Moderators: _BataZiv_0809, anex
da mi je sa ovim par krugova po naseljuO'zone wrote:![]()
Upotrebna vrijednost neopisiva
Ne samo da dorat ima prazan parking od Merkura, parking od Interexa, nego ima i vjecito praznu garazu od Merkura.smak wrote:
i papak ima skoro prazan parking pored, al on voli na trotoar
pa ima ona moja omiljena na stupu ...........svi je zovemo drive indrugi profil wrote:i abdest maramice, approved by ulemaGAU8 wrote:Ništa dok me izmislimo drive-through džamije
fol HDR slike
Aaaa dobro si!vjesticanametli wrote:pa ima ona moja omiljena na stupu ...........svi je zovemo drive indrugi profil wrote:i abdest maramice, approved by ulemaGAU8 wrote:Ništa dok me izmislimo drive-through džamije
Shta kaze brazzers na dnu ?
oldtajmer wrote:da mi je sa ovim par krugova po naseljuO'zone wrote:![]()
Upotrebna vrijednost neopisiva
ovo mi je vjecita enigma. prazno dole sve. bude 10 auta na merkurovoj garazi i 15 na tus-ovoj. Hladovina deeeebela, suho, sklonjeno sa ceste, nece te neka/neki koja/koji ima svjezu vozacku zguliti retrovizorom.OldMayor wrote: Ne samo da dorat ima prazan parking od Merkura, parking od Interexa, nego ima i vjecito praznu garazu od Merkura.

mislis na slikanju ili da radim ovo sto me placajuuBlack swan wrote:ti bi mogo platu zarađivat
vidis nije ni to losa ideja,, samo kada bih se ponudio kerovima odgovorili bito je neovlasteno slikanje i 3 mjeseca zatvoraBlack swan wrote:pa recimo da slikaš i šalješ u policiju i da uzimaš procenat od kazni