Meeeeeeemooooooooooooooo
Moderators: _BataZiv_0809, anex

ĐUNUPE, dobar ti autorportretmirzet87sa wrote: Meeeeeeemooooooooooooooo
Poštovani,probook wrote:2. Govoriti da Petrol ima neko Evropsko gorivo mozes govoriti nekoj zeni koja nikada za volan nije sjela. Naspi rezervoar "evrospkog kvaliteta" na Petrolu, otidji u Austriju i naspi gore rezervoar pravog goriva i vidices da Petrol prodaje smece od goriva kao i svi ostali. Zasto bi petrol dao cisto gorivo po istoj cijeni kao i ostali koji prodaju smece, kada i sam moze prodavati smece jer mu to ova sugava drzava dozvoljava.
Kolko vidim ovdje si ti i ovaj drugi mamlazNed071 wrote:moj memo, vidim ja da ti sanjas da barem jedno vece budes djunup...
Mislim da je galon americki oko 3.7 litsilent hill wrote:Pričam juče sa sestrom iz USA...kaže kod njih gorivo pojeftinilo sa 4$/galon na 2$/galon...e sad koliko je galon to mi nikad nije bilo jasno
ali tamo kad pojeftini baš pojeftini...ja kad sam joj rekao da je kod nas pala cijena sa 2,36/l na 2,26/l samo se nasmijala
Dupli.silent hill wrote:Pričam juče sa sestrom iz USA...kaže kod njih gorivo pojeftinilo sa 4$/galon na 2$/galon...e sad koliko je galon to mi nikad nije bilo jasno
ali tamo kad pojeftini baš pojeftini...ja kad sam joj rekao da je kod nas pala cijena sa 2,36/l na 2,26/l samo se nasmijala
đe ? koji grad, koja pumpachannel10 wrote:Boga mi se ovaj Petrol ne sali. Danas 2,05 dizel, 2,10 benzin. Haman cu od.ebat EP nakon nekih 8 godina lijepog druzenja
pa kvaliteta je sigurno najboljajohntra wrote:javljajte kakva je kvaliteta benzina, pa da dobiju još jednu mušteriju...
meni auto "leti" kad naspem ovo njihovo gorivo sa aditivima, bas vidim razlikujohntra wrote:javljajte kakva je kvaliteta benzina, pa da dobiju još jednu mušteriju...
I benzin i nafta su bolji nego na ostalim pumpama a vrlo lako je provjeriti na potrosnji i vuci ako vozite iste relacije svaki dan. Ja sam prezadovoljan sa Petrolom a isto gorivo je i na onoj pumpi kod hotela Sarajevo u Dzemala Bijedica.johntra wrote:javljajte kakva je kvaliteta benzina, pa da dobiju još jednu mušteriju...