Divi ovoga, nije u pravom papak-set tredu. Ne brije dlake sa prsa kao poznati nam lik sa forumabitanga_sa_otesa wrote:
A i brada mu neuredna i nedostatna.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Divi ovoga, nije u pravom papak-set tredu. Ne brije dlake sa prsa kao poznati nam lik sa forumabitanga_sa_otesa wrote:
Pravi papak.Raigor Stonehoof wrote:
20.05.2016. u 15:57 Cudo je zavisnostzrakomlat wrote:
Joj pitanja/komentara na oglasu
![]()
+50ksamar1994 wrote:http://www.olx.ba/artikal/22730851/mazda-323f/
koji je fol sranja po unutrasnjim plastikama i ovim kineskim volanima
ks= kineskih snagaazdralovic wrote:+50ksamar1994 wrote:http://www.olx.ba/artikal/22730851/mazda-323f/
koji je fol sranja po unutrasnjim plastikama i ovim kineskim volanima
Porrarizforumas wrote:Ferrsche
Jah, prije tri dana u garazi Grand centra na Ilidži, ispred mene Cayene S, guzeljamo lagano prema izlazu i rampi, lik staje i izlazi, otvara gepek, da nesto uzme, kad ono u gepeku "bojler" sa plinom, haj dobro, ja sam po tom pitanju legalista, što bi rekli, ali vrata gepeka mu padaju po ledjima, amortizeri u qrcu , o majko mojatempuser wrote:Dok Ferrari ne napravi terenca!
Onda ce ih biti po Sarajevu, jest 16 god star na LPG-u, al je konjic!
_BataZiv_0809 wrote:Ko moj komsija, najnoviji ajfon nosa, a kad se nasmije grobnica
Jedan tip utuši me pričom o mercedesu od 38 000 km,sve on to objasni,zine jedan žut,drugi pocrnio,trećeg nema i tako_BataZiv_0809 wrote:Ko moj komsija, najnoviji ajfon nosa, a kad se nasmije grobnica
Prioriteti i bosancerosiMOSALJOZE wrote:Jedan tip utuši me pričom o mercedesu od 38 000 km,sve on to objasni,zine jedan žut,drugi pocrnio,trećeg nema i tako_BataZiv_0809 wrote:Ko moj komsija, najnoviji ajfon nosa, a kad se nasmije grobnica
I ja SejA 23.1. uslikah, al' zaboravih postavit'Raigor Stonehoof wrote:

istog dana smo ga uslikalisalik79 wrote:I ja SejA 23.1. uslikah, al' zaboravih postavit'Raigor Stonehoof wrote:![]()
Sad nesto kontam mogao bi mi biti kakva dalja famElijamayab wrote:Jah, prije tri dana u garazi Grand centra na Ilidži, ispred mene Cayene S, guzeljamo lagano prema izlazu i rampi, lik staje i izlazi, otvara gepek, da nesto uzme, kad ono u gepeku "bojler" sa plinom, haj dobro, ja sam po tom pitanju legalista, što bi rekli, ali vrata gepeka mu padaju po ledjima, amortizeri u qrcu , o majko mojatempuser wrote:Dok Ferrari ne napravi terenca!
Onda ce ih biti po Sarajevu, jest 16 god star na LPG-u, al je konjic!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Taj poklopac prtljažnika je ustvari gruba realnost koja ga opuca u glavu svaki put kad se vine u đetsetlijske visine. Samo što nema nikakvog efekta, džaba u praznu tintaru lupati.Dope_Man wrote:Sad nesto kontam mogao bi mi biti kakva dalja famElijamayab wrote:Jah, prije tri dana u garazi Grand centra na Ilidži, ispred mene Cayene S, guzeljamo lagano prema izlazu i rampi, lik staje i izlazi, otvara gepek, da nesto uzme, kad ono u gepeku "bojler" sa plinom, haj dobro, ja sam po tom pitanju legalista, što bi rekli, ali vrata gepeka mu padaju po ledjima, amortizeri u qrcu , o majko mojatempuser wrote:Dok Ferrari ne napravi terenca!
Onda ce ih biti po Sarajevu, jest 16 god star na LPG-u, al je konjic!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uglavnom nedavno se na nekoj sahrani okupilo famElije sa svih strana, ne znam nikog zivog. Auta normala, cak i hodza sa nekim starim citroenom dosao (ima bolji kuci al kad ide ovako u sela nece da kvari).. uglavnom, upade mi u oko u svom tom prosjeku Cayene. Kontam sad nek i ja imam nekog guzonju u porodici, valja se i upoznat sa famElijom, kad mi objasnise - nema nista zivo, u kreditima zaglavio od provoda, stan prodao, al zato ima Cayena na plin burazeru moj