Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Matere mi niste mi jasni, pa šta to vi radite, njušite miris goriva , zašto uopće, u krajnjoj liniji
Ili još bolji su mi ovi što , znači, izađu napolje i njuše miris ispušnih gasova
Matere mi niste mi jasni, pa šta to vi radite, njušite miris goriva , zašto uopće, u krajnjoj liniji
Ili još bolji su mi ovi što , znači, izađu napolje i njuše miris ispušnih gasova
Ima cudan damf na auspuFu, uguši.
Kad ga zaverglam, sa auspuFa mi donese na pendzer.
pa valjda upalim auto pa cistim snijeg , i tad ga osjestim
Eto, nasuh i ja rezervoar, te se upisah i zvanicno u dizelase, po prvi put u zivotu.
Sunuh g drive...po preporuci kolega, pumpadzija, forumasa.
Ne osjetih neku razliku, majku mu jebem...
Te se vrati na pumpu, uzeh jednu jelkicu, zakacih na retrovizor...
Odmah ljepse radi mamu mu njegovu...tisi, mirniji...rekao bih i da manje trosi, po unutrasnjem dozivljaju. Bolje i vuce.
Tako da, rekao bih da vozaci grijese, jer optimum, g drive i slicni nesumnjivo rade posao, al u kombinaciji sa jelkicom.
Dakle, uparivanjem navedenog dobija se maksimalni ucinak.
Eto ljudi, cisto da pomognem....
Samo one deblje, gumene, zute boje, s kraja devedesetih, evo ih opet uzimaju primat...papirne nemaju efekta.
Mislim, imaju.. Al minimalan spram ovih prvopomenutih.
A zato neskovic dize benzin na 2.10... Frajer sve vise tezi da je dio kantona umjesto manjeg entiteta.
Nego... Kakva je ona pumpa td na dobrinji kod kruznog? Vidim tamo 2.06 95ica al vrlo rijetko vidim da neko tamo sipa
van Basten wrote:A zato neskovic dize benzin na 2.10... Frajer sve vise tezi da je dio kantona umjesto manjeg entiteta.
Nego... Kakva je ona pumpa td na dobrinji kod kruznog? Vidim tamo 2.06 95ica al vrlo rijetko vidim da neko tamo sipa
Ja nasuo 1 rezervar..
Auto isto svemirska raketa..
Dirnes malo gas zakuca te..
Nekih dodataka ima u gorivu hejbet..
Jednostavno nisam vise isao tu sipat...nisam mogao se navici na auto