NOVE CIJENE GORIVA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
nargila.ba
#7726 Re: NOVE CIJENE GORIVA
-
Last edited by nargila.ba on 21/08/2016 22:36, edited 1 time in total.
- seoBIH
#7727 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ja dajem srbinu s uzitkom ako je povoljnij. Jebali su me bošnje 15tak godina, do jetre mi je ulazio, ali ne vise.
-
nargila.ba
#7728 Re: NOVE CIJENE GORIVA
-
- kloniran
#7729 Re: NOVE CIJENE GORIVA
I meni je cudno bilo sto sve srbi rade al hajde reko zamjenio ih za nestro i maksuz odem po racun od goriva da pogledam kad dario blagojevicnargila.ba wrote:
I, odmah nakon kupovine, dao nogu svim zaposlenim 'nesrbima' (direktno ili tlačenjem, kako kome). Točio sam kod njih dok za to nisam čuo, poslije nikad. Govna.
nego dajte imena na bitumenci
-
Nazif_Gljiva
#7730 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Neka, dok dobiju članske...kloniran wrote:
I meni je cudno bilo sto sve srbi rade al hajde reko zamjenio ih za nestro i maksuz odem po racun od goriva da pogledam kad dario blagojevic![]()
nego dajte imena na bitumenci
-
Nazif_Gljiva
#7731 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Raspitaj se malo šta radi EP... Sve su to ista govnanargila.ba wrote:Ja nisam nigdje rekao 'ne dam srbinu'. Isto bih postupio da je npr. vlasniku EPa odjednom palo na pamet da otpusti sve srbe, crnce, žene, niže od 190cm, ili bilo šta. Jer je sve to po mom mišljenju nenormalno.seoBIH wrote:Ja dajem srbinu s uzitkom ako je povoljnij. Jebali su me bošnje 15tak godina, do jetre mi je ulazio, ali ne vise.
-
howdy
#7732 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ne placaju oni drzavi nista, oni samo proslijede porez koji smo mi platili sipajuci gorivo.pepeljara wrote:Ovce navikle da idu tamoLeon16v wrote:A to nisu objavili na fb
buraz, kad mi neko spomene da placa pdv ta pumpa drzavi, samo mu treba reci sta MI placamo kad kupimo svaku litru goriva + pdv.
-
howdy
#7733 Re: NOVE CIJENE GORIVA
nisam dugo isao prema doboju i hajd reko da odem da naspem, provozam se od lukavca pa do tuzle, EP drzi 1.76matrix2 wrote:e to je taj naftni kartel i dogovor bandehowdy wrote:Najgora bagra izgleda na TK, BMB95 na svim pumpama 1.71 KM.
ma neće mi mrsko bit skoknut do četniteta makar i ne bilo razlike, čisto radi bojkota majmjna, mamu im jebem
privatnici drze 1.71, odlicno rekoh, najebem vam se matere. maksuz u doboj idem.
-
nargila.ba
#7734 Re: NOVE CIJENE GORIVA
-
- KB9
#7735 Re: NOVE CIJENE GORIVA
u dosta slucajeva oni kupe vec postojecu pumpu, noga jednim zaposlenim i zaposljavanje novih pa ti na isto dodje fakticki al eto, nek bar ne ide u gore sto narod kazematrix2 wrote:eto to je taj efekat kupovine domaćeg, naravno pod uslovom da je kvalitetan i konkurentan
ljudi otvaraju 36.pumpu i kamara novo zaposlenih
gasprom u FBH nije otvorio nijedne jedine nove pumpe od kako je kupio OMV
-
costacurta
#7736 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Dva puta nasuo 95. na Hifi u Tz (Miladije) i jednom na Gazpromu kod Merkatora. Sa žaljenjem moram reći gorivo je loše, katastrofa, bar za moj motor. Buka, trzanje pogotovo ovo sa Gazproma.
Nači nikad više.
Petrol na Ircu i EP kod DZ (opet nažalost) imaju za moj motor najadekvatnije gorivo.
Elem prinuđen sam. Od dva zla biram ovo Slovenačko sranje jer su bogdu jeftiniji.
Nači nikad više.
Petrol na Ircu i EP kod DZ (opet nažalost) imaju za moj motor najadekvatnije gorivo.
Elem prinuđen sam. Od dva zla biram ovo Slovenačko sranje jer su bogdu jeftiniji.
-
taureg71
#7737 Re: NOVE CIJENE GORIVA
nargila.ba wrote:I, odmah nakon kupovine, dao nogu svim zaposlenim 'nesrbima' (direktno ili tlačenjem, kako kome). Točio sam kod njih dok za to nisam čuo, poslije nikad. Govna.matrix2 wrote:eto to je taj efekat kupovine domaćeg, naravno pod uslovom da je kvalitetan i konkurentan
jes jes u Mostaru na HIFI samo Srbi rade, hahahah, kakva glupost...niko ko Sarajlije ne glume vece gradjane a u glavi malogradjani i broje krvna zrnca...nije cudo sto su pametni otisli, ne mogu sa primitivcima i uskim ljudima...BTW Nestro ED5 1,37 KM
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7738 Re: NOVE CIJENE GORIVA
@taureg71, ne bih da te ubjedjujem i da ti kvarim sliku, ali, cisto da se zna, nisu Sarajlije ti koji se opterecuju pomenutim stvarima.
To su neki drugi ljudi.
Kazem, cisto da se zna
Ko radi na pumpi....zaboli me, gledam je li 1,43 ili 1,76....to je bitno
To su neki drugi ljudi.
Kazem, cisto da se zna
- muha_sa
#7739 Re: NOVE CIJENE GORIVA
valja li generalizovattaureg71 wrote:nargila.ba wrote:I, odmah nakon kupovine, dao nogu svim zaposlenim 'nesrbima' (direktno ili tlačenjem, kako kome). Točio sam kod njih dok za to nisam čuo, poslije nikad. Govna.matrix2 wrote:eto to je taj efekat kupovine domaćeg, naravno pod uslovom da je kvalitetan i konkurentan
jes jes u Mostaru na HIFI samo Srbi rade, hahahah, kakva glupost...niko ko Sarajlije ne glume vece gradjane a u glavi malogradjani i broje krvna zrnca...nije cudo sto su pametni otisli, ne mogu sa primitivcima i uskim ljudima...BTW Nestro ED5 1,37 KM
-
taureg71
#7740 Re: NOVE CIJENE GORIVA
[
jes jes u Mostaru na HIFI samo Srbi rade, hahahah, kakva glupost...niko ko Sarajlije ne glume vece gradjane a u glavi malogradjani i broje krvna zrnca...nije cudo sto su pametni otisli, ne mogu sa primitivcima i uskim ljudima...BTW Nestro ED5 1,37 KM[/quote]
valja li generalizovat
[/quote]
vidi ako Danis Tanovic kao nazovi elita Sarajeva izjavi to sto je izjavio, a vidis da broji zrnca, sta onda obicna raja misli...mada to nema veze sa temom...a da valja, ne valja...slazem se..
jes jes u Mostaru na HIFI samo Srbi rade, hahahah, kakva glupost...niko ko Sarajlije ne glume vece gradjane a u glavi malogradjani i broje krvna zrnca...nije cudo sto su pametni otisli, ne mogu sa primitivcima i uskim ljudima...BTW Nestro ED5 1,37 KM[/quote]
valja li generalizovat
vidi ako Danis Tanovic kao nazovi elita Sarajeva izjavi to sto je izjavio, a vidis da broji zrnca, sta onda obicna raja misli...mada to nema veze sa temom...a da valja, ne valja...slazem se..
-
taureg71
#7741 Re: NOVE CIJENE GORIVA
slazem se...Tomahawk11 wrote:@taureg71, ne bih da te ubjedjujem i da ti kvarim sliku, ali, cisto da se zna, nisu Sarajlije ti koji se opterecuju pomenutim stvarima.
To su neki drugi ljudi.
Kazem, cisto da se zna![]()
-
taureg71
#7742 Re: NOVE CIJENE GORIVA
I, odmah nakon kupovine, dao nogu svim zaposlenim 'nesrbima' (direktno ili tlačenjem, kako kome). Točio sam kod njih dok za to nisam čuo, poslije nikad. Govna.[/quote]
Notorna laz i govor mrznje, da ima zakona kao sto nema sad bi platio minimum odstetu za iznosenje neistina...pa ja znam sve koji rade u Mostaru na HI FI, nijedan Srbin nema...tako da,...
Notorna laz i govor mrznje, da ima zakona kao sto nema sad bi platio minimum odstetu za iznosenje neistina...pa ja znam sve koji rade u Mostaru na HI FI, nijedan Srbin nema...tako da,...
- supercali
#7743 Re: NOVE CIJENE GORIVA
valja li generalizovattaureg71 wrote:[
vidi ako Danis Tanovic kao nazovi elita Sarajeva izjavi to sto je izjavio, a vidis da broji zrnca, sta onda obicna raja misli...mada to nema veze sa temom...a da valja, ne valja...slazem se..[/quote]
Ja koliko znam danis je cini mi se iz zenice
Nek me ispravi neko ako grijesim
-
taureg71
#7744 Re: NOVE CIJENE GORIVA
vidi ako Danis Tanovic kao nazovi elita Sarajeva izjavi to sto je izjavio, a vidis da broji zrnca, sta onda obicna raja misli...mada to nema veze sa temom...a da valja, ne valja...slazem se..[/quote]
Nek me ispravi neko ako grijesim[/quote]
tacno rodjen u Zenici, ali msm da je gradjajnin Sarajeva ihaa haa...a jos je ELITA...pa se coek pita ako je taka elita, kakvi su onda...ali da ne idemo dalje...tema je za gorivo, samo sam popizditis zbog lazi oko HIfe, ispasce jos da imam koristi od iste,heheh...

Nek me ispravi neko ako grijesim[/quote]
tacno rodjen u Zenici, ali msm da je gradjajnin Sarajeva ihaa haa...a jos je ELITA...pa se coek pita ako je taka elita, kakvi su onda...ali da ne idemo dalje...tema je za gorivo, samo sam popizditis zbog lazi oko HIfe, ispasce jos da imam koristi od iste,heheh...
-
Pirija
#7745 Re: NOVE CIJENE GORIVA
zenicani nas ne vole jer nas zenicanke vole 
Last edited by Pirija on 25/02/2016 10:21, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7746 Re: NOVE CIJENE GORIVA
dajte naučite kvotati poruke
- supercali
#7747 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Mozes ti ziviti u sarajevu od treceg dana zivota ako imas kompleks da si rodjen u manjem gradu dzaba ti sve ostalotaureg71 wrote:
tacno rodjen u Zenici, ali msm da je gradjajnin Sarajeva ihaa haa...a jos je ELITA...pa se coek pita ako je taka elita, kakvi su onda...ali da ne idemo dalje...tema je za gorivo, samo sam popizditis zbog lazi oko HIfe, ispasce jos da imam koristi od iste,heheh...![]()
![]()
To se najvise vidi na ovima porijeklom iz sandzaka
Ma jok nisam ja sandzaklija nemam ja nista s tim a on rodjen tamo negdje ili roditelji
-
taureg71
#7748 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Mozes ti ziviti u sarajevu od treceg dana zivota ako imas kompleks da si rodjen u manjem gradu dzaba ti sve ostalo
Ma jok nisam ja sandzaklija nemam ja nista s tim a on rodjen tamo negdje ili roditelji[/quote]
e pa ok, slazem se...ali da ne sirimo pricu, tema je gorivo....
Ma jok nisam ja sandzaklija nemam ja nista s tim a on rodjen tamo negdje ili roditelji[/quote]
e pa ok, slazem se...ali da ne sirimo pricu, tema je gorivo....
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#7749 Re: NOVE CIJENE GORIVA
A sta je to Danis izjavio???
Ja ne gledam imena, ja gledam cijene.
Ja ne gledam imena, ja gledam cijene.
-
probook
#7750 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ovo nije NOVA pumpa. Samo su postojecu pumpu kupili i uredili. Ako je bilo 6 zaposlenih opet ce ih biti 6 tako da nista NOVO nije napravljeno.matrix2 wrote:eto to je taj efekat kupovine domaćeg, naravno pod uslovom da je kvalitetan i konkurentan