Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fakat glupa rasprava, na kraju čovjek postavlja slike u kojima sam sebe demantuje
sam si rekao da ne nude modele koje liče na AMG i kada se dokaže da nude, onda se vadiš na to da nisu potpuno identični
ako ti sve to nije dosta evo ti i link na AMG stranicu gdje je navedeno šta obuhvata AMG line paket:
E ovde se ne zna šta je veći papanluk počevši od ovako sređenog oldtajmera, preko cijene pa do pitanja koja postavljaju besposleni PIK-ovci. A ni odgovori na pitanja nisu bolji.
bitanga_sa_otesa wrote:upropasten dobar auto koji ne vrijedi 50000 maraka...
treba ga ponovo ofarbat u neku normalnu boju,vratiti branike i neke tockove iz 70-ih ...
sve je receno
kakva nebuloza 50000 marona
valjda je lik pomislio da je Karmann Ghia u pitanju a ima ih za pola manje para u Švabiji i to u perfektnom a ne ojadjenom stanju
Last edited by _mufljuz_ on 10/07/2014 15:23, edited 1 time in total.
bitanga_sa_otesa wrote:upropasten dobar auto koji ne vrijedi 50000 maraka...
treba ga ponovo ofarbat u neku normalnu boju,vratiti branike i neke tockove iz 70-ih ...
sve je receno
kakva nebuloza 50000 marona
valjda je lik pomislio da je Karmann Ghia u pitanju a ima ih za pola manje para u Švabiji i to u perfektnom a ne ojadjenom stanju
Ja iskreno mislim da je on ovo na pik postavio iz zajebancije.
inače kod njega je ovo auto nekih 7-8 godina, sjećam se kad je ispred radionice stajala gola školjka ofarbana u temeljnu boju. I ova Buba sa spuštenim krovom i to je započeo prije haman deceniju.
Sve je to nebitno, meni ova dvičina izgleda odlično, bez zaebancije!
Vala ako je baš htio da sređiva auto,mogao je i unutra to sve po ps-u srediti,kako se već i radi.
Izvana sređeno unutra grobina.
ja ne znam ljudi al ovo je uzas zivi... lik je isjeko blatobran valjda da moze smotat ovim prevelikim gumama.. a tek ovo trpanje dijelova od trojke u dvojku je za povratit...
i ko slag na tortu ulozeno 10kKM i eto sad ga prodaje za 5... jes kako da ne.. on je neka dobra vila pa daje auto u po cijene...
dvojku uzet, ne mora ni biti gti ... uzmi 1.6d ali je sredi da izgleda ko iz fabrike, to je meni ljepota.. da ne pricam sredit tako gti-ja il nesto zesce.. (reci ce pa nema org.dijelova; e pa prika nemoj to ni radit ako nemas dijelova) nego jok... ajmo mi njemu roknut taho od trojke i borbet felge uhh...