"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
insaneinthebrain

#9226 Re: "Majstori" parkiranja

Post by insaneinthebrain »

:izet: :lol:

Image
muha_sa

#9227 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

insaneinthebrain wrote::izet: :lol:

Image
:-)
devito

#9228 Re: "Majstori" parkiranja

Post by devito »

insaneinthebrain wrote::izet: :lol:

Image

Ovom se izgleda baš žurilo 8)
vješalica

#9229 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vješalica »

Image
Logovan

#9230 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Logovan »

Ove zadnje dvije slike. :lol: :lol: Ne znaš koji je gori. Prvi fulio parking mjesto, drugi parkirao tako da je moglo doći do sudara sa ostalim autima. :lol:
Lakat Jebić

#9231 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Lakat Jebić »

Logovan wrote:Ove zadnje dvije slike. :lol: :lol: Ne znaš koji je gori. Prvi fulio parking mjesto, drugi parkirao tako da je moglo doći do sudara sa ostalim autima. :lol:
jel fkt? :mrgreen:
topcam
Vozim: uzbrdo

#9232 Re: "Majstori" parkiranja

Post by topcam »

fali smajli

:ibret: :mrgreen:
O'zone
Globalni moderator

#9233 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

Sa FB-a

Image
affidavit

#9234 Re: "Majstori" parkiranja

Post by affidavit »

Znam da je off topic i mnogi ce se vejrovatno nasmijati, ali imam pitanje za one koji mozda mogu pomoci. Da li neko zna gdje mogu parkirati u Starom gradu, bez da placam parking? Vracam se sa porodiljskog i sada na posao moram autom zbog bebe, i vjerujte pojma nemam gdje bih, od Skenderije do Carsije mogla parkirati? Svaki prijedlog je dobro dosao.
madesa

#9235 Re: "Majstori" parkiranja

Post by madesa »

affidavit wrote:Znam da je off topic i mnogi ce se vejrovatno nasmijati, ali imam pitanje za one koji mozda mogu pomoci. Da li neko zna gdje mogu parkirati u Starom gradu, bez da placam parking? Vracam se sa porodiljskog i sada na posao moram autom zbog bebe, i vjerujte pojma nemam gdje bih, od Skenderije do Carsije mogla parkirati? Svaki prijedlog je dobro dosao.
logavina
drug_profi

#9236 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

Valjalo bi ti se sa nekim ko stanuje u tom dijelu, a radi negdje drugo, dogovoriti da mu cuvas mjesto dok je on na poslu. :D
affidavit

#9237 Re: "Majstori" parkiranja

Post by affidavit »

madesa wrote:
affidavit wrote:Znam da je off topic i mnogi ce se vejrovatno nasmijati, ali imam pitanje za one koji mozda mogu pomoci. Da li neko zna gdje mogu parkirati u Starom gradu, bez da placam parking? Vracam se sa porodiljskog i sada na posao moram autom zbog bebe, i vjerujte pojma nemam gdje bih, od Skenderije do Carsije mogla parkirati? Svaki prijedlog je dobro dosao.
logavina
Hvala, ali nisam sigurna da sam toliko dobar vozac za takvu uzbrdicu. :-? Ali procicu jednom da pogledam, nekako u glavi imam da su okolo dvorista.
affidavit

#9238 Re: "Majstori" parkiranja

Post by affidavit »

drugi profil wrote:Valjalo bi ti se sa nekim ko stanuje u tom dijelu, a radi negdje drugo, dogovoriti da mu cuvas mjesto dok je on na poslu. :D
Hvala na prijedlogu. :D
Sto se mene tice, svaka cast ljudima sto zive i svaki dan parkiraju po mahalama oko Carsije.
benjamin1992

#9239 Re: "Majstori" parkiranja

Post by benjamin1992 »

affidavit wrote:
madesa wrote:
logavina
Hvala, ali nisam sigurna da sam toliko dobar vozac za takvu uzbrdicu. :-? Ali procicu jednom da pogledam, nekako u glavi imam da su okolo dvorista.
Pa nije Logavina bas tako "strma" sem onog dijela pored policijske stanice, al' tu ne mozes i da hoces parkirat, nema mjesta. Stotinjak metara iznad mozes, preko puta Amka, odnosno kod apoteke, al' tesko da ce bit mjesta. Ispred osnovne nemoj, pisu drotovi. I nemoj ispred FIN-a u Sagrdzijama, do prije 2-3 mjeseca je raja masovno tu parkirala, pa su zaredali sa kaznama dva-tri dana i niko vise ne parkira tu.
Last edited by benjamin1992 on 22/04/2014 23:44, edited 1 time in total.
affidavit

#9240 Re: "Majstori" parkiranja

Post by affidavit »

A ako poranim hoću li zateći parking preko puta Amka?
benjamin1992

#9241 Re: "Majstori" parkiranja

Post by benjamin1992 »

affidavit wrote:A ako poranim hoću li zateći parking preko puta Amka?
Pa nije bas da ti mogu garantovati, al' isplati se pokusati. Btw, preko puta osnovne mozes ako bude mjesta, nisam nikad vidio da tu pisu, jer tu parkiraju i stanari zgrade koja se nalazi preko puta skole. Al' nemoj tacno ispred skole, odnosno glavnog ulaza kod onih lafo lezecih policajaca. Tu cesto bude parkiran neki sa diplomatskim tablama (al' njemu naravno ne ostave cestitku za brisacima).
affidavit

#9242 Re: "Majstori" parkiranja

Post by affidavit »

benjamin1992 wrote:
affidavit wrote:A ako poranim hoću li zateći parking preko puta Amka?
Pa nije bas da ti mogu garantovati, al' isplati se pokusati. Btw, preko puta osnovne mozes ako bude mjesta, nisam nikad vidio da tu pisu, jer tu parkiraju i stanari zgrade koja se nalazi preko puta skole. Al' nemoj tacno ispred skole, odnosno glavnog ulaza kod onih lafo lezecih policajaca. Tu cesto bude parkiran neki sa diplomatskim tablama (al' njemu naravno ne ostave cestitku za brisacima).
Hvala puno za prijedloge.
muha_sa

#9243 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

preko puta inat kuce il pored inat kuce uz miljacku ispod hadžijske džamije.
Filter

#9244 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Filter »

avdage sahinagica, ili tu negdje do pivare. samo nemoj uz parking jer ce ti zvati pauka.
logavina ti je ko sibica puna. do amka parkiraju drotovi iz policijske, od amka stanari okolnih zgrada
affidavit

#9245 Re: "Majstori" parkiranja

Post by affidavit »

muha_sa wrote:
Bas sam se pitala da li je tu rezervisan parkig. Hvala! :)
affidavit

#9246 Re: "Majstori" parkiranja

Post by affidavit »

Filter wrote:
avdage sahinagica, ili tu negdje do pivare. samo nemoj uz parking jer ce ti zvati pauka.
logavina ti je ko sibica puna. do amka parkiraju drotovi iz policijske, od amka stanari okolnih zgrada
Hvala! Pokusacu, u svakom slucaju cu onda kretati ranije, prije nego krenu ljudi koji idu na posao, pa valjda negdje uspijem naci parking.
muha_sa

#9247 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

affidavit wrote:
muha_sa wrote:
Bas sam se pitala da li je tu rezervisan parkig. Hvala! :)
slobodno pred onu kucu preko puta inat kuce parkiraj--il ispod džamije uz miljacku, pored inat kuce.
nemoj ni slucajno na cesti pored džamije. raja i tu parkira al policija zareda pa ostvi "cestitke", jest da se može posrecit al nemoj ic na rizik.

imaš i parking ispod pivare, iznad doma zdravlja.
dadoka84

#9248 Re: "Majstori" parkiranja

Post by dadoka84 »

Parking sa zadnje strane doma zdravlja, bilo je nekih 15tak mjesta, ali samo da znas meni su tu obili auto.
Bilo je nekad mjesta za parkiranje kod dva ribara tj prolaz preko puta pizerije galija prema fpn-u. Ima nekoliko mjesta na dalmatinskoj kada ispod njemacke ambasade skrenes ispod škole ssk.
affidavit

#9249 Re: "Majstori" parkiranja

Post by affidavit »

Hvala vam ljudi! :)
muha_sa

#9250 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

što se tice obijanja kod ovih kokošara nema pravila :-) meni su dva puta pred ulazom u po bjela dana u gusto naseljenom krugu obili auto i maznuli kasetofon koji ce prodat za desetak maraka :-) mom sinu u podzemnoj garaži obili u po bjela dana, samo što je otišo u stan da neke stvari iz auta unese, razbijeno suvozacevo staklo i maznut cd. :-) sitnim kokošarima ne dat zadovoljštinu--ne ostavljat plocicu u autu, ne ostavljat nikakav ceker nit neseser pa makar u njem bilo par lotos maramica, posebno ne ostavljat iliti zaboravit u autu nešto vrijednije tipa laptopa, obit ce ga ga kokošari taman da ga pored vjecne vatre ostaviš.

jest da smo skrenuli s teme al neka, možda ovo posluži nekom ko nema iskustva s ovim kokošarima bjednim.
Locked