Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I sta si ti uradio po tom pitanju? Nasuli ti smece i ti sutio? Ima li kakve vajde zvati inspekciju?
U Hrvatskoj postoji potrosacki kod,i jedva cekaju ovakve da im se jave.
Na Gazpromu i dalje nafta 1.76 KM, kod Wise 1.71 KM
Koliko sam vidio i Hifa drzi stare cijene.
Petrol ako podigne naftu sa 1.91 koliko je zadnjih 20ak dana cijena neka se spale
ElRe wrote:Na Gazpromu i dalje nafta 1.76 KM, kod Wise 1.71 KM
Petrol ako podigne naftu sa 1.91 koliko je zadnjih 20ak dana cijena neka se spale
ma dici ce oni svi polako, kratkotrajno je ovo bilo, kaosto smo i mislili... lafo nece nafta tako brzo dostic 100$ opet... ja mislim da ce cak do ljeta cijena opet biti stara...
veliki_ah wrote:EP C. VIla jutros:
95 - 1,91
D5 - 1,86
eto ga, po 5 kf su poceli:)) EP vodeci, najmrza pumpa na svijetu.
Zadnji spustili ali kad je bilo podici prvi. Kako bi to ugledni gradjani Njemacke kaznili ali Bosnjo tipa ovaj memo uziva da ga prave budalom.
Meni je vaznije da je gorivo dobro i da nemam problema sa autom od toga hocu li dati 5 f vise ili manje po litri goriva.
Na EP sipam dugo i nikad ni jednog problema, prije toga EL Tarik je bio OK. Kad sam probao EP ucinio mi se malo bolji i tako sam postao njihova stalna musterija bez obzira koliko im je visa cijena u odnosu na ove male trgovce.
ma dici ce oni svi polako, kratkotrajno je ovo bilo, kaosto smo i mislili... lafo nece nafta tako brzo dostic 100$ opet... ja mislim da ce cak do ljeta cijena opet biti stara...
Ja se bojim,kad ovaj val poskupljenja nafte krene,da ne ode na onu magicnu cifru od 3 KM, s kojom ce nasi politicari pokusati da krpe ono,sto je nemoguce krpiti..
seoBIH wrote:Sipaj vala. Da hoce staviti cijenu 5KM pa da sipas jer je "kvalitetno". Jebeni EP, nikad vise!
Da sipao bih i za 5 KM, ali u tom slucaju i ti ces placati ne kvalitetnu 4.95 KM i biti ces sretan.
EP je Europski kvalitet, daj uozbilji se malo zivota ti... sipaj gdje hoces i kako hoces... neko ko je drzo i zadnji spustao cijene goriva i ko prvi povecava nece mene pridobiti kao stalnu musteriju da mu je gorivo zlatno... princip BOSANSKI
a o tome da su najkvalitetni bise dalo dooobro diskutovati... i HIFA i Tarik su ispred njih 100%!
Ja se bojim,kad ovaj val poskupljenja nafte krene,da ne ode na onu magicnu cifru od 3 KM, s kojom ce nasi politicari pokusati da krpe ono,sto je nemoguce krpiti..
60$ je barel... nek ode jos 5-6 dolara dici ce svi na 2 marke litar... zamisli onda kad ode duplo toliko koliko je bilo prije pojeftinjenja... ma samo plinjaru trebaugradit i vozit ko coek
seoBIH wrote:Sipaj vala. Da hoce staviti cijenu 5KM pa da sipas jer je "kvalitetno". Jebeni EP, nikad vise!
Da sipao bih i za 5 KM, ali u tom slucaju i ti ces placati ne kvalitetnu 4.95 KM i biti ces sretan.
EP je Europski kvalitet, daj uozbilji se malo zivota ti... sipaj gdje hoces i kako hoces... neko ko je drzo i zadnji spustao cijene goriva i ko prvi povecava nece mene pridobiti kao stalnu musteriju da mu je gorivo zlatno... princip BOSANSKI
a o tome da su najkvalitetni bise dalo dooobro diskutovati... i HIFA i Tarik su ispred njih 100%!
Meni dobri, svak svoje zna. El Tariq je zadnji spustio cijene i ????? ti i dalje kod njih.
jest al imaju najjeftiniji benzin od ovih pummpi koje vaze za vece firme... i nisam rekao da striktno sipam kod njih... samo da im je kvalitet goriva dobar... Selex je imao 2.01 kad su svi drzali 2.26... ako cemo o tome... nije stvar samo ovog zadnjeg poskupljenja covjece... EP uvijek jedva ceka da podigne cijene, cim se imalo uvjeti stvore (cak i kad se ne stvore opste) a kad je skinut koji fening, onda moraju udari medija i ruskog Gazproma kojeg toliko ne volimo...
Zivim na Grbavici, imam EP na pofalicima 2x i na kovacicima... svaka mi je usput, ali kod gnjida ne svracam! GNJIDE OBICNE!
61,41 $... ode ovo u pm kroz koju sedmicu... garantujem sace primirije ukrajina sace IDIL ofo ono eto nam 200 $ barel, hahahahaha ebem li im keve svima!