Samo nisi se ti prestao parkirati radi zakona ili sto si skontao da ces ispasti papak, nego da ti se ne osteti auto. Tako smiri malo dozivljaj.mirzet87sa wrote:pa NEKAD nije SAD.. haj se sad skoncentrisi, dobro se skoncentrisi i procitaj moj post.. ne jedan, nego 2 posta.. da ti pomognem parkirao jednom i vise nikad zvonil ti u glavi ili treba jos pomocidrugi profil wrote::)
pa sto parkiras kad nije parking?
FYI nekad su bila iscrtana parkink mjesta i bio je znak P na ulazu u ulicu.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
nevjerovatno, svaka daljna diskusija s tobom je besmislena.
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
mahalas505
#9576 Re: Re:
- drug_profi
#9577 Re: Re:
ti jednostavno nisi normalna osoba...mirzet87sa wrote:pa NEKAD nije SAD.. haj se sad skoncentrisi, dobro se skoncentrisi i procitaj moj post.. ne jedan, nego 2 posta.. da ti pomognem parkirao jednom i vise nikad zvonil ti u glavi ili treba jos pomocidrugi profil wrote::)
pa sto parkiras kad nije parking?
FYI nekad su bila iscrtana parkink mjesta i bio je znak P na ulazu u ulicu.
nevjerovatno, svaka daljna diskusija s tobom je besmislena.
-
mirzet87sa
#9578 Re: "Majstori" parkiranja
Ja pacenika, majko mila. Nisam se prestao parkirat jer mi auto ne moze stati, ni jer ce ga neko ostetiti, a ni iz razloga da cu ispast papak vec sto sam bio u losem zdravstvenom stanju, a imao sam bas tu nekog posla. Pa sam bio primoran tu parkirati, inace se ne guram po parkinzima. Moj post je bila replika na to da mogu sva auta komotno stati, ne mogu. Sta vam je dusebriznici, ohladite malo. Da se pohvalim, imam par privatnih garaza, ne guram se sa furdom.. hajmo, raspalite sad paljbu : D
Last edited by mirzet87sa on 13/06/2014 22:45, edited 1 time in total.
- drug_profi
#9579 Re: "Majstori" parkiranja
Sve znas i niko ti ne treba, niko bolji od tebe. Konstatna qurcobolja za sve druge, itd.
Sta covjek da ti kaze?
Skorojevic. Tipicno ponasanje i rjecnik.
Sta covjek da ti kaze?
-
mirzet87sa
#9580 Re: "Majstori" parkiranja
Nista, ne govori mi nistadrugi profil wrote:Sve znas i niko ti ne treba, niko bolji od tebe. Konstatna qurcobolja za sve druge, itd.
Sta covjek da ti kaze?
- drug_profi
#9581 Re: "Majstori" parkiranja
Poenta tvog preseravanja je da ti sve najbolje znas jer ti imas auto od 5 metara, samo jedino ne znas njega parikrati tako da ne krsis propis.
Kad te upozorih da onda ides traziti veci parking, jer to nije opravdanje za jahanje po trotoaru ili travnjaku, onda se bunis ko grk u zatvoru...i mases garazama ko biva mi bi trebali da shvatimo da si ti neki visi nivo...i da se poklopimo usima?
jel tako sve bilo?
Kad te upozorih da onda ides traziti veci parking, jer to nije opravdanje za jahanje po trotoaru ili travnjaku, onda se bunis ko grk u zatvoru...i mases garazama ko biva mi bi trebali da shvatimo da si ti neki visi nivo...i da se poklopimo usima?
jel tako sve bilo?
- drug_profi
#9582 Re: "Majstori" parkiranja
i evo tog dijela... a ti si se onda nasao nesto kao uvrijedjen....drugi profil wrote:mirzet87sa wrote: moje auto, 5 - 5.1m ne moze stati.. jednom probao, vise nikad
Sta da ti kazem. Kupi manje auto ili parkiraj na veci parking, ali nema opravdanja za papanluk.
i tu onda ti pocnes sa visine... a to ne moze tako...drugi profil wrote:cuj moja prica seljacka? Sto sam ti rekao da se zakon mora postovati?mirzet87sa wrote: E'o sad cu, koliko rece da je dimenzija parkinga pa da se ravnjam po njoj? Stipu se seljacke price i furanja zakona na silu, a sam zakon pun rupa i propusta. Probao 1 parkirati na ovaj parking i vise nikad
kakve su samo poremecene vrijednosti kod vas....
- mayab
#9583 Re:
Samo da pozdravim ove policajce na biciklima, jer vidim da na ovoj slici jedan od njih pise kaznu, dakle sva čast!Nazif_Gljiva wrote:
Medjutim, pozivam bilo koga da svrati u ćevabdzinicu VENERA oko 11 sati gdje ti likovi redovito doručkuju, i da vide kako ih zaboli qrac sto se po cesti pred venerom parkira gomila auta koji smetaju i prometu a i ne dozvoljavaju da se ko čovjek udje u istu, dok oni krkaju, i kad zavrse pojasu svoje bicikle i razgule , a po cesti haos parkiranih audija, izgleda da im je problem sto je to audi osmica izmedju ostalog
- Don Zivconi
#9584 Re: "Majstori" parkiranja
Nije to problem, problem je sto nece imati gdje jesti besplatno zato ne pisu kazne. Ista stvar je sa zmajem na zeljeznickoj 
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
- mayab
#9585 Re: "Majstori" parkiranja
Mi čak ni banane ne izvozimoBanana republika je pejorativni izraz kojim se opisuje siromašna država kojom kleptokratski vlada diktator ili malobrojna klika, najčešće kao eksponent strane sile koja eksploatira njena prirodna bogatstva. Tim izrazom su se najčešće opisivale države Centralne Amerike nad kojima su u 20. vijeku dominirale SAD. Taj izraz je prvi godine 1904. upotrijebio iskoristio američki pisac O. Henry u svojoj knjizi Cabbages and Kings, temeljenoj na svojim iskustvima u Hondurasu.
Karakteristike banana republika jesu ekonomska zaostalost, odnosno potpuna ovisnost nacionalne ekonomije o jednoj poljoprivrednoj kulturi - u slučaju Centralne Amerike bananama - koja se nalazi pod kontrolom stranih kompanija; oštra podjela društva na malobrojnu višu klasu koja drži svu vlast i bogatstvo u svojim rukama, nasuprot masa koje pripadaju nižoj klasi te široko rasprostranjena korupcija i potpuna nesposobnost državne uprave. Zbog niza društvenih proturječnosti, banana republike su endemski sklone ustancima, revolucijama i državnim udarima.
Karakteristike banana republika jest i nastojanje njihovih vlastodržaca da vanjskim manifestacijama moći sebi daju daleko veću važnost nego što je zapravo imaju, najčešće u obliku zvučnih titula, raskošnih uniformi, monumentalnih palača ili instaliranjem elemenata kulta ličnosti odnosno inzistiranja na nacionalističkoj simbolici u situaciji kada je država zapravo vazal neke strane sile ili korporacije, te republikanstvu i demokraciji u situaciji kada država zapravo više odgovara feudalnoj monarhiji. Takva su nastojanja u pravilu zahvalan materijal za društvenu satiru.
Nakon procesa dekolonizacije u drugoj polovici 20. vijeka, izraz se počeo koristiti za mnoge novostvorene države Azije i Afrike, a krajem 20. vijeka i za bivše komunističke, odnosno države nastale raspadom SSSR-a i bivše Jugoslavije.
-
mirzet87sa
#9586 Re: "Majstori" parkiranja
Ma ko se bolan nasao uvrijedjenim? Ja, zasto? Zato sto mi je neki totalni anonimus rekao da kupim manje auto, da bi mogao stati na parking mjesto koje u stvari i nije parking mjesto, vec divlje stajaliste? Moj odgovor je bio na tvoju konsultaciju da moze svako auto sasvim normalno stati, sto ne moze. Kazem da sam probao jednom parkirati, primakao zadnji dio skroz do kraja i opet auto naprijed virilo vise od pola metra! Sad, zato sto sam ja jednom probao parkirati i nije moglo, cini me parking papkom.. po tvojoj nekoj logici? Nemoj vise, ziv bio.
- sparky
#9587 Re: "Majstori" parkiranja
Mirzete stize li ti onu oktaviju? Haman neka pravo brza bila
-
mirzet87sa
#9588 Re: "Majstori" parkiranja
Prestig'osparky wrote:Mirzete stize li ti onu oktaviju? Haman neka pravo brza bila
- sparky
#9589 Re: "Majstori" parkiranja
Jesi li se ti trkao ili si ga ganjao da mu pojasnis zakone gravitacije
-
mirzet87sa
#9590 Re: "Majstori" parkiranja
zakon inercijesparky wrote:Jesi li se ti trkao ili si ga ganjao da mu pojasnis zakone gravitacije
- drug_profi
#9591 Re: "Majstori" parkiranja
eto te ko saban pravi, a ijesi neki saban izgleda. vidi se po rjecniku i po tome sto se ganjas po cesti sa ljudima...mirzet87sa wrote:Ma ko se bolan nasao uvrijedjenim? Ja, zasto? Zato sto mi je neki totalni anonimus rekao da kupim manje auto, da bi mogao stati na parking mjesto koje u stvari i nije parking mjesto, vec divlje stajaliste? Moj odgovor je bio na tvoju konsultaciju da moze svako auto sasvim normalno stati, sto ne moze. Kazem da sam probao jednom parkirati, primakao zadnji dio skroz do kraja i opet auto naprijed virilo vise od pola metra! Sad, zato sto sam ja jednom probao parkirati i nije moglo, cini me parking papkom.. po tvojoj nekoj logici? Nemoj vise, ziv bio.
eno ja docarao tok besmislene price, moderator obrisao tvoj bullshit nakon toga i bilo bi napametnije da zavrsimo...
-
mirzet87sa
#9592 Re: "Majstori" parkiranja
i kakve veze ima moj sabanluk sa temom? Sta ti je ludjace, odjebi vise sta si zapeodrugi profil wrote:eto te ko saban pravi, a ijesi neki saban izgleda. vidi se po rjecniku i po tome sto se ganjas po cesti sa ljudima...mirzet87sa wrote:Ma ko se bolan nasao uvrijedjenim? Ja, zasto? Zato sto mi je neki totalni anonimus rekao da kupim manje auto, da bi mogao stati na parking mjesto koje u stvari i nije parking mjesto, vec divlje stajaliste? Moj odgovor je bio na tvoju konsultaciju da moze svako auto sasvim normalno stati, sto ne moze. Kazem da sam probao jednom parkirati, primakao zadnji dio skroz do kraja i opet auto naprijed virilo vise od pola metra! Sad, zato sto sam ja jednom probao parkirati i nije moglo, cini me parking papkom.. po tvojoj nekoj logici? Nemoj vise, ziv bio.
eno ja docarao tok besmislene price, moderator obrisao tvoj bullshit nakon toga i bilo bi napametnije da zavrsimo...
-
mirzet87sa
#9594 Re: "Majstori" parkiranja
postat cu ti veceras, dok se isprazne parkinzi.. onako, sabanski, preko cijelog cu da se parkirammmmm cisto da imas sta hejtat ;pdrugi profil wrote:hajde...
- drug_profi
#9595 Re: "Majstori" parkiranja
valjda tvoj sabanski mentalitet konta da ces nesto meni napakostit, sta li?mirzet87sa wrote:postat cu ti veceras, dok se isprazne parkinzi.. onako, sabanski, preko cijelog cu da se parkirammmmm cisto da imas sta hejtat ;pdrugi profil wrote:hajde...
-
mirzet87sa
#9596 Re: "Majstori" parkiranja
ne konta taj sabanski mentalitet u vezi tebi nista, jer mu puca neka stvar za tobom.. nego eto, kad si vec zapeo da ti dam razlog da zapnes jos visedrugi profil wrote: valjda tvoj sabanski mentalitet konta da ces nesto meni napakostit, sta li?
-
goran16v
#9597 Re: "Majstori" parkiranja
Da li duzina auta ima veze sa duzinom spolovila...? 
- Don Zivconi
#9598 Re: "Majstori" parkiranja
Cuj saban, hebem ti rane i svrbiju
iz 1990 god.
, onoga ko snimi rane i onoga papka ko izmisli tu rijec 
- relax11
#9599 Re: "Majstori" parkiranja

Pazi ovog gdje je zafiru parkirao
- zateznistub
#9600 Re: "Majstori" parkiranja