Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kloniran wrote:
u Trnovu sipao na BPP oil
EP 300m nize 1,96 paucina se pofatala po aparatima
dugo je ta pumpa imala cijene 5 10 pf veca nego u cijeloj drzavi dok se bp ne napravi, oborili su ako se dobro sjecam za pola marke cijeneapisa pau, taman na 5 pf skuplju cijenu od bp i opet su prazni sto ti paucina se ufatila
kloniran wrote:
u Trnovu sipao na BPP oil
EP 300m nize 1,96 paucina se pofatala po aparatima
dugo je ta pumpa imala cijene 5 10 pf veca nego u cijeloj drzavi dok se bp ne napravi, oborili su ako se dobro sjecam za pola marke cijeneapisa pau, taman na 5 pf skuplju cijenu od bp i opet su prazni sto ti paucina se ufatila
Ja sam ljetos tu bas sipao na EP potrefio sam da su bili oni 5 pf jeftiniji od BP, a 20 nuze nego u SA... Pa iako nisam planirao sipati, nasuh, da ne propadne fol...
drugi profil wrote:
Prijetio nisam jer nisam u poziciji da prijetim. Rekao sam da cu se zapitati treba li mi sve to sto placam. Misleci na otkazivanje nekih paketa.
A gorivo mi treba koliko god da kosta i radi akciza ono ce mi biti skuplje 25%. I sta da radim? Da dramim ovdje?
I dalje cu voziti koliko vozim. Kostace me 25 maraka mjesecno vise i to je to. Gorivo je nuznost. TV nije.
Problem je sto te nece samo gorivo kostati 'bijednih' 25 maraka mjesecno vise, nego ono sa sobom vuce i cijene brasna, javnog prijevoza i jos milion nekakvih 'stvarcica' ali stas to je nuznost. Tv nije.
Sve u svemu, naftaski lobi obozava tvoje razmisljanje
javni prevoz busevima razumijem koliko toliko
ostalo NE
jer meni rezervoar bude 2-3 dana, 7 po gradu
i 7-8KM više mi je ko da sam parking negdje dodatno platio... tako da razliku u namirnicama, pogotovo 0.20KM/ komadu ne razumijem i volio bih da mi je neko objasni
to isto brasno, prijevoz i druge stvari su poskupile kad je prosli put gorivo bilo 2.50 KM
kad se spustila cijena goriva na 1.50KM cijene brasna, prijevoza i ostalih stvari su ostale iste, nisu se sjetili da spuste cijenu
zato sad ako dignu jebes patriotizam i kupujmo domace, kupovacu ono sto nije mijenjalo cijenu i ono sto je jeftinije
ako gazde mogu biti bezobrazne mogu i ja i ne kupiti njihov proizvod.
Pizde lopovske
Jednom sam se zadesio u jednoj od vecih pekara, sto rastura hljeb po cijelom gradu
Sve na keš rade, broje se pare uveliko, a mi tandrcemo okolo oko struje
Na recimo 1000 hljebova sto jedan mini teretnjak razvuce, on dize cijenu 10%, odnosno 100KM DNEVNO
To je rezervoar goriva skuplje... jel toliko poskupilo da ti rezervoar dnevno vise treba...
Lopovi i to je to
Fkt ne znam kako će desetine hiljada sa novim poskupljenjima sastavljati kraj sa krajem. Definitivno će poskupiti sve, nema šanse da neće. Šta će narod koji živi sa primanjima do 5-6 stoja mjesečno?
Kazem ja, sve dok ne udaraju i ne puca dobro je, narod dzaba frku dize.
Pola tema na forumu treba ugasit jer pisanje na njima nema smisla, nista mi forumasi ne mozemo tu promijenit.
Ako pretplata kod operatera poskupi e onda imamo problem. Ovako, pih pa sta je to 30KM vise mjesecno za nas standard.