Papanluk na automobilima

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
_mufljuz_

#3876 Re: Papanluk na automobilima

Post by _mufljuz_ »

Bilki wrote:
shandrprcSA wrote:Image
sta je ovgdje papanuk, stvarno pretjerujete sa vasim izljevima, pameti, idi te nesto guziti bit ce vam lakse, ako je papanluk sto je stavio papir ispod da se sto manje uprlja zbog papana kao tebe onda stvarno :izet:
vala ni ja ne kontam sta je papanluk u ovome - jos dobra macka na papiru ha ja....
ali evo ja izvukoh neštA danas - pojavi mi se u google adsima nije bas papanluk na autima ali papanluk mi je ovo jaci nego ista - pa nisam mogao da vjerujem jebote led....
zar bas ima morona koji ce dat 40 000 marona za auto sa 120 000 km - pa to je auto koje je isluzeno jebote.... :? :?
pa hajd da je neki e-class mercedes ili s-klass pa sa ovom kilometrazom da ide za ove pare....

Image

negumo da vjerujem

+ samo bih volio da vidim toga ko bi derao npr niskoprofilne potenza bridgestonke po "offroadu"....
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#3877 Re: Papanluk na automobilima

Post by Domaci izdajnik »

Kako nema morona :) to ti je Škodilak, to je VW, to je nepoderivo i ništ' ne troši i ne kvari se....a i kad se pokvari dijelova na kiosku aman džabe :-) :skoljka:
mayab

#3878 Re: Papanluk na automobilima

Post by mayab »

Takav je nov Yeti preko 50000 KM, a ovaj bi se star tek 3 godine dao sigurno kupiti za manje nego je napisano u oglasu, pa ko voli neka izvoli (mislim da bi se moglo spustiti na oko 35000 KM)
citroen xm

#3879 Re: Papanluk na automobilima

Post by citroen xm »

Da sada dajem 25000+ KM nikada o polovnom autu ne bih ni pomislio.
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#3880 Re: Papanluk na automobilima

Post by Domaci izdajnik »

citroen xm wrote:Da sada dajem 25000+ KM nikada o polovnom autu ne bih ni pomislio.
+1 :thumbup: novo je novo.... :autic:
Optimist

#3881 Re: Papanluk na automobilima

Post by Optimist »

Evo jos jedan "ekskluzivni". :D

Image
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#3882 Re: Papanluk na automobilima

Post by bitanga_sa_otesa »

kakvo krilo :lol: :lol: :lol:
Sharif

#3883 Re: Papanluk na automobilima

Post by Sharif »

Ubilo se za ves osushit
lavic

#3884 Re: Papanluk na automobilima

Post by lavic »

citroen xm wrote:Da sada dajem 25000+ KM nikada o polovnom autu ne bih ni pomislio.
Pa u mom slucaju ono sto se meni svidja polovno je 30000 + i ja cu dati, a ovo sve novo za 25000 + ja ne bih nikada.
basicm

#3885 Re: Papanluk na automobilima

Post by basicm »

Da, novo za 25 hiljada je ocaj klasa, dok imam par godina starog bmw-a ili merca. Ne hvala, ali te nove ja ne bih.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Amazonka27

#3886 Re: Papanluk na automobilima

Post by Amazonka27 »

Bilki wrote:
sta je ovgdje papanuk, stvarno pretjerujete sa vasim izljevima, pameti, idi te nesto guziti bit ce vam lakse, ako je papanluk sto je stavio papir ispod da se sto manje uprlja zbog papana kao tebe onda stvarno :izet:
isto daljinski u najlonu (da se manje prlja i duze traje)...a tema "zastite" je bas po izboru co'jka koji guzi 24/7
kanaan

#3887 Re: Papanluk na automobilima

Post by kanaan »

basicm wrote:Da, novo za 25 hiljada je ocaj klasa, dok imam par godina starog bmw-a ili merca. Ne hvala, ali te nove ja ne bih.

Bolje i ocaj klasa,nego ocaj kad vrisne turbina,dizna/ e,zamajac.;-)
citroen xm

#3888 Re: Odg: Papanluk na automobilima

Post by citroen xm »

Amazonka27 wrote:
Bilki wrote:
isto daljinski u najlonu (da se manje prlja i duze traje)...a tema "zastite" je bas po izboru co'jka koji guzi 24/7
Pa ne vozi ga niko ovako. Vjerovatno je auto kuća pa da mu ne trabanja svaki seljak po autu.
lavic

#3889 Re: Papanluk na automobilima

Post by lavic »

kanaan wrote:
basicm wrote:Da, novo za 25 hiljada je ocaj klasa, dok imam par godina starog bmw-a ili merca. Ne hvala, ali te nove ja ne bih.

Zasto mora riknuti bilo sta od nabrojanog, ili zasto mora biti dizel?
kanaan

#3890 Re: Papanluk na automobilima

Post by kanaan »

lavic wrote:
kanaan wrote:

Zató što je vec koristeno, je li treba neki drugi razlog????
lavic

#3891 Re: Papanluk na automobilima

Post by lavic »

Da, novo za 25 hiljada je ocaj klasa, dok imam par godina starog bmw-a ili merca. Ne hvala, ali te nove ja ne bih.

Bolje i ocaj klasa,nego ocaj kad vrisne turbina,dizna/ e,zamajac.;-)[/quote]

Zasto mora riknuti bilo sta od nabrojanog, ili zasto mora biti dizel?[/quote]
Zató što je vec koristeno, je li treba neki drugi razlog????[/quote]

To sto je nesto koristeno nije nikakav razlog da bi se nesto pokvarilo.
I djevojka ti je koristena pa opet "furas" sa njom ili je i ozenis.
citroen xm

#3892 Re: Papanluk na automobilima

Post by citroen xm »

Čekaj, zar nisu kompleksi kada za kompakt klasu pričaš da je očaj klasa, a onda kupuješ višu klasu polovnu. Pa otvoriš se jaro za novu C klasu i onda pričaš kako je nov kompakt očaj.
lavic

#3893 Re: Papanluk na automobilima

Post by lavic »

citroen xm wrote:Čekaj, zar nisu kompleksi kada za kompakt klasu pričaš da je očaj klasa, a onda kupuješ višu klasu polovnu. Pa otvoriš se jaro za novu C klasu i onda pričaš kako je nov kompakt očaj.
Ja nisam rekao da je kompakt klasa ocaj, vec sam citirao nekoga pa je tako ispalo kad sam brisao neke navode.
Ja sam rekao da sebi ne bih novo za 25000+, vec radije polovno za 30000+.
I nemam komplekse vec znam sta zelim a sta ne zelim ni pod razno sve dok mi moze bit.
citroen xm

#3894 Re: Papanluk na automobilima

Post by citroen xm »

Prvo sam ja rekao da bih za 25000+ kupio novo. Znači to je moje razmišljanje ne kažem da moraju svi isto postupiti. Ja više volim novog kompakta za 30000 nego polovno nešto iz D segmenta koje ima 100000 km na satu. Ali ko šta voli. Mene ionako ne privlače ova nova auta. Sada kada bih imao 50000 KM kupio bih 5 dobrih oldtajmera i jangtajmera i uživao.
iTo

#3895 Re: Papanluk na automobilima

Post by iTo »

prije svega nije polovno samo 10 i vise godina staro.... najbolje je kupiti auto od prve ruke posliej 2.3 gdine kad ga prodaje jer je istekla garancije, redovno odrzavan u ovlastenom servisu sa originalnom kilometrazom je sigurno bolje nego taj nov od 25000
basicm

#3896 Re: Papanluk na automobilima

Post by basicm »

Sto je komplex kupiti auto vece, kvalitetnije, bolje opremljeno nego novo neko za iste pare?
Ako je komplex kupiti ono sto minse svidja za onoliko para koliko imam, onda jesam kompleksas. Opet bih bmw ili merca nego daciu, fiata, renola, pezova itd. Jednom se zeznuo i akobogda nikad vise.

kanaan

#3897 Re: Papanluk na automobilima

Post by kanaan »

lavic wrote:Da, novo za 25 hiljada je ocaj klasa, dok imam par godina starog bmw-a ili merca. Ne hvala, ali te nove ja ne bih.

Zasto mora riknuti bilo sta od nabrojanog, ili zasto mora biti dizel?[/quote]
Zató što je vec koristeno, je li treba neki drugi razlog????[/quote]

To sto je nesto koristeno nije nikakav razlog da bi se nesto pokvarilo.
I djevojka ti je koristena pa opet "furas" sa njom ili je i ozenis.[/quote]
Lupas gluposti,al' hajde,svakom svacije.
kanaan

#3898 Re: Papanluk na automobilima

Post by kanaan »

iTo wrote:prije svega nije polovno samo 10 i vise godina staro.... najbolje je kupiti auto od prve ruke posliej 2.3 gdine kad ga prodaje jer je istekla garancije, redovno odrzavan u ovlastenom servisu sa originalnom kilometrazom je sigurno bolje nego taj nov od 25000
Imas takve polovne,2- 3 godine starosti na lizingu, koji su presli 200+ hiljada za tako kratak period,i samo mi reci da je to sigurna i dobra kupovina?!
citroen xm

#3899 Re: Odg: Papanluk na automobilima

Post by citroen xm »

basicm wrote:Sto je komplex kupiti auto vece, kvalitetnije, bolje opremljeno nego novo neko za iste pare?
Ako je komplex kupiti ono sto minse svidja za onoliko para koliko imam, onda jesam kompleksas. Opet bih bmw ili merca nego daciu, fiata, renola, pezova itd. Jednom se zeznuo i akobogda nikad vise.

Nisam rekao da imaš kompleks ako kupiš, već ako težiš takvom polovnom autu, a pričaš kako je novo sranje jer je klasu manje.
insomnia78

#3900 Re: Papanluk na automobilima

Post by insomnia78 »

lavic wrote:
kanaan wrote:

Cuj zasto, pa kako ces poslije prodati benzinca (glavno pitanje kod Bosnje), znas ti kolko to trosi?
:D :D :D :D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Post Reply