Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
channel10 wrote:Osjetim kad vozim. Isto auto vozim 7-8 godina i daleko bolje vuce kad sipam na EP u odnosu na ostale pumpe. Hifino takodjer fino vuce, ali mi ne radi fino motor. Cak sam imao nekih problema kad sam neka 2 mjeseca sipao samo kod njih.
Ne znam sta EP sipa u gorivo ni da li to moze uticati na motor, ali znam da puno bolje radi i ide sa njihovim gorivom.
tipicno bosanski druze, da se ne naljutis... imao si nekih problema jer sisipao negdje drugo, ne zato sto svakoauto sa vremena navrijeme ima odredjene probleme potrebne servise i sve ostalo, ali ne, to je iskljucivo do goriva...
btw. i toliiko bolje vuce da ne mozes da ne primjetis ? Znaci naspes na EP CUPA jede, naspes negdjedrugo ne moze mac ?
channel10 wrote:Osjetim kad vozim. Isto auto vozim 7-8 godina i daleko bolje vuce kad sipam na EP u odnosu na ostale pumpe. Hifino takodjer fino vuce, ali mi ne radi fino motor. Cak sam imao nekih problema kad sam neka 2 mjeseca sipao samo kod njih.
Ne znam sta EP sipa u gorivo ni da li to moze uticati na motor, ali znam da puno bolje radi i ide sa njihovim gorivom.
tipicno bosanski druze, da se ne naljutis... imao si nekih problema jer sisipao negdje drugo, ne zato sto svakoauto sa vremena navrijeme ima odredjene probleme potrebne servise i sve ostalo, ali ne, to je iskljucivo do goriva...
btw. i toliiko bolje vuce da ne mozes da ne primjetis ? Znaci naspes na EP CUPA jede, naspes negdjedrugo ne moze mac ?
Tako je druze . Ti svoje, ja svoje, pa dokle dodjemo.
Tako je druze . Ti svoje, ja svoje, pa dokle dodjemo.
Ja sam samo dva puta imao probleme sa kvalitetom goriva, na fabiji HTP, oba puta je bilo sa Selexom, jednom sa sarajevskim, drugi put onim pred Mostarom, kad sam se jedva vratio iz Dubrovnika!U to vrijeme sam skoro iskljucivo punio na pomenutoj pumpi, tako da mogu sa 99,999% da tvrdim da je problem u tome!
Uglavnom, od tada ta gore navedena pumpa za mene vise NE POSTOJI!
mayab wrote:Ja sam samo dva puta imao probleme sa kvalitetom goriva, na fabiji HTP, oba puta je bilo sa Selexom, jednom sa sarajevskim, drugi put onim pred Mostarom, kad sam se jedva vratio iz Dubrovnika!U to vrijeme sam skoro iskljucivo punio na pomenutoj pumpi, tako da mogu sa 99,999% da tvrdim da je problem u tome!
svaka cast, ja nemam problema trenutno... vidjecemo. sta je bila ta Fabia benzin ili dizel?
Kako pametan potez gasproma na stupu! Nevjerovatno! Po cijeli dan sve tri trake su ispunjene do kraja! Ovih 10 ili 20kf naberu prometom vozila svaki dan. Na toj pumpi gorivo mora vljati, jer je pumpa haos prometna!
seoBIH wrote:Kako pametan potez gasproma na stupu! Nevjerovatno! Po cijeli dan sve tri trake su ispunjene do kraja! Ovih 10 ili 20kf naberu prometom vozila svaki dan. Na toj pumpi gorivo mora vljati, jer je pumpa haos prometna!
Koja je trenutna cijena na toj pumpi, bila je 1.91 je li spadala sta dodatno
mayab wrote:Ja sam samo dva puta imao probleme sa kvalitetom goriva, na fabiji HTP, oba puta je bilo sa Selexom, jednom sa sarajevskim, drugi put onim pred Mostarom, kad sam se jedva vratio iz Dubrovnika!U to vrijeme sam skoro iskljucivo punio na pomenutoj pumpi, tako da mogu sa 99,999% da tvrdim da je problem u tome!
Bila je neka kontrola kvalitete goriva, ali ne znam tačno kad, i sjećam se da je Selex bio na spisku onih sa nekvalitetnim gorivom. Možda je baš u tom periodu to bilo.
Bila je neka kontrola kvalitete goriva, ali ne znam tačno kad, i sjećam se da je Selex bio na spisku onih sa nekvalitetnim gorivom. Možda je baš u tom periodu to bilo.
ama na selexu je problem prije postojao, ali sadizelom, sa benzinom nisu imali problema, bar koliko ja znam...
ama na selexu je problem prije postojao, ali sadizelom, sa benzinom nisu imali problema, bar koliko ja znam...
prilikom uzorkovanja na benzinskoj pumpi tečnog goriva DIZEL BAS EN 590 za period zimskog monitoringa 2011/12 god. od strane inspekcijskog tijela, te na temelju izvještaja akreditovane labaratorije predmetno gorivo NE ZADOVOLJAVA propisane zahtjeve standarda BAS EN 590 :2002- niska tačka paljenja