Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cijene dijelova za mali servis su otisle u vrajzu mater.
Audi A6 3.0 tdi 2013 ... 270KM
Seat ibiza 2006 ... 310KM
Juce sam pricao sa tipom iz CIAK-a, ulje im uopte ne dolazi.
preludezalude wrote: ↑29/08/2026 12:55
Cijene dijelova za mali servis su otisle u vrajzu mater.
Audi A6 3.0 tdi 2013 ... 270KM
Seat ibiza 2006 ... 310KM
Juce sam pricao sa tipom iz CIAK-a, ulje im uopte ne dolazi.
Ima ulja kod drugih dobavljaca ali sve to dolazi otprilike iz istog izvora. Ovaj iz ciak-a mi rece da trenutno imaju nesto elf-a, total-a i pantherol-a. Castrola i Mobila nemaju. U Jurprom-u je Mobil-a nestalo davno. Izgleda da bi stvarno moglo biti nestasica motornog ulja. Tako da... mozda se treba obezbjediti na vrijeme.
Misljenja sam da se sve najmerno radi u cilju globalne pljacke i bogacenja
kako je krenulo sa covid prevarama tako nije ni prestajalo
Objave:
Moguca nestasica kerozina, ide dizanje cijena avio karata
Moguca nestasica dizela, ide vrtoglavo dizanje cijena
Moguca nestasica motornog ulja zbog manjka "atoma vodika" u nafti kojeg je udjela 0.00000001%
preludezalude wrote: ↑25/08/2026 13:50
CIAK je totalno podudalio sa cijenama ulja. Castrol edge professional 5w-30 litar 35KM. Mobil 1 esp 5w-30 litar 51KM.
Ciak izgleda bas skup ja gledam ulja prvo unitrade a onda autoskoro motorex ne dolazi u obzir (30-40% za maIstore preko nasiJEh ledja no tnx)
Evo danas zovem unitrade, molim za info castrol edge 5w40TD 4l kaze iz topa mislim da je 82 ali da provjerim i provjeri kaze nije lazem 95 je sada pitam ide li i dalje onaj bihamk popust 10% na dijelove i maziva kaze naravno hvala lijepi. Zovem skoroauto isto pitanje kaze 98 ima li onaj popust na vasu clansku-potrosacku kaze ima 10% hvala lijepo