Code: Select all
http://radiosarajevo.ba/novost/174843/foto-obisli-smo-sarajevske-benzinske-pumpe-ogromne-varijacije-u-cijenamaModerators: _BataZiv_0809, anex
Code: Select all
http://radiosarajevo.ba/novost/174843/foto-obisli-smo-sarajevske-benzinske-pumpe-ogromne-varijacije-u-cijenamaprvo, na tender se uvijek, većinom, javljaju domaće firme i HIFA, nekim čudom, uvijek bude izabrana...pravi stari tešanjski, pošteni, lobi...M e m o wrote: ja sam na profit uvjek i mislio, i gdje će vlasnik uložit, samo je tebi glupom trebalo da nadođeš na to
gdje to rusi i hrvati ostavljaju ???
da ne bi neškoviću ili gaspromu dali tendere
jašta nego će dat
imaš li šta protiv...
koj je to domaća naftna firma osim hife ???johntra wrote:prvo, na tender se uvijek, većinom, javljaju domaće firme i HIFA, nekim čudom, uvijek bude izabrana...pravi stari tešanjski, pošteni, lobi...M e m o wrote: ja sam na profit uvjek i mislio, i gdje će vlasnik uložit, samo je tebi glupom trebalo da nadođeš na to
gdje to rusi i hrvati ostavljaju ???
da ne bi neškoviću ili gaspromu dali tendere
jašta nego će dat
imaš li šta protiv...
nisi mislio samo na profit, ne vadi se...nisi ni znao kome se plaća PDV...
ja tebe neću, vjerovatno si rugoba a nisam ni derpe, što ti očigledno jesiNed071 wrote:memo? opalim te golim
Sto se tice sarajeva gazprom, onaj kod wise, dizel je 1.91.basicm wrote:Imate li konkretno neke nove cijene, gdje je sad ispod 2 marke, a manite se vaseg prepucavanja, kvarite temu.
neću da kvarim ljudima temu, ali moram ti reći da je gorivo opet jeftinije na Gaspromu, nego na Hifi....M e m o wrote:
koj je to domaća naftna firma osim hife ???
jebiga, imaš li šta protiv što se dobije na tenderu
žali se upravi vodovoda![]()
![]()
ipak si ti prirodno glup
jel non stop pričam o otvaranju novih objekata i novom zapošljavanju
jel se to ostvaruje iz pdv-a ili profita vlasnika, đunupe jedan
pogledaj link sa radiosarajevo koji sam postavio na stranici ispred, fotke su današnje...Gasprom, dizel 1,91...basicm wrote:Imate li konkretno neke nove cijene, gdje je sad ispod 2 marke, a manite se vaseg prepucavanja, kvarite temu.
A nisi razmislio da nestro u federaciji ne otvara jer ne odgovara ovim pumpadzijama iz federacije takav jedan igrac koji bi im smanjio zaradu sigurno?M e m o wrote:lažni mali Nedim, mali srpski nacionalista, prikriveni, koji se očigledno krije iza lažnog nika koji sugerira na BošnjakaNed071 wrote:
ti bi kao bh patriota trebao kupovati jedino nestro. jer uvoze sirovu naftu, preradjuju i prodaju i zaposljavaju 800 nasih ljudi
medjutim, ti si jedan mali jadni bolesni nacionalista. sto nije toliki problem. veci je problem sto si glup... i sto trujes ovaj podforum glupostima sa ostalih podforuma. idi podoji ga ahmetlicima a nas pusti da za svoju cvaju finansiramo velikosrpsko-ruske aspiracije...
al, pročitan si, imam ja njuh za take
ponavljam, spram gasproma dajem prednost Nestru i Optimi upravo zbog toga što laprdaš
ali u odnosu na HIFU nema dvojbe
Nestro nijedne nove pumpe u FBH NIJE OTVORIO !!!!!!!!!!!!!!!
mozes. kad ti ga ahmetlici konacno izvadeM e m o wrote:ja tebe neću, vjerovatno si rugoba a nisam ni derpe, što ti očigledno jesiNed071 wrote:memo? opalim te golim
ali mamu i seku hoću ti rado pokarat
supercali wrote:A nisi razmislio da nestro u federaciji ne otvara jer ne odgovara ovim pumpadzijama iz federacije takav jedan igrac koji bi im smanjio zaradu sigurno?M e m o wrote:lažni mali Nedim, mali srpski nacionalista, prikriveni, koji se očigledno krije iza lažnog nika koji sugerira na BošnjakaNed071 wrote:
ti bi kao bh patriota trebao kupovati jedino nestro. jer uvoze sirovu naftu, preradjuju i prodaju i zaposljavaju 800 nasih ljudi
medjutim, ti si jedan mali jadni bolesni nacionalista. sto nije toliki problem. veci je problem sto si glup... i sto trujes ovaj podforum glupostima sa ostalih podforuma. idi podoji ga ahmetlicima a nas pusti da za svoju cvaju finansiramo velikosrpsko-ruske aspiracije...
al, pročitan si, imam ja njuh za take
ponavljam, spram gasproma dajem prednost Nestru i Optimi upravo zbog toga što laprdaš
ali u odnosu na HIFU nema dvojbe
Nestro nijedne nove pumpe u FBH NIJE OTVORIO !!!!!!!!!!!!!!!
U Sarajevu,tacnije na dobrinji,TD pumpa na mjestu bivseg imzita,nafta 1.91 KM!!!!basicm wrote:Imate li konkretno neke nove cijene, gdje je sad ispod 2 marke, a manite se vaseg prepucavanja, kvarite temu.
na pumpi na Stupu, o kojoj je milion 546.821 put raspravljanojohntra wrote:neću da kvarim ljudima temu, ali moram ti reći da je gorivo opet jeftinije na Gaspromu, nego na Hifi....M e m o wrote:
koj je to domaća naftna firma osim hife ???
jebiga, imaš li šta protiv što se dobije na tenderu
žali se upravi vodovoda![]()
![]()
ipak si ti prirodno glup
jel non stop pričam o otvaranju novih objekata i novom zapošljavanju
jel se to ostvaruje iz pdv-a ili profita vlasnika, đunupe jedan![]()
a o tome koliko si ograničen, vidi se na tome što misliš da je HIFA jedina domaća firma koja se bavi uvozom i prodajom naftnih derivata...što se mene tiče, na ignore si, barem do nove teme o Optima ulju...
supercali wrote: A nisi razmislio da nestro u federaciji ne otvara jer ne odgovara ovim pumpadzijama iz federacije takav jedan igrac koji bi im smanjio zaradu sigurno?
M e m o wrote: na pumpi na Stupu, o kojoj je milion 546.821 put raspravljano
NA SVIM DRUGIM pumpama gasprom je skuplji !!!

Nije u pitanju nestro nego ko daje dozvoleM e m o wrote:supercali wrote: A nisi razmislio da nestro u federaciji ne otvara jer ne odgovara ovim pumpadzijama iz federacije takav jedan igrac koji bi im smanjio zaradu sigurno?![]()
![]()
to Nestro "obziran" pa neće da bude konkurencija
jebote, šta ljudi sve neće napisat