i onda ti lik isprica gdje je sve bio prosle sedmice.
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mefistofilis
#2476 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa jbg nekad covjeka interesuje (mene bar) koliko vise karavan trosi od dizela - kao neki primjer, lupam sad... smalltalk jbg.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2477 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
na pitanje koliko trosi svi dobiju kratak odgovor:potrosi sve sto naspem.
meni auto treba da se vozim i da obavljam radne zadatke i zaradjujem pare ,a ne da komsije vide kako sam sminka i tako to...
meni auto treba da se vozim i da obavljam radne zadatke i zaradjujem pare ,a ne da komsije vide kako sam sminka i tako to...
-
mefistofilis
#2478 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sve ja to razumijem ali onako realno zaboli mene koliko neko prelazi dnevno/sedmicno/godisnje, nikoga to i ne pitam, pitam koliko auto trosi. u tom je poenta...
- dadoka84
#2479 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naravno, sminka se ganja bijelom trenerkom i tamnim naocalama bez obzira na doba dana i noci 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2480 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
karavani obicno trose manje od dizelamefistofilis wrote:pa jbg nekad covjeka interesuje (mene bar) koliko vise karavan trosi od dizela - kao neki primjer, lupam sad... smalltalk jbg.
moj dizel trosi 7.2l
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#2481 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene je prije par dana iznervirao neki lik do zla boga, kreno iz čaršije kući i gledam retrovizor on je nekih 100 m iza mene sigurno, frajer se za 4 sekunde stvori iza mene koliko je ubrzao i jbg meni se ne žuri, vozim po ograničenju, možda nekih 5km/h više ali on se bukvalno zaljepio pola metra iza mene, jbt pa meni svjetla ni ne trebaju bit upaljena, debil obasjava sve za mene i tako nekih 2 km iza mene vozi i prenese ga ko Lakija pridje mi iza karambolke brat bratu na 20 cm
ja samo gledam kad će me spucat šta, ja sam 3-4 puta lagano pritisnuo kočnicu ali ne yebe se njega on po svom i gotovo, 20 cm iza mene. Naidje ogroman pravac ja usporim na 40 km/h da me pređe frajer ne reaguje ništa...i jbg šta ću, vozio je tako za mnom 4 kilometra dok nije naišlo neko proširenje i ja stao da prođe
oznojio sam se ko da sam maraton istrčo koliko je vozio blizu, još vozi Golfa 5 neku zatamnjenu, u mene raspali Fiat...
Eto nerviraju me ovi što se zaljepe, da sam ned'o Bog morao kočit udario bi me samo tako.
Eto nerviraju me ovi što se zaljepe, da sam ned'o Bog morao kočit udario bi me samo tako.
- seoBIH
#2482 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma ti si mu bio decoy 
- ema_
#2483 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nervira me kad mi neće da blicne nazad kad upozorim na policiju
. Onda kletem i kunem da ga baš zaustave
.
-
ado_sar
#2484 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja ne upozoravam nikad. Nece policija kazniti bez razloga, a ako vozis prebrzo, onda i zelim da te kazneema_ wrote:Nervira me kad mi neće da blicne nazad kad upozorim na policiju![]()
.
- seoBIH
#2485 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa nemoj upozoravati debile koji voze 120km/h kroz naseljeno podrucje. Upozori na magistrali, ili na mjestima gdje se zavuku u zbunje samo radi dnevnice.
- ema_
#2486 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
seoBIH wrote:Pa nemoj upozoravati debile koji voze 120km/h kroz naseljeno podrucje. Upozori na magistrali, ili na mjestima gdje se zavuku u zbunje samo radi dnevnice.
Pa na te sam i mislila samo.
- seoBIH
#2487 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
MA ti si ok
mislio sam na ovog adu.
- _mufljuz_
#2488 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
moze i Running on fart - Prdez je zdrav za motorpakica_ wrote:Romeo 80 wrote:Obavezno dodati na kraju ...is a lifestylebitanga_sa_otesa wrote:mozda neki pismeniji naziv kao runnin' on empty![]()
![]()
![]()
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#2489 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nervira me puno toga. Ubacivanje, preticanje sa desne strane..itd...itd..
Evo cikice kojeg sam slikao, nigdje zive duse, a COVJEK ispruzio ruku.

Evo cikice kojeg sam slikao, nigdje zive duse, a COVJEK ispruzio ruku.

- topcam
#2490 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naravno da nece. I pas se samo igra, iz perspektive vlasnika.ado_sar wrote:Ja ne upozoravam nikad. Nece policija kazniti bez razloga, a ako vozis prebrzo, onda i zelim da te kazneema_ wrote:Nervira me kad mi neće da blicne nazad kad upozorim na policiju![]()
.
- Bilki
#2491 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
blicnem samo ako je na putu neka prepreka, inace uveo bih debele kazne za ove sto blicaju, a na drugu stranu kukaju na samoubice na tockovimaema_ wrote:Nervira me kad mi neće da blicne nazad kad upozorim na policiju![]()
.
- Ringhio
#2492 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ono sto mrzim je razni rejseri / cuneri / kompleksasi koji mi se lijepe za tablicu kad sam s motorom i koji nesto ko vrebaju i blicaju u zelji da se potrkaju. Nervira me pogotov s motorom kad sam kad me auta u poluraspadnutom stanju preticu na 80km/h, uvaljuju se ispred mene i onda kroz dimnu zavjesu nakon 30 predjenih metara vidim da gospoda izbacuje zmigavac i skrece sa ceste.
U takvim i slicnim situacijama bi najvise volio da imam skracenu dvocjevku i da pucam u prolazu u svakog ko to uradi.
U takvim i slicnim situacijama bi najvise volio da imam skracenu dvocjevku i da pucam u prolazu u svakog ko to uradi.
- BadCopy
#2493 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam zasto se svi toliko nervozni u autu.
Meni nit smeta to kako drugi voze nit se uzrujavam u guzva i na semaforima.
Gdje god sam isao sa autom lagano sam guslao i bez nekog srkleta.
Samo opusteno
Meni nit smeta to kako drugi voze nit se uzrujavam u guzva i na semaforima.
Gdje god sam isao sa autom lagano sam guslao i bez nekog srkleta.
Samo opusteno
-
pakica_
#2494 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mogu li jos da dodam (mozda i po ko zna koji put) da mi strasno idu na zivce oni koji kao zure na semaforu, pa iako su cetvrto auto u koloni, sviraju onom prvom vec na paljenje zutog svjetla u fazonu: hajdeeeeeee, gaaaaaaas! 
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#2495 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene nervira onaj jedan koji uvijek mora u koloni izaći iz iste i gurati se negdje naprijed da što prije prođe ne prateći situaciju niti dešavanja na putu. To je onaj jedan žohar koji je pametniji od svih , koji nema vremena da čeka , koji ne želi da čeka i koji mora proći u gužvi i izbjeći kolonu kršeći sva moguća pravila.
Taj jedan me nervira opasno.....nema pasoš stalno ga vidim samo kod nas....
-
goran16v
#2496 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije da me nervira ali mi je pravo sega bio lik koji gura auto u koloni na Doljanima, isto taksista na standu!
- topcam
#2497 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tvsabina wrote:Mene nervira onaj jedan koji uvijek mora u koloni izaći iz iste i gurati se negdje naprijed da što prije prođe ne prateći situaciju niti dešavanja na putu. To je onaj jedan žohar koji je pametniji od svih , koji nema vremena da čeka , koji ne želi da čeka i koji mora proći u gužvi i izbjeći kolonu kršeći sva moguća pravila.
Kako pojedini voze, pitam se cesto, da li uopste imaju vozacku.
- Appelsiiniankka
#2498 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ih kada bi se ja nervirao zbog icega a ne zbog glupog auta, bas bi mi zivot bio zanimljiv
Doduse smeta mi kada neko ne upali svjetla, nit vidis kada koci, nit kada ti ide u susret nit ista
Ali da me sada nesta nervira, bogm ne samo lagano kosto neko rece
Doduse smeta mi kada neko ne upali svjetla, nit vidis kada koci, nit kada ti ide u susret nit ista
Ali da me sada nesta nervira, bogm ne samo lagano kosto neko rece
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2499 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kakve veze imaju svjetla s kocenjem?ti ako imas problema sa uocavanjem auta koje ti ide u susret trebao bi malo na ljekarski pregled..ljudi vozili 100 godina ,a nisu palili svjetla po danu, pa sve vidjeli,sad sminkeri u zadnjih par godina nista ne vide....
- topcam
#2500 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa dobro prije su auta bila, zelena crvena, plava, zuta.. a, sad, sad ih bezbojnim lakom "farbaju" 
Last edited by topcam on 30/06/2014 18:07, edited 1 time in total.