Rent-a-car preko vikenda
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Pustinjak1979
#1 Rent-a-car preko vikenda
Zna li neko neki jeftin rent-a-car, treba mi auto preko vikenda?
- karanana
#2 Re: Rent-a-car preko vikenda
Hehehe, joj legendo. Vidim ides u Mostar sa curom i treba ti nocenje i auto. E ovako, jebi ga renta-cari koje ja znam su poprilicno skupi, sta ja znam neka skoda fabija recimo ide oko 115 na dan, mozda imaju kakav vikend popust ali ti je to 3 dana mozda dobijes za 300. Sto se tice hotela, ja sam odjsjedo u hotelu Mostar, rupa ziva, bio prije neki dom za penzionere cini mi se ili tako nesto. S njima se mozes cjenjkati, ja sam dobio sobu, ustvari nesto kao apartmancic, za dvoje za 60 maraka, nije ni to jeftino ali sam spustio sa 100 na 60 a ero ti je recimo 3 puta skuplji. Ma vazno ti je da je io;e cisto, da ima krevet i da krevet ne skripi.Pustinjak1979 wrote:Zna li neko neki jeftin rent-a-car, treba mi auto preko vikenda?
-
rashid
Ma neko ti posudi bolan avto od jarana, spicis u hotel i to je to ... platis samo hotel, a jaranu kupi litru vina i jedne cevape!Qler wrote:ma nije 115KM dan.. mislim da se moze i jeftinije naci.. imam ja jarana radi u rent-a-car-u i koliko sam ja upucen nije bas 100KM dan a i cijene nisu fixne, zavisi od duzine najma i jos nekih faktora nemam pojma..