o tome mozes trubit ovde na forumu, a i sam znasa da je u praksi to ne izvedivo... ja dajem ruku da je litar 3 KM... apsolutno se to nebi osjetilo na ulicama barem Sarajeva smanjenjem nekih guzvi... raja bi opet sipala... to je realnost covjece i oni to znaju, pa zato to i rade... evo sad dastave 2.31 sutra ujutru... bilo bi malo komentara a digli ovo ono i to je to... a kunem se svim da bi svi sipali... i jos bi tu isli i govorili ma kvalitet je to, vidis da im je zato cijena dobra.. sta zna onaj tamo sto mu je cijena 1.87... nema sanse da moze to bit kvalitetno... a niko ne uzima cinjenicu da je to REALNA CIJENA...konektovan wrote:samo smanjiti bespotrebno kretanje vozilom,vise pjesaciti,voziti biciko i nek dizu materi cijene vise,.
btw. 2.11... ohoo jesmo krenuli mashala rodila nam majka Federaciju... ma nek je nase pa makar.. 25 kf jeftinije gorivo, barel bio 115 $ sad 65.... na jedno 85$ cemo imati cijenu od 2.36... bez zastite potrosaca od strane jebenih ministarstava i kreiranje cijene iznad koje se gorivo ne moze poskupiti nama nema pomoci, nikome... ali zasto ? Njima lakse sjedit i obavjestavat ko je zahtjeve prilozio... jebe im se... tako bi imali vise posla... daBogda im se sjeme zatrlo i jednim i drugim!Mene nijdna pumpa u Federaciji vise nece vidjet... a i vi da imate malo pameti, razmisli bi...