Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
howdy wrote:
jeftini dizlo slika lijevo, nakon samo jednog sipanja kod ameta za 12 KM slika desno
Kakva je situacija sa disk plocicama, za koliko se nakupi novo meso?
Nisam jos sipao kod Ameta, ali sam prosao pored pumpe i primjetio da mi se dotegla sajla rucne
howdy wrote:
jeftini dizlo slika lijevo, nakon samo jednog sipanja kod ameta za 12 KM slika desno
Nisam jos sipao kod Ameta, ali sam prosao pored pumpe i primjetio da mi se dotegla sajla rucne
nisi mogao ni nasuti, kad je bila guzva, kilometarska kolona
howdy wrote:
vidis sta pise, nasuo za 12 KM, i diskovi i plocice ko novi. prodji jos jednom ali u suprotnom smjeru, ispolirace ti lak...
Također kažu kako sada njihovi dobavljači imaju dnevne cijene, umjesto sedmičnih što je bila ranija praksa. Zbog toga su prinuđeni sve češće tražiti promjene cijena, a obzirom da je u BiH slobodno tržište, odnosno da država ne regulira cijene, već ih samo odobravaju nadležne institucije.
Također kažu kako sada njihovi dobavljači imaju dnevne cijene, umjesto sedmičnih što je bila ranija praksa. Zbog toga su prinuđeni sve češće tražiti promjene cijena, a obzirom da je u BiH slobodno tržište, odnosno da država ne regulira cijene, već ih samo odobravaju nadležne institucije.