Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni je sprva ovo bilo smijesno al kad vidis da na jedan retardiran oglas odgovara vise retardera bez smisla za ukus i ljepotu zapitas se medju kakvim ljudima zivis....
auto je zvijer samo zato sto ima wing vrata sredjena.... pa jebo te.....
kad sam vidio ovaj mercedes - moram stravu saljevat cim dodjem u BIH....
_mufljuz_ wrote:meni je sprva ovo bilo smijesno al kad vidis da na jedan retardiran oglas odgovara vise retardera bez smisla za ukus i ljepotu zapitas se medju kakvim ljudima zivis....
auto je zvijer samo zato sto ima wing vrata sredjena.... pa jebo te.....
kad sam vidio ovaj mercedes - moram stravu saljevat cim dodjem u BIH....
Ako ti je prava frka mogu ti ovi iz Zimče kraj Visokog saliti stravu "remotely". Samo im moras IP adresu dojaviti. Malo je kažu skuplje ali funkcioniše, bolje ti je da se ne zapuštaš puno.
citroen xm wrote:Naravno, 126.
Onaj P505 je odlično auto i šteta što ih je malo očuvanih. Pežo modeli sa zadnjim brojem 5 su i kvalitetni i dobri u svakom pogledu.
citroen xm wrote:Taj mi je omiljeni, ali ih slabo ima u BiH uopšte, a tek očuvanih...
Ja vec 15 god vidjam jedan bijeli i to cak nije zadnja serija jako dobro ocuvan kod INA pumpe u Pocitelju. Moj komsija je nekad davno radio za AVIS i od njih kupio P-504 i to zadnji, 84. god. U toku rata je bio nesto malo ostecen, napravio ga je ali dok su ga popravljali u dan dva pala je temp dok je jos voda bila u bloku i cao motor. Kasnije su ubacili isti takav motor ali iz P-404 i vise nhiko nikad nije nastimao karnurator i paljenje. U popravkama je docekao istek registracije i tu mu je bio kraj.
citroen xm wrote:Taj mi je omiljeni, ali ih slabo ima u BiH uopšte, a tek očuvanih...
Ja vec 15 god vidjam jedan bijeli i to cak nije zadnja serija jako dobro ocuvan kod INA pumpe u Pocitelju. Moj komsija je nekad davno radio za AVIS i od njih kupio P-504 i to zadnji, 84. god. U toku rata je bio nesto malo ostecen, napravio ga je ali dok su ga popravljali u dan dva pala je temp dok je jos voda bila u bloku i cao motor. Kasnije su ubacili isti takav motor ali iz P-404 i vise nhiko nikad nije nastimao karnurator i paljenje. U popravkama je docekao istek registracije i tu mu je bio kraj.
Volio bi u nekoj budućnosti nabaviti jednog, dovesti ga u fabričko stanje i uživati. Ali sve zavisi od prostora i novca jer ima važnijih projekata od njega.
Vidjećemo, ali smatram da onaj ko može treba pored svakodnevnih modernih plastikanera da ima bar jedan oldtajmer za svoju dušu.
ja sam u sa vidio mozda upravo tog bijelog, na semaforu pitao covjeka koje je godiste...
sad se ne mogu sjetiti sa sigurnoscu sta mi je rekao
kad smo vec skrenuli s teme a mastamo o autima nase mladosti i djetinjstva
dodao bih jos i ford taunusa, mozda i reno 30...
kad je bal
Ja ne vidim sta je ovdje papanluk?!? Lik trazi Audi B2 generaciju, vjerovatno petaka, cim trazi 90-ku, sa quattro pogonom, bilo da je limuzina, bilo da je GT coupe varijanta, bilo da je model Audi Quattro (to ce ici malo teze). Doduse nije napisao da trazi generaciju B2 (ili ne zna ili predpostavlja da drugi ne znaju), ali posto trazi, a ne prodaje, naveo je vise pojmova pod kojima bi potencijali prodavac mogao naci njegov oglas.
Last edited by goran16v on 27/02/2014 08:41, edited 1 time in total.
goran16v wrote:Ja ne vidim sta je ovdje papanluk?!? Lik trazi Audi B2 generaciju, vjerovatno petaka, cim trazi 90-ku, sa quattro pogonom, bilo da je limuzina, bilo da je GT coupe varijanta, bilo da je model Audi Quattro (to ce ici malo teze). Doduse nije napisao da trazi generaciju B2 (ili ne zna ili predpostavlja da drugi ne znaju), ali posto trazi, a ne prodaje, naveo je vise pojmova pod kojima bi potencijali prodavac mogao naci njegov oglas.
citiram "Ne jaje audi nego stariija tipa" valjda ur-quattro ne B2