Ja lično sam dobijao 40KM goriva, članstvo u BIHAMK-u, povrat od 50KM, popust od 25% na onih 50% koje već imam na polisi itd.
Ko će to kontrolisati i zabraniti, kad na papirima sve izgleda uredno...ispod ruke ili ispod stola je druga priča
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ovo veze nema sa bonusima. To je druga prica.530i wrote:Kako se to ranije radilo, hajte molim vas![]()
Ja lično sam dobijao 40KM goriva, članstvo u BIHAMK-u, povrat od 50KM, popust od 25% na onih 50% koje već imam na polisi itd.
Ko će to kontrolisati i zabraniti, kad na papirima sve izgleda uredno...ispod ruke ili ispod stola je druga priča
Kume sta je to toliko? Pa skoro prijatelj mercedesa C klasu c220 sa 110 kw platio reg. Oko 650 KM sa gratis tehnickim...Leon16v wrote:91 KM tehnički
1.2 16v Clio, 75 KS, 670 KM
Nema bonus, 1 god vlasnik, a tehnicki bio 30, ove godine kazu poskupilo, 91 KM, ko da tenk prolazi tehnickidgL_ wrote:Kume sta je to toliko? Pa skoro prijatelj mercedesa C klasu c220 sa 110 kw platio reg. Oko 650 KM sa gratis tehnickim...Leon16v wrote:91 KM tehnički
Ja za Megana 1.4 16v 100 KS platio 510 KM...
Jel to nemaa 50% bonus ili?
Tehnicki je bio 61,5 KM... Vidim ja to nesto mnoogo, sa 50% poputa nebi smio preci 500 KM... Naravno gratis tehnicki i ljepotaLeon16v wrote:Nema bonus, 1 god vlasnik, a tehnicki bio 30, ove godine kazu poskupilo, 91 KM, ko da tenk prolazi tehnickidgL_ wrote:Kume sta je to toliko? Pa skoro prijatelj mercedesa C klasu c220 sa 110 kw platio reg. Oko 650 KM sa gratis tehnickim...Leon16v wrote:91 KM tehnički
Ja za Megana 1.4 16v 100 KS platio 510 KM...
Jel to nemaa 50% bonus ili?
Ja sam nacuo od raje da su pojedina osiguranja davala 50% bonusa iako nisu smjeli u svrhu pridobijanja dijela trzista... Znam par slucajeva i u praksi... 100% polica i sve ostalo je cirkus skupo...Leon16v wrote:Jasta je boga mi papreno, od kolegice je auto.
Registrovala već. A iduce godine mora skontat nesto da ide malo jeftinije jer ovo je cirkus
Odgovortama33 wrote:Pitanje
Zavisi na koga naletis, a skrenut ce ti paznju sigurno. I to ne na hr-slo vec na BiH-Hr granici. Registruj prije polaska da si miran.tama33 wrote:Prilikom prelaska granice ( hr.slo.) može li graničar praviti problem jer registracija istice za 7 dana?
Hvala
imas BP oil i sipaj tamo , najjeftiniji su , pozzneko94 wrote:Vozdra, Da li neko osiguravajuca kuca popuste u vidu goriva i slicno , do sad kod ovih sto sam registrovao 3 godine nikada nikakvog bona niti slicno nisam dobio. Valjda me nece nista kostati to sto mjenjam osiguranje i cijena ce biti do sada ? U pitanju je Sarajevo , znaci da li je neko skroto registrovao negdje gdje daju neke te bonove za gorivo i slicno ?
Ne pitam za gorivo, nego Osiguranje vozila, cuo sam da neke Osiguravajuce kuce prilikom registracije daju bonove za gorivo , dok ovi moji do sada nista a 3 godine sam registrovao tu .amar1994 wrote:imas BP oil i sipaj tamo , najjeftiniji su , pozzneko94 wrote:Vozdra, Da li neko osiguravajuca kuca popuste u vidu goriva i slicno , do sad kod ovih sto sam registrovao 3 godine nikada nikakvog bona niti slicno nisam dobio. Valjda me nece nista kostati to sto mjenjam osiguranje i cijena ce biti do sada ? U pitanju je Sarajevo , znaci da li je neko skroto registrovao negdje gdje daju neke te bonove za gorivo i slicno ?
ne dobijam ni ja te popusteneko94 wrote:Ne pitam za gorivo, nego Osiguranje vozila, cuo sam da neke Osiguravajuce kuce prilikom registracije daju bonove za gorivo , dok ovi moji do sada nista a 3 godine sam registrovao tu .amar1994 wrote:imas BP oil i sipaj tamo , najjeftiniji su , pozzneko94 wrote:Vozdra, Da li neko osiguravajuca kuca popuste u vidu goriva i slicno , do sad kod ovih sto sam registrovao 3 godine nikada nikakvog bona niti slicno nisam dobio. Valjda me nece nista kostati to sto mjenjam osiguranje i cijena ce biti do sada ? U pitanju je Sarajevo , znaci da li je neko skroto registrovao negdje gdje daju neke te bonove za gorivo i slicno ?
Znaci , ipak sam ja upravu530i wrote:Ne daje više niko ništa, barem zvanično. Tako da tih bonova za gorivo i sl. stvari nema više...
al' znas, kod nas je stroza kontrola, eko test i tako...Sodom1 wrote:Tehnicki skupji u BiH nego u Austrji![]()
![]()