Kakva astra? Ovo je njegov postmk ultra wrote:a u salonu takva astra, nova do registracije 24500...HAVANA wrote: Ovo za 18000? Sa placenim carinom,pdv,homologacijom,prijavom...? I ja bi.Carina,pdv,homologacija i prevoz oko 6500 km,najmanje,ako ne podignu osnovicu.Da sam odes i da ti niko ne dovlaci moras kupiti za 5800 eura? Gdje? Odaj mi tajnu. Koje auto te klase uopste ima za tu cijenu sa tim kilometrima? Jebo mater te nije lada kalina sa 50000 km 2015 godina 5000 eura a ne sta drugo.
novi i30, kia ceed, tipo, i dalje da ne nabrajam
jbt prije 5 godina si mogao kupiti pasata 7 za manje para nego danas...
UmaX wrote:Znaci da je Golf klasa, benzinac od 120-150KS, da nije preso vise od 100k (pozeljno 50k), te da ima solidnu opremu, i tu ne mislim preseravanja tipa grijan volan i slicno. Da nije stariji od 4 godine. I naravno da izgleda potpuno kao nov. Eto takav bih auto. Pozeljno da je manje od 18k, jer valja uradit odmah neki servis, kupit gume, felge i slicno.sime_cipol wrote:Sta bi kupio da ima?UmaX wrote:Malo opet sarno po piku, do nekih 18 hiljada nema auta kojeg bih kupio. Nijednog.
Da se razumijemo ne gledam nove aute, niti ikakve luksuzne stavke ili 200KS motore. Ponuda posve jadna.
Prosli puta sam kupio sve to ali dizela, doduse bila je nesto veca kilometraza, 145k.
Ima dizela, toga se moze nac, ali benzinaca jok.
Kakvog passata si mogao kupiti jeftinije? Krajem decembra prodao 2014 godinu limuzinu sa 190000 kilometara za 22500 km do registracije.Znas koliko je to auto kostalo novo? Za 4 godine gubitak da ti se zamanta.To auto je ko neki dan bilo rabljeno 30000 i vise...Vw,audi i bmw me ne zanimaju vise apsolutno.Nose mozda 10% prometa od svih vozila.I to traje vec duzi period.Zakla drzava.Zamisli da ti kupis novo od nekih 55 do 60000 i poslije 4 godine ga prodas za 20000 i kusur.Gdje naci ta vozila ljudi,sta vam je.Na tu godinu je 6,7000 km davanja,prevoza...