semirsar wrote:dizel, nesto malo preko 190k
O kojem je automobilu rijec
Moderators: _BataZiv_0809, anex
semirsar wrote:dizel, nesto malo preko 190k
Vala je hifa jos skuplja , 1.91 dizel , do neskovica mi se ne isplati ici vise , jer razlika vise nije 20 feningaTomahawk11 wrote:Samo vi sipajte na tim pumpama sa Euroclass i Q-Max gorivom![]()
Pokazalo se da svi sipaju slicno smece u 5 deka
Hm, Brcko Gas beMzin 1,75amar1994 wrote:Vala je hifa jos skuplja , 1.91 dizel , do neskovica mi se ne isplati ici vise , jer razlika vise nije 20 feningaTomahawk11 wrote:Samo vi sipajte na tim pumpama sa Euroclass i Q-Max gorivom![]()
[emoji106]Tomahawk11 wrote:Hm, Brcko Gas beMzin 1,75amar1994 wrote:Vala je hifa jos skuplja , 1.91 dizel , do neskovica mi se ne isplati ici vise , jer razlika vise nije 20 feningaTomahawk11 wrote:Samo vi sipajte na tim pumpama sa Euroclass i Q-Max gorivom![]()
AMEta ne zanima svjetsko tržište nafteNaslovnica wrote:AME u VOgošći jeftiniji od one HIFA-e u blizini?!
Postao sam poprilično redovan tamo, za sada odličan plin imaju, zadnja 3 točenja ide auto ko lud.NediM17 wrote:Hifa Zabrdje plin 0.66-5KF na BIHAMK karticu.![]()
Ne patim bas od tijeh igranki oko goriva, sipam D5 po preporuci lika koji je nekad radio u skoda servisu, mada mi nije bas pojasnio zasto, motor je euro 4, takodje mi je bivsi vlasnik rekao da je sipao samo D5. Uglavnom, ne trazim dje mi je jeftinije, nego jeli mi usput, pa tako u zadnjih godinu dana svracam na BP u Halilovicima i EP Stup, s tim da je Stup u zadnja 3x.pepeljara wrote:bas tako, do tada, mi cemo sipat ovo gorivo sto ne skida koroziju, i radi veliki servis na neskovic, a sada sa bihamk karticom i na hifi rajlovacTomahawk11 wrote:Samo vi sipajte na tim pumpama sa Euroclass i Q-Max gorivom![]()
Pokazalo se da svi sipaju slicno smece u 5 deka:D
Zar nije 0.71 - popust = 0.66?!pepeljara wrote:Sinoc sipao na hifi plin, rajlovac 0.66 - 5pf sa bihamk karticom.
nema dalje
Odoh odmah da ga natočim do čepapepeljara wrote:0.66 je sad cijena
Sent from my LG-D855 using Tapatalk