Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Octavia je Golf. I tu završava sva priča o klasi, modelima, platformama itd.
To isto kao da kažeš da je Jetta/Bora/Vento u klasi Passata. Nije i neće nikad bit.
Škode su samo osiromašeni i napuhani VW. Iznimka može biti Superb koji jest napuhani Passat ali je kvaliteta tu na malo boljem nivou nego kod ostatka Škoda.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑07/02/2026 07:21
To isto kao da kažeš da je Jetta/Bora/Vento u klasi Passata. Nije i neće nikad bit.
Škode su samo osiromašeni i napuhani VW. Iznimka može biti Superb koji jest napuhani Passat ali je kvaliteta tu na malo boljem nivou nego kod ostatka Škoda.
Ja cu se s tobom sloziti da jeste na istoj platformu, ali kazem ti, otvori ponudu bilo koje rent a car kuce, i vidjet ces koliko je Golf a koliko Octavia za najam.
ZoomZoomKiwi wrote: ↑07/02/2026 07:21
Ja cu se s tobom sloziti da jeste na istoj platformu, ali kazem ti, otvori ponudu bilo koje rent a car kuce, i vidjet ces koliko je Golf a koliko Octavia za najam.
Tabakmalac wrote: ↑07/02/2026 08:30
Samo klasična mehanička ručna, za*ebi moderna "rješenja" tipa električna.
Koja je prednost električne ručne u odnosu na klasičnu?
Vala ja nikakvih problema nemam u 5 godina s elektricnom, na dva auta.
Plusevi su koristenje auto-holda kad je automatik pa ne moras kocnicu drzati na semaforu, jos lakse kretanje u brdu a vala i ljepsi i prakticniji interijer.