Avanture???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Lazni puritanac :D:D
Gazz

Post by Gazz »

paauk wrote:za jednu noc???? pa tu nema ljubavi....samim tim je isprazno...bez cilja...nije to lijpo 8) 8) 8) :D

:shock: :shock: :shock:

a sto je ovaj paauk fin :D
paauk

Post by paauk »

a posto je naslov teme avanture....zaboravih...svakako..ali samo s odredjeneom personom... 8) 8) :D

a jesma fin :D
Gazz

Post by Gazz »

paauk wrote:a posto je naslov teme avanture....zaboravih...svakako..ali samo s odredjeneom personom... 8) 8) :D
samo s jednom :? :shock: :? :shock: :-? :D
paauk wrote:a jesma fin :D
e jesi vala :D

al' jesi l' :D finiji :D od mene :P :D [/b]
paauk

Post by paauk »

Gazz wrote:
paauk wrote:a posto je naslov teme avanture....zaboravih...svakako..ali samo s odredjeneom personom... 8) 8) :D
samo s jednom :? :shock: :? :shock: :-? :D
paauk wrote:a jesma fin :D
e jesi vala :D

al' jesi l' :D finiji :D od mene :P :D [/b]

pa zar tu nije car 8) 8) 8) :D

al kakim :D :D
Gazz

Post by Gazz »

paauk wrote:al kakim :D :D
ma samo zato sto je fizioloska potreba, oprosteno ti je :P :D

a sta je s carom :-? :? :P :D
sojka

Post by sojka »

alek wrote:
sojka wrote:neobichne kulture, etc.
:D :D istrosena misao :D :D

Ukoliko nisi kreativna chak i isprazna (po)misao.
paauk

Post by paauk »

a sta je s carom :-? :? :P :D[/quote]

nekako uvijek posle cara dodje kaka....zar ne :D :D 8)
Gazz

Post by Gazz »

paauk wrote:nekako uvijek posle cara dodje kaka....zar ne :D :D 8)
eh paauke gotov si sad :-? sve cu mu ovo prenijet' :D

al' gdje smo ono stali... kod avantura :-?

dakle kako paauk kaze, avantura samo sa odredjenom personom :lol: :lol: :lol: :D
sojka

Post by sojka »

odredjenom ili predodredjenom? :lol:
paauk

Post by paauk »

Gazz wrote:
paauk wrote:nekako uvijek posle cara dodje kaka....zar ne :D :D 8)
eh paauke gotov si sad :-? sve cu mu ovo prenijet' :D

al' gdje smo ono stali... kod avantura :-?

dakle kako paauk kaze, avantura samo sa odredjenom personom :lol: :lol: :lol: :D

sto znaci da ono savrseno dupnce nebi.... :D :D :D uh ovo vec ne mogu slagat...prveise i za mene 8) 8)
anais_nin

#37 Re: Avanture???

Post by anais_nin »

edu wrote:Vase misljenje o tome....
Da li biste (i da li ste) se s nekim zdrmali za jednu noc???

Ja sam ZA avanture (tipicno muski..ali Boze moj...)...
i avanture imaju svoju svrhu i svoju "vrijednost"....e to sto svima ne odgovaraju, to je druga stvar :D ja mislim da bi svaka zena trebala barem jednom u zivotu oprobati ukus avanture :D
angel26

#38 Re: Avanture???

Post by angel26 »

anais_nin wrote:

i avanture imaju svoju svrhu i svoju "vrijednost"....e to sto svima ne odgovaraju, to je druga stvar :D ja mislim da bi svaka zena trebala barem jednom u zivotu oprobati ukus avanture :D
slazem se....i ne znam cemu toliko " ibrecenje" ma hajte molim vas....... :D :roll:
tigris

Post by tigris »

ZA al da se ne sazna :lol: :lol: :lol: :lol:
angel26

Post by angel26 »

tigris wrote:ZA al da se ne sazna :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Murat Sabanovic

#41 Re: Avanture???

Post by Murat Sabanovic »

joj pitanja.........
cuj da li bi
cuj jesmo li
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:ZA al da se ne sazna :lol: :lol: :lol: :lol:
onda zaobilazi sve koji rade za Avaz :lol: :D ili Mahalsku Obavjestajnu :lol: :D

p.s. zar je kod nas stvarno toliki problem uraditi nesto a da se ne sazna? :roll:
Gazz

Post by Gazz »

hej čovječe ova tema je bila prije sto godina, ko je izvuce :) samo što nije imala baš kakav odziv... :( pa šta je s ovim ljudima sve lafo neće da diskutuju o tome hehe :D

uglavnom, meni su avanture cool :D bas sam sva 'nako nekako avanturistična, hehe :D

tigris, ti bi da se ne sazna aaaa ? :P :)
anais_nin

Post by anais_nin »

Gazz, ma mene danas spucalo rovanje po starim temama.... :D :D a ima edu dobrih....tema mislim :D

a sto se avantura tice, meni je najveci problem sto tako neke situacije koje pocnu kao avanture imaju tendenciju da prerastu u nesto vise... :roll: a to nije poenta :roll: :-? 8)
tigris

Post by tigris »

bila bih i ja avanturisticna da imam coeka moja ti :D :D :D
Gazz

Post by Gazz »

tigris wrote:bila bih i ja avanturisticna da imam coeka moja ti :D :D :D
:-) :-) :-) moja tigrice, to sam ja nekad bila avanturistična :D sad sam fina i vjerna :D valjda s godinama dodje :D khm... khm... :D

anais, upravu si, upravo je bit u tome - ne dati da preraste u nešto više...jbg-a ja se moram psihofizički :D pripremiti za avanturu :D mislim ovaj, onaj :) skontat' dobro sama sa sobom da će to biti samo avantura, postaviti unaprijed granice, dobro napregnuti um ili ti razum da kontrolira ono drugo :D sto sam haman bila izgubila :D i jedino tako mogu nastaviti živjeti s tim, ne osvrčući se :D
tigris

Post by tigris »

eto vidis kako smo komplikovane :-) :-) :lol: :lol: zato je nabolje profurati i onda avanturaj od jutra do mraka :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Gazz wrote: anais, upravu si, upravo je bit u tome - ne dati da preraste u nešto više...jbg-a ja se moram psihofizički :D pripremiti za avanturu :D mislim ovaj, onaj :) skontat' dobro sama sa sobom da će to biti samo avantura, postaviti unaprijed granice, dobro napregnuti um ili ti razum da kontrolira ono drugo :D sto sam haman bila izgubila :D i jedino tako mogu nastaviti živjeti s tim, ne osvrčući se :D
apsolutno se slazem....i moje doba avanturisanja je proslo :lol: :D nekad bilo sad se spominjalo :D

mozda je mene zezao taj period "priprema"...jer obicno nije bilo vremena za pripremanje...i onda prije nego sto trepnes, pocnu porukice, pozivi, kafe, i to vise veze nema sa avanturom :lol:
angel26

Post by angel26 »

anais_nin wrote:
Gazz wrote: anais, upravu si, upravo je bit u tome - ne dati da preraste u nešto više...jbg-a ja se moram psihofizički :D pripremiti za avanturu :D mislim ovaj, onaj :) skontat' dobro sama sa sobom da će to biti samo avantura, postaviti unaprijed granice, dobro napregnuti um ili ti razum da kontrolira ono drugo :D sto sam haman bila izgubila :D i jedino tako mogu nastaviti živjeti s tim, ne osvrčući se :D
apsolutno se slazem....i moje doba avanturisanja je proslo :lol: :D nekad bilo sad se spominjalo :D

mozda je mene zezao taj period "priprema"...jer obicno nije bilo vremena za pripremanje...i onda prije nego sto trepnes, pocnu porukice, pozivi, kafe, i to vise veze nema sa avanturom :lol:
ma i mene proslo zans vec ozbiljna veza, te ljubav i takve stvari....uspjelo mi je par puta avanturisati i ne osvrnuti se.... :D

al vecinom bi to preraslo u nesto vise....previse smo mi zene osjecajne da bi uspjele uraditi bilo sta bez ikakvih emocija....naravno ko voli nek izvoli.....demokratija jeeeeeeeee!!!! :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

angel26 wrote: al vecinom bi to preraslo u nesto vise....previse smo mi zene osjecajne da bi uspjele uraditi bilo sta bez ikakvih emocija....naravno ko voli nek izvoli.....demokratija jeeeeeeeee!!!! :D :D
al' to je ono gdje se ja mislim stereotip razbija :D kad god sam ja nastupila sa stavom "ovo je avantura" uslijedila bi organizovana potjera s njegove strane...isto kao da su oni (muski rod) u stanju odraditi taj avanturisticki dio samo ako su oni ti koji diktiraju pravila...cim je "obostrano" najednom ide "vise".... :D
Post Reply