Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od ovih youtubera kako ih zovu gledao sam samo njega i nedima po par minuta
Oni su stereotipi poslijeratnog bosnje
Ja sam cool raja ovo ono zezanje idemo trebe oko tebe auta ajde pravimo zezancije i sve to ne zaleci pare a stvarna prica je jbg skucko sam neke pare i kupio golfa alfu pezoa i sl ili sam naslijedio od oca pare neke dobijem kad odradim nekome nesto i tada ono od 100 maraka potrosim 50 da pokazem da sam hadzo
Za sve trazim pomoc bilo da mi odradis dzaba ono na jaranskoj osnovi ili ono ajd odradim i ja tebi nesto pa makar ti pjesak prevukao
Znam sve u bilo cemu kad je razgovor u pitanju je a onda se raspitujem na netu sta je to
To je moje misljenje i iskustvo sa ovakvim likovima
Zna li iko pricu o ovom liku? Cime se bavi? Od cega zivi? Btw. kakav serif?
pa serif ,zbog kljuca serifove zvijezde (torx),bavi se supljarom,skupljanjem po benzinskim i parkinzima i snimanjem clipova na youtube(segrt bili agica),zivi od mame i tate
Ma to ti je ono ugrafim ti neki spojler za cvaju operem motor za cenera ugrafim ti gefufnu za 50 roditelji daju nesto preproda se kakav zvucnik telefon far i eto kako uglavnom zive ti kvazi selebriti posebno u tom cunerskom svijetu
esso_sa wrote:
Pa nije ni morao kupovati serifovu zvijezdu. Lijepo mu covjek rekao da se taj serif saraf moze odvrnut' i obicnom dvanaJskom. Ono, za prvu pomoc
pa da je imao 6 maraka kupio bi, ne bi kmecao po behaćuningu ,jbga istrosio se.... ulozio je 10 milja dje ce sad jos 6 maraka investirat u serifovu zvijezdu
a naravno da ide ravni okasti i odvrce te sarafe,na identicnom opc sam skidao alternator i jedan saraf je jako nepristupacan i morao sam koristiti ravni okasti da ga odvrnem
mali_milojica wrote:
Slikao se u garazi od momka sto pravi stickere. Tacnije u garazi od oca malog sto pravi stickere.
Tuner,a nema ni garazu.
pa da imaju garazu ne bi se po pumpama skupljali i premontiravali tockove ...ćuneri,nikad im niko bolje ime nije smislio nego sto sam im ja dao
Pazi,mali sto radi stickere bavi se time iz hobija. Radi kod oca u stampariji,radi sa tetkom,pravi u sl vrijeme stickere,razguli se dijete. Znam ih inace. Ovaj Serif se samo slihta.
Boldano
Genijalno
mali_milojica wrote:
Pazi,mali sto radi stickere bavi se time iz hobija. Radi kod oca u stampariji,radi sa tetkom,pravi u sl vrijeme stickere,razguli se dijete. Znam ih inace. Ovaj Serif se samo slihta.
Boldano
Genijalno
ma vjerujem ti to sve,vidio sam na par snimaka da se samo kurci tudjim autima i glupostima i skuplja lajkove...znam vise takvih debila .
glavu dajem i da se uslihtao nekome da ga vode u japan da se snima i slika da moze skupljat lajkove i bit glavni debilima i imbecilima poput njega.
Zna li iko pricu o ovom liku? Cime se bavi? Od cega zivi? Btw. kakav serif?
pa serif ,zbog kljuca serifove zvijezde (torx),bavi se supljarom,skupljanjem po benzinskim i parkinzima i snimanjem clipova na youtube(segrt bili agica),zivi od mame i tate
Sodom1 wrote:
Ja nisam skonto fol ,
Koliko sam skontao on je trazi torx za one koji znaju sta je torx a oni koji ne znaju rekao je da izgleda kao serifova zvjezda.
ma ni on ne zna da se to zove torx,ustvari to je kontra turx nije ubodni vec nasadni kljuc .oni imaju oznaku E-11,E-12 i sl...