

Post by Ina »

Gazz Upisano: 17. jan. 2006. 15:34 Naslov poruke:

--------------------------------------------------------------------------------

Ina (citat):
...mada vrijeme uci da nikada ne treba reci nikad...
no, cisto sumnjam....

ovo podržavam al' ipak nikad ne reci ni "čisto sumnjam"

Da ne zazivam zlu kob...odricem se ovog "cisto sumnjam" :)
taxi_driver

Post by taxi_driver »

uvijek sam za
anais_nin

Post by anais_nin »

Gazz wrote:
anais_nin wrote:
angel26 wrote: al vecinom bi to preraslo u nesto vise....previse smo mi zene osjecajne da bi uspjele uraditi bilo sta bez ikakvih emocija....naravno ko voli nek izvoli.....demokratija jeeeeeeeee!!!! :D :D
al' to je ono gdje se ja mislim stereotip razbija :D kad god sam ja nastupila sa stavom "ovo je avantura" uslijedila bi organizovana potjera s njegove strane...isto kao da su oni (muski rod) u stanju odraditi taj avanturisticki dio samo ako su oni ti koji diktiraju pravila...cim je "obostrano" najednom ide "vise".... :D
bravo, ista stvar mi se dešavala :) u onom periodu dok sam bila slobodna od veza :D

:lol: :D jest jest, to je fakat sindrom neki.... :D jesi li se ti slucajno postavila u stilu "pa ja ne bih vezu", ko krpelj se zalijepe....ali nekad ok veze ispadnu od toga :D nikad se ne zna gdje djavo spava :lol:
tigris

Post by tigris »

gotovo sa avanturama(kazu neke od vas :D ) ahaaaaaaaa :D dok ne raskinete :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:gotovo sa avanturama(kazu neke od vas :D ) ahaaaaaaaa :D dok ne raskinete :D :D
bona stari se... :D stabilnost, peMzija, monogamna ljubav a i stras cine svoje :D posebno ako si se na vrijeme iz-avanturisala :D
tigris

Post by tigris »

anais_nin wrote:
Gazz wrote:
anais_nin wrote: al' to je ono gdje se ja mislim stereotip razbija :D kad god sam ja nastupila sa stavom "ovo je avantura" uslijedila bi organizovana potjera s njegove strane...isto kao da su oni (muski rod) u stanju odraditi taj avanturisticki dio samo ako su oni ti koji diktiraju pravila...cim je "obostrano" najednom ide "vise".... :D

:lol: :D jest jest, to je fakat sindrom neki.... :D jesi li se ti slucajno postavila u stilu "pa ja ne bih vezu", ko krpelj se zalijepe....ali nekad ok veze ispadnu od toga :D nikad se ne zna gdje djavo spava :lol:

znaci to je recept za ...kako imati vezu :lol: :lol: :lol:
xygirl

Post by xygirl »

ma kako tuzno zvucalo ovo je istinito... nazalost :D
edu

Post by edu »

Ina wrote:Avanture ?!?
jednom sam zaglavio s jednom koja se baaaaas ubila alkoholom..i taman poce djidji-midji..ona ode u wc i povrati.. :D :D ..ispade..poljubila se sa mnom i povratila.. :D :D ..od muke nego sta.. :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:
anais_nin wrote: :lol: :D jest jest, to je fakat sindrom neki.... :D jesi li se ti slucajno postavila u stilu "pa ja ne bih vezu", ko krpelj se zalijepe....ali nekad ok veze ispadnu od toga :D nikad se ne zna gdje djavo spava :lol:

znaci to je recept za ...kako imati vezu :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: probaj, pa javi frcera li kod tebe :lol:
ding-dong

Post by ding-dong »

Ma svaka je veza, cak i ona superozbiljna, ustvari avantura :D :D Nikad ne znas sta te sutra ocekuje :D :D
Gazz

Post by Gazz »

ding-dong wrote:Ma svaka je veza, cak i ona superozbiljna, ustvari avantura :D :D Nikad ne znas sta te sutra ocekuje :D :D
vidi fakat :D

mudro zboris :D djevojce ili momce :D
tigris

Post by tigris »

a gdje je ucmalost, a gdje navika, a gdje rutina kod dugih veza :? :D :D

tu avanture ima samo izvan veze :D :D :D izleti i to......
edu

Post by edu »

jebo majku..covjek bi rek'o iskusnaaaaaaa.. :-) :D :D :-)
manijak1

Post by manijak1 »

Pametna tema ........za avanturiste :D :D
edu

Post by edu »

analogijom dolazimo do sljedeceg: pametna tema = pametan postavljac iste..eh sad..da li je to tako.. :D ..potrebna je nova tema.. :D :D :D
Post Reply