Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote: ↑11/02/2024 22:19
Nije. Eto. Nećemo dalje. Tema je Mercedes. I zašto se raspravljati o drugim markama. Ja sam vozio Forda, bio pre zadovoljan, i sad tvrdim da je sigurno bolja kupovina od svake mazde, al ne serem na temi o Mercedesu šta koliko vrijedi. Jebi ga, vrijedi koliko ko hoće da da para. Ja sam mogao kupiti Forda 2019 godinu modela ili ovog cls 2011 godina. Objektivno nema razloga da uzmem mečku, al nisam ni objektivno gledao auto
Nikako vi da razdvojite modele koji su muda pod bubrege i one koji stvarno imaju nesto sto samo jos 2-3 brenda nude.
Ne smijes ovdje kritikovati svabu, glavu forumasi skidaju braneci A klasu
Ali hajd, necemo vise, dosta, svakako niko nikoga nece uvjeriti u suprotno.
preludezalude wrote: ↑11/02/2024 22:03
Eto ti znas bolje od moje zene sto se njoj svidja i sta ona zeli i sta joj je cejf.
Veze ti sa realnoscu nemas. Posmatras svijet samo kroz svoje oci. Daj se malo okreni oko sebe i MAKAR POKUSAJ stavit se u tudju kozu. Za 40000+ KM koliko sam dao za GLA sam mogao kupiti nesto bolje, ali to bi bilo po mom misljenju i MOM cejfu. Ja sam bio za Jeep Compass 2021.g koji bi bio cak manje para. Ali zeni nije to bio cejf.
Trvrditi da je nesto bolje moze biti subjektivno. Evo je vozim cls-a i Jeep Grand Cherokee i kad bi uporedio... jako je nezahvalno uporedit ova dva vozila jer su totalno razlicita sa razlicitim gabaritima, voznim karakteristikama, pozicijama sjedenja, ma totalno ni slicno... i sad kad bi trebao reci sta je bolje... Ja bi rekao Jeep iako kad sjednem u Merca...jbt kakav osjecaj. Mnogi se nebi slozili sa mojim misljenjem, ali to moje misljenje.
Zene (i moja) imaju dva kriterija za auto, “aj jest mi lijep” i da crkne tamo neka od zavisti zbog brenda
Ako je to validan cejf onda okej.
E šteta što joj nikad nećeš ispoštovat ovaj drugi kriterij
Ima li iko da popravlja ona dinamična sjedista? Jedan onaj mjehur, bočni, u sjedištu šišti, trebalo bi to sanirati, ali nemam pojma radi li to iko kod nas...
Pozdrav forumaši
imam pitanja za jednog Mercedes sa OLX-a iskreno ne mogu da odgonetnem da li je AMG oprema ili ne ...kao i dr dodaci...
Da li ovako izgleda c klasa AMG oprema...
Da li je u njemu Renault motor..
Da li je ova snaga motora i dr. baš pripada AMG seriji..
Izgleda kao i obični c klasa s vana nema kromirani lajsni pozadi na karambolci pogotovo...
Mercedes-Benz C 200 AMG fixno (30 000 KM)
https://olx.ba/artikal/58090609
papy wrote: ↑18/02/2024 12:34
Pozdrav forumaši
imam pitanja za jednog Mercedes sa OLX-a iskreno ne mogu da odgonetnem da li je AMG oprema ili ne ...kao i dr dodaci...
Izgleda kao i obični c klasa s vana nema kromirani lajsni pozadi na karambolci pogotovo...
Zamolio bi da stručnjaci odgovaraju
Nije AMG Exterior, niti Interior Styling.
Da, u kombinaciji sa ručnim mjenjačem je išao Renault dizelski motor R9M (Mercedesova oznaka motora je bila OM 626 DE 16 LA), radne zapremine 1.598 cm³ i najveće snage 100 kW (u vozilu sa oznakom C 200 d), odnosno najveće snage 85 kW (u vozilu sa oznakom C 180 d).
Pozdrav forumaši
Nije AMG Exterior, niti Interior Styling.
Da, u kombinaciji sa ručnim mjenjačem je išao Renault dizelski motor R9M (Mercedesova oznaka motora je bila OM 626 DE 16 LA), radne zapremine 1.598 cm³ i najveće snage 100 kW (u vozilu sa oznakom C 200 d), odnosno najveće snage 85 kW (u vozilu sa oznakom C 180 d).
Hvala puno na informacijama i dilemi koja me mučila... extra si ...
Još jednom potvrda o tvom znanju na forumu
Pozdrav forumaši
Pozdrav forumaši
Al pazi ovo je c180 a objave da je c200
Meni je to prvo palo u oci kad sam vidio kilovate. Da li uopste postoji u amg opremi.