Avanture???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Lazni puritanac
:D
-
paauk
Gazz wrote:eh paauke gotov si sadpaauk wrote:nekako uvijek posle cara dodje kaka....zar ne![]()
![]()
sve cu mu ovo prenijet'
![]()
al' gdje smo ono stali... kod avantura![]()
dakle kako paauk kaze, avantura samo sa odredjenom personom![]()
![]()
![]()
sto znaci da ono savrseno dupnce nebi....
- anais_nin
#37 Re: Avanture???
i avanture imaju svoju svrhu i svoju "vrijednost"....e to sto svima ne odgovaraju, to je druga stvaredu wrote:Vase misljenje o tome....
Da li biste (i da li ste) se s nekim zdrmali za jednu noc???
Ja sam ZA avanture (tipicno muski..ali Boze moj...)...
-
angel26
#38 Re: Avanture???
slazem se....i ne znam cemu toliko " ibrecenje" ma hajte molim vas.......anais_nin wrote:i avanture imaju svoju svrhu i svoju "vrijednost"....e to sto svima ne odgovaraju, to je druga stvaredu wrote:Vase misljenje o tome....
Ja sam ZA avanture (tipicno muski..ali Boze moj...)...ja mislim da bi svaka zena trebala barem jednom u zivotu oprobati ukus avanture
- Murat Sabanovic
#41 Re: Avanture???
joj pitanja.........edu wrote:Vase misljenje o tome....
Ja sam ZA avanture (tipicno muski..ali Boze moj...)...
cuj da li bi
cuj jesmo li
-
Gazz
hej čovječe ova tema je bila prije sto godina, ko je izvuce
samo što nije imala baš kakav odziv...
pa šta je s ovim ljudima sve lafo neće da diskutuju o tome hehe 
uglavnom, meni su avanture cool
bas sam sva 'nako nekako avanturistična, hehe 
tigris, ti bi da se ne sazna aaaa ?

uglavnom, meni su avanture cool
tigris, ti bi da se ne sazna aaaa ?
- anais_nin
Gazz, ma mene danas spucalo rovanje po starim temama....
a ima edu dobrih....tema mislim
a sto se avantura tice, meni je najveci problem sto tako neke situacije koje pocnu kao avanture imaju tendenciju da prerastu u nesto vise...
a to nije poenta

a sto se avantura tice, meni je najveci problem sto tako neke situacije koje pocnu kao avanture imaju tendenciju da prerastu u nesto vise...
-
Gazz
tigris wrote:bila bih i ja avanturisticna da imam coeka moja ti![]()
![]()
anais, upravu si, upravo je bit u tome - ne dati da preraste u nešto više...jbg-a ja se moram psihofizički
- anais_nin
apsolutno se slazem....i moje doba avanturisanja je prosloGazz wrote: anais, upravu si, upravo je bit u tome - ne dati da preraste u nešto više...jbg-a ja se moram psihofizičkipripremiti za avanturu
mislim ovaj, onaj
skontat' dobro sama sa sobom da će to biti samo avantura, postaviti unaprijed granice, dobro napregnuti um ili ti razum da kontrolira ono drugo
sto sam haman bila izgubila
i jedino tako mogu nastaviti živjeti s tim, ne osvrčući se
mozda je mene zezao taj period "priprema"...jer obicno nije bilo vremena za pripremanje...i onda prije nego sto trepnes, pocnu porukice, pozivi, kafe, i to vise veze nema sa avanturom
-
angel26
ma i mene proslo zans vec ozbiljna veza, te ljubav i takve stvari....uspjelo mi je par puta avanturisati i ne osvrnuti se....anais_nin wrote:apsolutno se slazem....i moje doba avanturisanja je prosloGazz wrote: anais, upravu si, upravo je bit u tome - ne dati da preraste u nešto više...jbg-a ja se moram psihofizičkipripremiti za avanturu
mislim ovaj, onaj
skontat' dobro sama sa sobom da će to biti samo avantura, postaviti unaprijed granice, dobro napregnuti um ili ti razum da kontrolira ono drugo
sto sam haman bila izgubila
i jedino tako mogu nastaviti živjeti s tim, ne osvrčući se
![]()
nekad bilo sad se spominjalo
![]()
mozda je mene zezao taj period "priprema"...jer obicno nije bilo vremena za pripremanje...i onda prije nego sto trepnes, pocnu porukice, pozivi, kafe, i to vise veze nema sa avanturom
al vecinom bi to preraslo u nesto vise....previse smo mi zene osjecajne da bi uspjele uraditi bilo sta bez ikakvih emocija....naravno ko voli nek izvoli.....demokratija jeeeeeeeee!!!!
- anais_nin
al' to je ono gdje se ja mislim stereotip razbijaangel26 wrote: al vecinom bi to preraslo u nesto vise....previse smo mi zene osjecajne da bi uspjele uraditi bilo sta bez ikakvih emocija....naravno ko voli nek izvoli.....demokratija jeeeeeeeee!!!!![]()