Jebem ti hothatch sa automatikom, ko da kupim mx-5 automatik.
Ali gnjolferi i jesu ta raja gasanje od semafora do semafora.
Moderators: anex, _BataZiv_0809
A nakarabudzen Civic djeluje ozbiljnijekravamuzara wrote: ↑13/08/2024 20:09Jebem ti hothatch sa automatikom, ko da kupim mx-5 automatik.
i golf je za istu klijantelu, ali potpuno isto, lupetate opasno, mozda vam je Sunce udarilo u glavumk ultra wrote: ↑13/08/2024 20:10A nakarabudzen Civic djeluje ozbiljnijekravamuzara wrote: ↑13/08/2024 20:09Jebem ti hothatch sa automatikom, ko da kupim mx-5 automatik.
De bogati, kola za nedojebanu djecurliju od 35g
Hocu da kupim ovog novog mitsubishija. Gdje se moze narucot?Evolution_IV wrote: ↑13/08/2024 20:22 https://www.carmagazine.co.uk/car-revie ... 09-review/
prdimahovina i golf i civic
fq400 i na njega isto dajte ove moderne gume, ja mislim da bi 10+ sec bio brzi na svakoj stazi
al fake awd je najbolji, manje trosi
Debelo se varas, iznenadio bi se kako izgleda prosjecan vozac tog auto na njegovom najvecem trzistu.Evolution_IV wrote: ↑13/08/2024 20:35 al valja vozit DSG vozit jednom rukom, drugom snima ig story i slicno, bit tetoviran i to, a mislit da si vozac neki, takav je prosjecan vozac R-a, ne samo kod nas nego svugdje,
Imas polovne ocuvane, ima ih sto kostaju(6ca RS i TME) ko nova 2 R-a, eto sta misle ljudi o tim autima, nisu ljudi htjeli ovo i eco norme, firma propala hamanizvrsni direktor wrote: ↑13/08/2024 20:37
Hocu da kupim ovog novog mitsubishija. Gdje se moze narucot?
Kazem ti. Nije. Golfa R voze ozbiljni ljudi. Nije rijetko vidjeti i 50+ da vize golfa R.
Rekoh, novo hocuEvolution_IV wrote: ↑13/08/2024 20:45 isti profil
Imas polovne ocuvaneizvrsni direktor wrote: ↑13/08/2024 20:37
pa svijet je svakako otisao u picku materinu, ja bi sluzbeno vozio nesto toalno neupadljivo, velika su to preseravanja iskreno da ti kazem....imam jednog poznanika dobio rs3 sluzbeniizvrsni direktor wrote: ↑13/08/2024 21:10Kazem ti. Nije. Golfa R voze ozbiljni ljudi. Nije rijetko vidjeti i 50+ da vize golfa R.
Prijatelju u firmi su sluzbena auta golf gti i r. Godisnje svi 15 000 prelaze. Nema veze sa tim koje ti opisujes.
Uz to, vraga bi neko pristao u type R vozikat se svakodnevno kao sluzbeno
mozda ih honda digne iz mrtvih, mada teskoizvrsni direktor wrote: ↑13/08/2024 21:10Rekoh, novo hocuEvolution_IV wrote: ↑13/08/2024 20:45 isti profil
Imas polovne ocuvaneizvrsni direktor wrote: ↑13/08/2024 20:37
Zbog ekologije?Evolution_IV wrote: ↑13/08/2024 21:12pa svijet je svakako otisao u picku materinu, ja bi sluzbeno vozio nesto toalno neupadljivo, velika su to preseravanja iskreno da ti kazem....imam jednog poznanika dobio rs3 sluzbeniizvrsni direktor wrote: ↑13/08/2024 21:10Kazem ti. Nije. Golfa R voze ozbiljni ljudi. Nije rijetko vidjeti i 50+ da vize golfa R.
Prijatelju u firmi su sluzbena auta golf gti i r. Godisnje svi 15 000 prelaze. Nema veze sa tim koje ti opisujes.
ne, skormnostiizvrsni direktor wrote: ↑13/08/2024 21:27Zbog ekologije?Evolution_IV wrote: ↑13/08/2024 21:12pa svijet je svakako otisao u picku materinu, ja bi sluzbeno vozio nesto toalno neupadljivo, velika su to preseravanja iskreno da ti kazem....imam jednog poznanika dobio rs3 sluzbeniizvrsni direktor wrote: ↑13/08/2024 21:10
Kazem ti. Nije. Golfa R voze ozbiljni ljudi. Nije rijetko vidjeti i 50+ da vize golfa R.
Bas takosime_cipol wrote: ↑13/08/2024 19:55 Jedini koji mulja je Honda.
Odvrnuli boost, stavili TD gume, izvadili klimu, skratili omjere u mjenjaču.
I jedva 4s na 22km
ma brate, zaradis sebi i kupis sta ti odgovata, sta mi ima kupovat aute da se kurcim dok radim, ne razumijem te mentalne sklopove nikako, meni je i caddy dovoljan samo nek je ispravan i da klima radi...
Kakva skromnost, ne daju ti roditelji, vec firma kojoj donosis lovu.Evolution_IV wrote: ↑13/08/2024 21:41ma brate, zaradis sebi i kupis sta ti odgovata, sta mi ima kupovat aute da se kurcim dok radim, ne razumijem te mentalne sklopove nikako, meni je i caddy dovoljan samo nek je ispravan i da klima radi...
al ne ono se mora pojavit na sastanku u bijensmo necemu, jer gdje ce s normalnim autom doc, polupani ljudi, bez morala, bez icega, kazem svijet je otisao u 3 lijepe i sistem vrijednosti je naopak
isto ko i politicari svugdje u svijetu, govno bi ti ja dao da vozis, a ne mrecedese, rr i slicno