Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
quarterback

#3626 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

kroz blazuj je 60 ogranicenje, a na tom "autoputu" 80
madner

#3627 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by madner »

Opet je ljeva traka za preticanje, bez obzira na brzinu.
Ned071

#3628 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ned071 »

quarterback wrote:kroz blazuj je 60 ogranicenje, a na tom "autoputu" 80
tabla nakon podvoznjaka kaze drugacije
quarterback

#3629 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

moguce i da grijesim...
Hemera

#3630 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Hemera »

http://tuzlanski.ba/bahati-vozac-bh-pol ... bit-video/

Bahati vozač Bh. političara: “Još jednom priđi batine ćeš dobit”

treba nam nova tema,bagra u kolima
l33t

#3631 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by l33t »

Hemera wrote:http://tuzlanski.ba/bahati-vozac-bh-pol ... bit-video/

treba se masovno iselit iz drzave jedno 2miliona ljudi
bossnjak

#3632 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bossnjak »

Kad hoću da pređem ulicu sa jedne strane na drugu a ne znam da li će on krenuti ili da li mi prepušta prednost, ako ja krenem zna se desiti da i on krene pa me može pokupiti opet ako ja ne krenem on će čekati.
pirmin

#3633 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by pirmin »

Najgore mi je vidjeti nekog primata ala babin sin podrumas, mile ronhil i sl. u dobrom Audiju.
Dusa me zaboli.

:oops:

:-)
The BEN10

#3634 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by The BEN10 »

l33t wrote:
Hemera wrote:http://tuzlanski.ba/bahati-vozac-bh-pol ... bit-video/
treba se masovno iselit iz drzave jedno 2miliona ljudi
Frank Lukas · University of Tuzla
Aner karic vozac denisa becirevica ima na fb
Odgovor · Sviđa mi se · Prati objavu · Prije 24 min.
Jarane, kako se brzo sazna...
zdruzdjo

#3635 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

The BEN10 wrote: Aner karic vozac denisa becirevica ima na fb
Jarane, kako se brzo sazna...
ponekad treba i voliti ovaj FB.
Ned071

#3636 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ned071 »

nije to tuzno. tuzno je sto alasa poput denisa becirovica (i na desezine slicnih, bezlicnih likova na budzetskim jaslama) ima vozaca i pratnju
MOSALJOZE

#3637 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Ned071 wrote:nije to tuzno. tuzno je sto alasa poput denisa becirovica (i na desezine slicnih, bezlicnih likova na budzetskim jaslama) ima vozaca i pratnju
Napisao sam i na onoj drugoj temi,pa što svaka šuša mora imati pratnju,hajde eto vozač je uredu,i još jedan čovjek sa njim,ali koji će njemu k**** 4 auta.
goran16v

#3638 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

Ned071 wrote:nije to tuzno. tuzno je sto alasa poput denisa becirovica (i na desezine slicnih, bezlicnih likova na budzetskim jaslama) ima vozaca i pratnju
I to sto sofer nije samo sofer nego kao uposlenik SIPA-e, Agencije za koordinaciju policijskih tijela, kako li se vec zovu, ovlasteno sluzbeno lice kao da je nekom u ovoj drzavi interesantna qarina tipa Denisa Becirevica da bi imao sve to...
MOSALJOZE

#3639 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Nekakav papak sa golf 5(ksenoni naravno) priljepio se uz mene ne popušta svjetla ubiše nisu duga,ali baš blješte.Malo usporim vidim prati,onda spustim na 30(na tom dijelu puta se moze komotno voziti 80)i pretekne on mene,e da vidiš ljudino da i ja imam svijetla i to duga.Mezio sam ga 15 minuta i onda skrenu.Ko ne vozi,ne shvata koliko ovo smeta prilikom vožnje.
gnjev

#3640 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by gnjev »

Imas onu rucicu iza retrovizora da promjenis ugao gledanja pa se to i da donekle rijesiti . Gori su kad ti idu u susret jos ako nema rasvjete - ruski rulet
Ned071

#3641 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ned071 »

vezano za ovog sluzbenog sa videa. ukoliko ova sluzbvena vozila nemaju policijsku pratnju (plavo bijeli golf sa rotacijom ili sta vec) mogu palit opne plavo crvene blinkere do besvijesti? ne moram se sklanjatI? hvala
Bakir1

#3642 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

u izmjeni zobsa koja jos nije prosla dozvoliti ce im se ta mogucnost za sada mogu k.... svirat ali bukvalno, i oni i njihovi blinkeri, koliko im se uvijek zuri rekao bi slomise se od posla, a zure svi od predcjednika kucnog savjeta do karine becirevica, jebo nas sitna buranija, nase aute, nase zivote...
Ned071

#3643 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ned071 »

ja to ljudima trubim danima, ali ne mozes s pozbavateljima izaci na kraj. dakle, svaka budala moze staviti blinkere i sta sad? dok ne vidim policijsko vozilo ja se ne sklanjam, nek me obilazi ako moze
Bakir1

#3644 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

nedavno u lasvi na ulazak na autoput, u traci za acc uliva se neki kamion ja iza njega moram cekati da registruje tag, helem iza mene sivi golf 5 drobonja upalio blinkere, blica, svira, nista kao spricer, poslije toga mi je nesto gestikulisao na autoputu satro jeben tip, dovoljno je reci da sam ga do Kaknja toliko napatio da se na kraju odmakao od mene, a derali su se na razglas, sklonite vozilo, usporite, nista svaki put su bili iskulirani, cak jednom su me kao iz jednog vozila iz pratnje zaustavili dok nije patrola dosla, na sta su im se ovi jadnici, kojima je valjda dokurcilo njihovo tersanje, slatko nasmijali :-D
u svim slucajevima govorim o vozila koja nisu obiljezena zvanicnim oznakama policije.
o vatrogascima, hitnoj pomoci, i uniformisanim autima policije i sklanjanju istim suludo je govoriti.
Ned071

#3645 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ned071 »

naravno, cim cujem sirenu, pogleda, ako je hitna,. policija, odmah se sklanjam, i stajem ako ne mogu normalno proci. al ovima sto im se zuri na janjetinu, ne pada mi na pamet.
GAU8

#3646 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by GAU8 »

MOSALJOZE wrote:Nekakav papak sa golf 5(ksenoni naravno) priljepio se uz mene ne popušta svjetla ubiše nisu duga,ali baš blješte.Malo usporim vidim prati,onda spustim na 30(na tom dijelu puta se moze komotno voziti 80)i pretekne on mene,e da vidiš ljudino da i ja imam svijetla i to duga.Mezio sam ga 15 minuta i onda skrenu.Ko ne vozi,ne shvata koliko ovo smeta prilikom vožnje.
Potpis....
Ali treba paziti kome "uzvraćaš" Zna se zakuhat...
duminjo

#3647 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by duminjo »

Na semaforu uvijek pazim kad krećem i da to bude bas na vrijeme. Od 10 slučajeva u 9 krećem na žuto, prije nego se zeleno i upali. Et volim krenuti na vrijeme a pogotovo sa glavne kad skrećem da vise auta prodje.
U zadnje vrijeme svaki drugi polazak sa semafora onaj iza mene bar jednom BIPNE (bipnem mu ga majci). Ozbiljno razmišljam da stavim nazad nešto kao srednji ispružen prst i kad mi bipne da to upalim i stanem. Kad mi bipne ko da me ošamari, ma i gore. Pola sata poslije bezveze psujem. Jučer krenuo ja, odmah, kad iza mene BIIP. ma jebem ti mater. Stanem odmah i izadjem da ga pitam samo eto zašto svira koji kurac. Kad ono žena neka. Opsujem, vratim se i nastavim :evil:
BadBoy

#3648 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

duminjo wrote:Na semaforu uvijek pazim kad krećem i da to bude bas na vrijeme. Od 10 slučajeva u 9 krećem na žuto, prije nego se zeleno i upali. Et volim krenuti na vrijeme a pogotovo sa glavne kad skrećem da vise auta prodje.
U zadnje vrijeme svaki drugi polazak sa semafora onaj iza mene bar jednom BIPNE (bipnem mu ga majci). Ozbiljno razmišljam da stavim nazad nešto kao srednji ispružen prst i kad mi bipne da to upalim i stanem. Kad mi bipne ko da me ošamari, ma i gore. Pola sata poslije bezveze psujem. Jučer krenuo ja, odmah, kad iza mene BIIP. ma jebem ti mater. Stanem odmah i izadjem da ga pitam samo eto zašto svira koji kurac. Kad ono žena neka. Opsujem, vratim se i nastavim :evil:
E jebo mater ne mogu da vjerujem na šta se i ti primaš. Pa nije ti pobila pola familije... Kako smo svi kratki na živcima znači ova tema je odgovor na svako pitanje kada se desi neka nesreća u saobraćaju.
duminjo

#3649 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by duminjo »

Hajd citaj ponovo :lol:
Bilki

#3650 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bilki »

BadBoy wrote:
duminjo wrote:Na semaforu uvijek pazim kad krećem i da to bude bas na vrijeme. Od 10 slučajeva u 9 krećem na žuto, prije nego se zeleno i upali. Et volim krenuti na vrijeme a pogotovo sa glavne kad skrećem da vise auta prodje.
E jebo mater ne mogu da vjerujem na šta se i ti primaš. Pa nije ti pobila pola familije... Kako smo svi kratki na živcima znači ova tema je odgovor na svako pitanje kada se desi neka nesreća u saobraćaju.
meni stalno trube u sarajevu na semaforima, samo jos vise usporim neka mu se dimi iz usiju
Post Reply