U zadnjoj dugogodišnjoj vezi, s čovjekom kojeg sam voljela do ludila, a nisam mogla opstati s njim, morska avantura je učinila svoje... vidiš imaju te avanture i svoje prednosti kad malo bolje skontam
Avanture???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Gazz
Eh, s obzirom da sam ja sklona dugogodišnjim vezama kod mene je poriv za avanturom značio početak kraja veze
e jesam ovo dobro rekla
zapravo ozbiljno, ako sam osjetila ikakvu potrebu ili želju za avanturom to mi je bio dobar pokazatelj da u vezi nešto nije kako treba
U zadnjoj dugogodišnjoj vezi, s čovjekom kojeg sam voljela do ludila, a nisam mogla opstati s njim, morska avantura je učinila svoje... vidiš imaju te avanture i svoje prednosti kad malo bolje skontam
-
Gazz
bravo, ista stvar mi se dešavalaanais_nin wrote:al' to je ono gdje se ja mislim stereotip razbijaangel26 wrote: al vecinom bi to preraslo u nesto vise....previse smo mi zene osjecajne da bi uspjele uraditi bilo sta bez ikakvih emocija....naravno ko voli nek izvoli.....demokratija jeeeeeeeee!!!!![]()
kad god sam ja nastupila sa stavom "ovo je avantura" uslijedila bi organizovana potjera s njegove strane...isto kao da su oni (muski rod) u stanju odraditi taj avanturisticki dio samo ako su oni ti koji diktiraju pravila...cim je "obostrano" najednom ide "vise"....
fakat, frajeri polude za tobom... ne mozes se rijesit' djavla
-
angel26
ma ne mislim ja na te avanture.... ja mislim ono kad si slobodna pa avanturises...bez vezeGazz wrote:Eh, s obzirom da sam ja sklona dugogodišnjim vezama kod mene je poriv za avanturom značio početak kraja vezee jesam ovo dobro rekla
zapravo ozbiljno, ako sam osjetila ikakvu potrebu ili želju za avanturom to mi je bio dobar pokazatelj da u vezi nešto nije kako treba
![]()
a kad si u vezi pa avanturises e to je vec komplikacija....ufff....sto se zapetljah..
-
Gazz
ma ja nisam imala puno slobodnog vremenaangel26 wrote:ma ne mislim ja na te avanture.... ja mislim ono kad si slobodna pa avanturises...bez vezeGazz wrote:Eh, s obzirom da sam ja sklona dugogodišnjim vezama kod mene je poriv za avanturom značio početak kraja vezee jesam ovo dobro rekla
![]()
U zadnjoj dugogodišnjoj vezi, s čovjekom kojeg sam voljela do ludila, a nisam mogla opstati s njim, morska avantura je učinila svoje... vidiš imaju te avanture i svoje prednosti kad malo bolje skontam![]()
![]()
a kad si u vezi pa avanturises e to je vec komplikacija....ufff....sto se zapetljah..![]()
-
angel26
Gazz wrote:ma ja nisam imala puno slobodnog vremenaangel26 wrote:ma ne mislim ja na te avanture.... ja mislim ono kad si slobodna pa avanturises...bez vezeGazz wrote:Eh, s obzirom da sam ja sklona dugogodišnjim vezama kod mene je poriv za avanturom značio početak kraja vezee jesam ovo dobro rekla
![]()
U zadnjoj dugogodišnjoj vezi, s čovjekom kojeg sam voljela do ludila, a nisam mogla opstati s njim, morska avantura je učinila svoje... vidiš imaju te avanture i svoje prednosti kad malo bolje skontam![]()
![]()
a kad si u vezi pa avanturises e to je vec komplikacija....ufff....sto se zapetljah..![]()
od 16.god u vezama dugogodišnjim do 23.g., pa onda pauza od dvije godine i evo me sad opet na putu ka ozbiljnoj dugogodisnoj vezi, samo sad vise nisam zainteresovana ni za kakve avanture, godine
ili sam ispucala u ove dvije godine dok sam bila "slobodna" ako ne računam ove "vezice" po par mjeseci
caka ti je u one 2 godine
-
Ina
Avanture ?!?
Totalno neprimamljivo...Za moj sentiment neprihvatljivo...
Jednostavno nisam taj tip zene...mada vrijeme uci da nikada ne treba reci nikad...no, cisto sumnjam...
Mozda kada bi se "ubila" od alkohola u tolikoj mjeri da zaboravim na samu sebe ali obicno u opijenom stanju biva suprotno...osjetilni senzori imaju pojacani rad pri registriranju potencijalnih opasnosti i nametanju nezeljenog...
Uostalom avanturu mogu prozivjeti i dozivjeti svaki dan sa jednom te istom osobom koju volim i kojoj sam predana i dusom i tijelom...bar mi maste nikad ne ponestaje...Blago meni
Jednostavno nisam taj tip zene...mada vrijeme uci da nikada ne treba reci nikad...no, cisto sumnjam...
Mozda kada bi se "ubila" od alkohola u tolikoj mjeri da zaboravim na samu sebe ali obicno u opijenom stanju biva suprotno...osjetilni senzori imaju pojacani rad pri registriranju potencijalnih opasnosti i nametanju nezeljenog...
Uostalom avanturu mogu prozivjeti i dozivjeti svaki dan sa jednom te istom osobom koju volim i kojoj sam predana i dusom i tijelom...bar mi maste nikad ne ponestaje...Blago meni
-
angel26
fakat blago tebiIna wrote:Avanture ?!?
-
Ina
Gazz Upisano: 17. jan. 2006. 15:34 Naslov poruke:
--------------------------------------------------------------------------------
Ina (citat):
...mada vrijeme uci da nikada ne treba reci nikad...
no, cisto sumnjam....
ovo podržavam al' ipak nikad ne reci ni "čisto sumnjam"
Da ne zazivam zlu kob...odricem se ovog "cisto sumnjam"
--------------------------------------------------------------------------------
Ina (citat):
...mada vrijeme uci da nikada ne treba reci nikad...
no, cisto sumnjam....
ovo podržavam al' ipak nikad ne reci ni "čisto sumnjam"
Da ne zazivam zlu kob...odricem se ovog "cisto sumnjam"
- anais_nin
Gazz wrote:bravo, ista stvar mi se dešavalaanais_nin wrote:al' to je ono gdje se ja mislim stereotip razbijaangel26 wrote: al vecinom bi to preraslo u nesto vise....previse smo mi zene osjecajne da bi uspjele uraditi bilo sta bez ikakvih emocija....naravno ko voli nek izvoli.....demokratija jeeeeeeeee!!!!![]()
kad god sam ja nastupila sa stavom "ovo je avantura" uslijedila bi organizovana potjera s njegove strane...isto kao da su oni (muski rod) u stanju odraditi taj avanturisticki dio samo ako su oni ti koji diktiraju pravila...cim je "obostrano" najednom ide "vise"....
u onom periodu dok sam bila slobodna od veza
fakat, frajeri polude za tobom... ne mozes se rijesit' djavla
-
tigris
anais_nin wrote:Gazz wrote:bravo, ista stvar mi se dešavalaanais_nin wrote: al' to je ono gdje se ja mislim stereotip razbijakad god sam ja nastupila sa stavom "ovo je avantura" uslijedila bi organizovana potjera s njegove strane...isto kao da su oni (muski rod) u stanju odraditi taj avanturisticki dio samo ako su oni ti koji diktiraju pravila...cim je "obostrano" najednom ide "vise"....
u onom periodu dok sam bila slobodna od veza
fakat, frajeri polude za tobom... ne mozes se rijesit' djavla![]()
jest jest, to je fakat sindrom neki....
jesi li se ti slucajno postavila u stilu "pa ja ne bih vezu", ko krpelj se zalijepe....ali nekad ok veze ispadnu od toga
nikad se ne zna gdje djavo spava
znaci to je recept za ...kako imati vezu
-
edu
jednom sam zaglavio s jednom koja se baaaaas ubila alkoholom..i taman poce djidji-midji..ona ode u wc i povrati..Ina wrote:Avanture ?!?
- anais_nin
tigris wrote:anais_nin wrote:![]()
jest jest, to je fakat sindrom neki....
jesi li se ti slucajno postavila u stilu "pa ja ne bih vezu", ko krpelj se zalijepe....ali nekad ok veze ispadnu od toga
nikad se ne zna gdje djavo spava
znaci to je recept za ...kako imati vezu![]()
![]()
- manijak1
Pametna tema ........za avanturiste