Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sve to teze postaje za pronaci, vecina prelazi na 3 cilindra turbo.
pogotovo benzinci. Moram priznat iako sam bio veliki protivnik trocilindrasa, lijepo idu. Barem po ravnom
nisanim 2.5 automatik
1.8-2.0 bi bio mjera sa nekih 140-150 ks i tjt. Za normalnog covjeka.
Neki jednostavan motor, sa zasebnim bobinama! I kvalitetnom lancugom
Bolje je recimo kad pusti dihtung poklopca pa se ulje slijeva kraj svjecice, ako crkne na toj svjecici mozes parcijalno zamijenit. Al ako crkne od starosti ili rada, svakako je vrijeme da se sve komplet zamijeni
Kritike jesu tu, ali je li tačno ovo za kamenje dok se vozi kako kaže, kao čuje se odozdo? Mislim to se može čuti na svakom autu, ne vidim to kao neku aman sad negativu.
A posebno ovaj dio što spominje, ja prvi put čujem za ovaj sitan "problem" oko radara i gašenja tempomata, vezano je za senzor ??
Tabakmalac wrote: ↑25/08/2026 22:07
Kritike jesu tu, ali je li tačno ovo za kamenje dok se vozi kako kaže, kao čuje se odozdo? Mislim to se može čuti na svakom autu, ne vidim to kao neku aman sad negativu.
A posebno ovaj dio što spominje, ja prvi put čujem za ovaj sitan "problem" oko radara i gašenja tempomata, vezano je za senzor ??
Ne kontam kako se cuje kamenje. Ja vozim po makadamu, zemlji, ima djelova gdje su poveci kamencici, jos je uzbrdo i krhko je kamenje ono osipa se.ja nikad jos nisam cuo da je frcnuo kamen nazad, kad se spustam cujem kako "guram" kamenje kad kocim. Mislim isto je kao na drugim autima. Nisam g klasu vozio i tako taj nivo
Ovo za radar jos se nije desilo. Jedino kad snijeg pada pa se nakupi na radaru.