pozdrav
imam jamahu tdr 125 ccm, sa alu felgama i cestovnim gumama (supermoto) ali je cesto vozim po makadamskim cestama (ne bas nesto ekstremno). i ako je dosta presla, jos uvijek me dobro sluzi.
kako sam je uzeo polovnu volio bih par savjeta o tom motoru ( ulje, mjesalica, filter, svjecica i sl. podaci)
trebao bih mu zamjenuti i lanac i lancanike pa ako ko zna gdje da nadjem te dijelove neka javi
unaprijed hvala vam ljudi
yamaha tdr 125
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Om@r
#2 Re: yamaha tdr 125
Za sve djelove mozes da se javis na ovaj broj telefona 061-284-008 ili 049-213-158 kako i za sve ostale savjetezippo wrote:pozdrav
imam jamahu tdr 125 ccm, sa alu felgama i cestovnim gumama (supermoto) ali je cesto vozim po makadamskim cestama (ne bas nesto ekstremno). i ako je dosta presla, jos uvijek me dobro sluzi.
kako sam je uzeo polovnu volio bih par savjeta o tom motoru ( ulje, mjesalica, filter, svjecica i sl. podaci)
trebao bih mu zamjenuti i lanac i lancanike pa ako ko zna gdje da nadjem te dijelove neka javi
unaprijed hvala vam ljudi
-
Om@r
Hehehehehe al je bilo dobro nemoj zezat... a tek popit nesto ljuto tek onako da te malo razdrma poslje toga ... E to je tek bilo extrazippo wrote:hajde Om@re, pucaj cijene i kako da to odradimo,
ako nista kako da izmjenimo neka iskustva ili voznjicu.
ja sam proslu nedelju vozio na 1300 m.n.m. , smrzao sam se ko p...., ali i to je dozivljaj.
Stari ja nisam trenutno kuci tako da ti ne mogu dat neke tacne informacije za djelove ali obrati se na neki od ova dva broja telefona iz mog prethodnog komentara i tu ces sve saznat iz prve ruke, uskoro nam dolazi nova roba tako ako budes zainteresovan za neku narudjbu ima sanse da ti sve stigne prije nove godine...
-
zippo
zvao sam ti jarana na ovaj broj, kaze da radi samo sa vecim makinjama i da trenutno nema bas nekih dijelova.
mene za ovaj moj tdr 125 interesuje lanac i pakne (prenje i zadnje) a ako imas kakvog iskustva da mi objasnis koja bi se četverotaktna mašina mogla uglaviti u ramu od tdr -a , 250 - 400 kubika, a da nije previse komplikovano.
mene za ovaj moj tdr 125 interesuje lanac i pakne (prenje i zadnje) a ako imas kakvog iskustva da mi objasnis koja bi se četverotaktna mašina mogla uglaviti u ramu od tdr -a , 250 - 400 kubika, a da nije previse komplikovano.
-
zippo
14. januar. 110 kilometara na motoru, hladnoču osjetio samo u povratku kroz rukavice.
ljudi moji doslo je vrijeme da ćemo se samo moći vozati zimi jer će ljeti biti prevruće.
133 km pantalone u tifaniju - za moje potrebe i vise nego dobre, zimski uložak i protektori za koljena, nepustaju vjetar.
dobio ponudu od afrike iz makarske imaju sve potrebne dijelove i za ovu moju staru Yamahu, danas dobivam i ponudu i G. Vakufa pa cemo vidjeti gdje kupujemo dijelove.
u svakom slucaju lijep vikend.
ljudi moji doslo je vrijeme da ćemo se samo moći vozati zimi jer će ljeti biti prevruće.
133 km pantalone u tifaniju - za moje potrebe i vise nego dobre, zimski uložak i protektori za koljena, nepustaju vjetar.
dobio ponudu od afrike iz makarske imaju sve potrebne dijelove i za ovu moju staru Yamahu, danas dobivam i ponudu i G. Vakufa pa cemo vidjeti gdje kupujemo dijelove.
u svakom slucaju lijep vikend.
-
matan12
#9 Re: yamaha tdr 125
sto se tice dijelova za tvog tdr-a.afrika je skupa. potrazi na net-u piccilo racing,oni su jeftiniji i afrika nabavlja dijelove od njih.piccilo racing nalazi ti se u splitu na ttts-u.