Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
posto clana tkanton jako interesuje sta ja vozim ,a vjerovatno i druge clanove,odlucio sam da postavim sliku mog terenca.
molim vas samo dobre komentare ,lose cu prijaviti adminu .
5 godina haube nisam digo...ne kvari se nikad,izvlacim drva s njim po buljakovom potoku.
ispod haube kuca provjereno golfovo srce 1.6 D ,jos jedno mjesec dana pa ce prva zamjena ulja i filtera na 720.000 km
bitanga_sa_otesa wrote:5 godina haube nisam digo...ne kvari se nikad,izvlacim drva s njim po buljakovom potoku.
ispod haube kuca provjereno golfovo srce 1.6 D ,jos jedno mjesec dana pa ce prva zamjena ulja i filtera na 720.000 km
trafo ulje je skupo ,sipam staro ulje u njega,dobijem dzabe od komsije mehanicara.
nedime, 4 brzine je mjenjac ,jaci je uzbrdo .mada ne smijem puno u saobracaj,nije atestiran,provozam se nekad po gradu kad posudim tablice od komsije
postujem svaciji ukus, ali ovo je previse cak i za moju toleranciju. zar si stvarno morao jadnom stojadinu ovo da uradis? zar ti nije bilo lakse da si kupio nekog terenca, nego sto si unistio auto da bi napravio govno. samo jos kazi da si u njega ubacio nekog dizela i da zaplacem?!
stvarno nemam rijeci...ko sve hoda ovom zemljom ccc
pa nemoj tako jarane ,bio je bacen stojadin ,ja sam samo iskoristio sasiju od traktora imt539 de luxe.motor sam kupio na pik-u sa samo 400.000 predjenih,kao nov,covjek razbio golfa .ipak je to najbolji motor od svih evropskih auta ,a i pokazao se kod nas u ratu
Prava stvar za nasih prasuma.. Prodje gdje ni lada njiva ne moze.
@bitanga, pusti ove, samo su ljubomorni, ko se nije vozio u njemu, ne zna sta je moc.