Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ali.... ovako mi j e teta rekla :" Vama hvala ali mi nikakve koristi od slike nemamo. Na sudu se to ne priznaje kao dokaz. Redovno dobijamo slike od građana ali ništa s njima ne možemo. Mi možemo samo na licu mjesta, kao svjedoci, zapisati auto parkirano na zelenoj površini. "
Ja dala adresu gdje sam vidjela to auto jutros. Poslaće ekipu odmah.
Ali.... ovako mi j e teta rekla :" Vama hvala ali mi nikakve koristi od slike nemamo. Na sudu se to ne priznaje kao dokaz. Redovno dobijamo slike od građana ali ništa s njima ne možemo. Mi možemo samo na licu mjesta, kao svjedoci, zapisati auto parkirano na zelenoj površini. "
ma sumnjam da ce ga biti.. pa ako im je validno na sudu kad oni zapisu, sto to ne rade ?
ma sumnjam da ce ga biti.. pa ako im je validno na sudu kad oni zapisu, sto to ne rade ?
Ma i ja summnjam. Maknuće auto sigurno
Pa kao treba se njih zovnuti kad vidiš tako neko auto, pa če oni doći, slikati i zapisati. e to se pika na sudu. Eh sad...što majmuni maknu auto dok oni dođu, to je drugo
daxon wrote:Ma ja mislim da se ipak radi o sarkazmu i zezanju, jer naselje "vojničko" ima najveći broj parking mjesta po glavi stanovnika, ne u BiH, već u Europi. Znači, 5 etažnih garaža, a svaka ko fudbalsko igralište, samim time i natkrivena parking mjesta, plus, pored toga i 4 relativno velika parkinga od čega 1 ogroman.
Zato mislim da je sarkazam, jer je u usporedbi sa tibrom pomenuo upravo vojničko, koje ima takvu parking infrastrukturu.
Samo da napomenem da se iste placaju, 60KM u garazi, 40KM na garazi tako da.... a ima raje koja rentaju garaze na vojnickom a zive na alipasinom. I definitivno fali parking mjesta.
Nije tacno, cak i kad se odbiju ove etazne garaze besplatnih mjesta opet ima. Zivim tamo, i dok sam koristio besplatne parkinge nikad mi se nije desilo da nisam nasao mjesto.
Big Ang wrote:Jesul to poceli ispred SCC-a parkirat?
Ja u ovo sumnjam cisto radi tramvaja, ali opet
Ima odvojen krak za skretanje desno u ulicu i u garazu, uostalom, slika govori sve. Papci se moraju vidjeti da su bili tu, jer ako nema nji'ove i slike dike im tad nisu zivi.
Big Ang wrote:Jesul to poceli ispred SCC-a parkirat?
Ja u ovo sumnjam cisto radi tramvaja, ali opet
Ima odvojen krak za skretanje desno u ulicu i u garazu, uostalom, slika govori sve. Papci se moraju vidjeti da su bili tu, jer ako nema nji'ove i slike dike im tad nisu zivi.
Danas je oko SCC sve bilo nakrcano vozilima, svi trotoari kojima se moglo prići.
Don Zivconi wrote:
Vise parking papaka na jednom mjestu, svega 50m od ovog mjesta potpuno prazan parking za 500 auta
Interesantno, sve golfovi dvojke (osim one trojke pozadi).
A jos interesantnije da nisu sve dvojke, smedji je golf kec i da u pozadini nije golf tri nego Opel Corsa, a iza bjele dvice Ford Sierra!
Očito me moje oko sokolovo ne sluzi kao u mlađim danima, za ono auto u pozadini nisam bio siguran, a šifru nisam ni detektovao. Možda da ipak provjerim disperziju, da vidim da li mi trebaju naočale, dvogled ili teleskop.
A gdje drugo? Trebao si slikati ona parkiranja vozila na mostu prema KTK. Jedino sam u Visokom vidio da neko parkira na mostu, nigdje vise u vidljivom svemiru.
Pa pored ovih što gledaju gdje da se uvale veći je krkanluk i lopovluk otvaranje poluizgrađenog tržnog centra. Da se ja pitam zakačio bi svima ovima kazne za nepropisno parkiranje, a gradsku upravu bi natjerao da sve te kazne plati.