Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ova peglica meni i nije papanluk, ako se izuzmu tockovi. Cini mi se da je lik okrenuo felge na drugu stranu s cime se i nije igrati. Bar ja se tako ne bih igrao.
Ali na onoj slici gdje pise "prije restauracije" peglica definitivno ne izgleda kao auto koje bi trebalo restaurirati.
Ommadawn wrote:Cini mi se da je lik okrenuo felge na drugu stranu s cime se i nije igrati. Bar ja se tako ne bih igrao.
to su sirene felge ,nema tu nista ni lose ni opasno....samo povecas potrosnju jer budu dosta teske ...
Dobro to, nego sam mislio da nisu samo okrenute naopako, kao sto su neki imali obicaj to raditi sa Folcikama ( a danas sa Golfovima). To vec nije za igru.
Ommadawn wrote:
Dobro to, nego sam mislio da nisu samo okrenute naopako, kao sto su neki imali obicaj to raditi sa Folcikama ( a danas sa Golfovima). To vec nije za igru.
Sjecam se jedne folcike na malti prije rata imala je okrenute felge
Ajd da dodam i ja jedan papanluk . Imam komsiju koji vozi auto sa ogromnom naljepnicom beba u autu . Svaki put kad ga sretnem vozi ko da je pobjego sa seta ''brzi i zestoki''(iako je beba u autu) Koji ce mu qrac naljepnica .
gnjev wrote:Ajd da dodam i ja jedan papanluk . Imam komsiju koji vozi auto sa ogromnom naljepnicom beba u autu . Svaki put kad ga sretnem vozi ko da je pobjego sa seta ''brzi i zestoki''(iako je beba u autu) Koji ce mu qrac naljepnica .
insomnia78 wrote:Meni su gori oni sto kad voze bebu ko da prevoze nitroglicerin, skrece po po sata
Vozi cesto Vidim ga neki dan stavlja je nazad u sjedalicu . Upalim auto i vozim se pravcem gdje je ogranicenje 70. I picim ja oko 110,120 kad prolijece komsija ko metak. U roku od odmah je nesta iz vidokruga .Elem njegova prica je da je neki adrenalin manijak bivsi rejser sta li . Ima sportsko auto fino sredjeno . Tipujem da ga je zena (sa kojom je skoro dobio bebu) natjerala da stavi taj znak koji hladno zauzima pola zadnjeg stakla
Mozda beba voli brzinu
Kaze meni od sure mala, tetak, cini mi se da ides malo prebrzo
A moja jos ne zna pricati pa se ni ne buni, suti i govori ooooo, eeee
insomnia78 wrote:
Mozda beba voli brzinu
Kaze meni od sure mala, tetak, cini mi se da ides malo prebrzo
A moja jos ne zna pricati pa se ni ne buni, suti i govori ooooo, eeee
Moj najmlađi kad smo sami govori "Idemo kooo vetaj!" Starija djeca su već indoktrinirana i u sličnim situacijama prijete prijavom nadležnim organima.
On topic, idu topli ljetni dani, a ko se sa ovim "garom" pojavi na Čevljanovićima, biće glavni frajer
206cc je super autic za grada al sto ga ovi nasi a i stranci znaju unakaziti to je prica za sebe
Jbt svi od nekih obicnih motora pokusavaju napraviti ferarije lamborghinije i takve jurilice
Da je bar 2.0 pa i nekako mada je i to slabo 136 konja
206 pa i 206 cc su tako dobro dizajnirani da i posle toliko godina od premijere izgledaju prilično atraktivno. Ali naši ljudi ne bi bili to što jesu kada ne bi mislili da su bolji dizajneri od onih koji su stvorili taj automobil.
Tuning mi je bezveze, ali eto mogu razumjeti da ima ljudi koji žele uložiti vrijeme i novac da učine auto posebnim.
Mene kod ovih domaćih stručnjaka najviše iritira što se tuning svodi na naticanje nekih ružnih branika sa džinovskim usisima za zrak, i što više led rasvjete. Maksimum ulaganja u performanse motora je eventualno zračni filter. Ne da im se ulagati pare u nešto što se ne vidi. To je slučaj i sa ovim Pežoom. Slabašni stock motorić pod haubom. Zmaj od papira.