"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
sparky

#8576 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sparky »

sorcerer wrote:hajd sto se popeo na trotoar,al sto covjeku 2 cm od vrata da ne moze uci...koji međed.......
ma to je on parkirao samo na par sati, nece dugo :D
Genije wrote:Image

8-)
za ovo bi sa takvim merakom slomio tu ruku koja je zaparala, al ono bas. u najgorem slucaju pregazio bi ga autom.
naravno, morao bi ga vidjeti al te picke koje to rade su obicno nevidiljive. mangupluk bi bio sacekati parking papka, a ne isparati auto.

sreca, inace parkiram uredno. :D
kakavdanakneiskustvu

#8577 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kakavdanakneiskustvu »

pathyeshme wrote:Može mu se

Image

gdje je ovo uslikano?
azdralovic

#8578 Re:

Post by azdralovic »

uskrsno_respo wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

Image

gdje je ovo uslikano?
Jedini neboder na c vili 2 u kojem je cepelin a ovo je ulaz u taj cepelin
pa osim sto je zagradio ovome vrata, ovaj i jos njih par su redovno na ovom trotoaru ispred picerije :D mada nije iskljuceno ni da su zajedno u kafani xD
kakavdanakneiskustvu

#8579 Re: Re:

uskrsno_respo wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

Image

gdje je ovo uslikano?
Jedini neboder na c vili 2 u kojem je cepelin a ovo je ulaz u taj cepelin
pa osim sto je zagradio ovome vrata, ovaj i jos njih par su redovno na ovom trotoaru ispred picerije :D mada nije iskljuceno ni da su zajedno u kafani xD[/quote]

bože sačuvaj,na ovoj temi se stvarno vidi kako je puno kretena na ovom svijetu,šta bi mu čovjek uradio?????
zdruzdjo

#8580 Re: "Majstori" parkiranja

Post by zdruzdjo »

sparky wrote:
za ovo bi sa takvim merakom slomio tu ruku koja je zaparala, al ono bas. u najgorem slucaju pregazio bi ga autom.
naravno, morao bi ga vidjeti al te picke koje to rade su obicno nevidiljive. mangupluk bi bio sacekati parking papka, a ne isparati auto.

sreca, inace parkiram uredno. :D
pa jebi ga obzirom na ovako nesto i taj princip razmisljanja svaki civilizovan razgovor sa nekom ovakvom osobom je suvisan i besmislen. Znaci mozes se samo pobiti sa nekim ovako, a tuca sa takvim likovima obicno moze rezultirati ili pistoljem (obzirom na mentalni sklop) ili nekom ostricom....
E sad ima nas koji ne pribjegavamo sukobima jer fizicki nismo dorasli seljacini koji je isklesan vjetrovima na obroncima treskavice. Ili u slucaju da se kolo okrene drukcije pa on dobije po pichci mozes izvuci deblji kraj kod organa pravosudja. Vidio.
Znaci lupi seljaka po dzepu jer tu ih boli pa ce koliko toliko zapamtiti.
Naki dan sam vidio klince od 13-14 godina sta rade sa krkanskim petardama i sakom matica za sarafe. Huuuu . A nisu skupe.
A obzirom da nisi parking papak sanse Za nesto ovako su male.

Sent from my ifona
punta

#8581 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punta »

sati 00:36
situacija ispred parkirano auto cini mi se polo i covjek stalno ulazi izlazi iz njeg
ja ga cekam sta ce uradit kad na kraju izvadi fotoaparat i uslika auto koje je parkirano pola na travi pola na cesti
eko policajac :lol: ulovio ga je u ovo doba ali to nije slucajno vjerovatno je neko dojavio jer nije prvi put da je ovaj auto tako neregularno parkiran

bio je u zelenoj uniformi tek nakon sto je usliko auto povezo sam ko je u pitanju

i nalog je zaboden na sajbu
quarterback

#8582 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

meni to zvuci kao SF da ti iskreno kazem
punta

#8583 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punta »

da mogu snimio bi ga i postavio bi sliku naloga
quarterback

#8584 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

punta wrote:da mogu snimio bi ga i postavio bi sliku naloga
vjerujem ja tebi nego mi nevjerovatno da neko u ova doba (da ne kazem u bilo koja) jos gleda jel neko parkiran na travu, ono toliko sam iznenadjen da uopste necu staviti :thumbup: za tog zalutalog zelenog, mozda je novajlija. jos nije usao u "sve tajne zanata" pa revnosno radi
punta

#8585 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punta »

100% po dojavi dolazi neki mu poznanik ovjde stanuje pa mu javio da je trenutno parkiran auto
mozda oni imaju neki plus kad vise auta ulove pa mu nije bilo mrsko da se provoza
ili je ovaj mjesec lose radio preko dana pa mora i po noci da lovi da nadoknadi
svejedno odlicno je odradio
mco

#8586 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mco »

Mogo bi po naselju u po bijela dana ali da ga cuvaju oni security tipovi...
goran16v

#8587 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Maloprije prolazim pored parkinga kad plavokosa damica isprakirava svog srebrenog C-4 sa sred livade i djevojka i ja namjerno zastanemo i pocnemo gledati u nju. Ona skonta otvori prozor kao sta nije uredu.
- Parkirala si na livadu.
- Nisam imala mjesta.
- Nisam ni ja pa sam parkirao preko ceste, a stanujem ovdje, ali ti koja ides u kafanu moras na livadu.
- Nisam bila u kafani.
- Jok u biblioteci.
- Bila sam u gostima, a ovo nije livada.
- Mozda je u tvom selu ovo asfalt, ali je u gradu ovo livada.
- Ovo nije livada ovo be blato.
- Sad jest kad ste je seljacine k'o ti pretvorili u blato, a osim toga i jesi za livade.
Last edited by goran16v on 23/01/2014 00:59, edited 1 time in total.
quarterback

#8588 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

a taman su tu travu lijepo sredili prije godinu/dvije, napravili cvjetnjak, fino ogradili kamenjem, bas je bilo lijepo za vidjeti al ne moze papak da gleda lijepo uredjenu povrsinu, on samo vidi parking
The BEN10

#8589 Re: "Majstori" parkiranja

Post by The BEN10 »

goran16v wrote:Maloprije prolazim pored parkinga kad plavokosa damica isprakirava svog srebrenog C-4 sa sred livade i djevojka i ja namjerno zastanemo i pocnemo gledati u nju. Ona skonta otvori prozor kao sta nije uredu.
- Nisam imala mjesta.
- Nisam ni ja pa sam parkirao preko ceste, a stanujem ovdje, ali ti koja ides u kafanu moras na livadu.
- Nisam bila u kafani.
- Jok u biblioteci.
- Sad jest kad ste je seljacine k'o ti pretvorili u blato, a osim toga i jesi za livade.
:thumbup:
mco

#8590 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mco »

Da se nadovezem, škoda mislim da je oktavija svako jutro vidim parkirana ispred kafica Tito (vilsonovo) na sljunku ili sta je vec. Da se tu dode mora da se prede zelena povrsina sto je izmedu trotoara i ceste, blato se napravilo uzas, tragovi od blata na trotoaru, prljavo ruzno i unisteno,bas je papcina, a sad samo gledam kad ce se tu normalno raja pocet parkirat, uzas...
Alipašno polje isto uzas zivi, sve je gore, još malo pa rame uz rame sa Ilidžom ako ne i gore na pojedinim mjestima...
vješalica

#8591 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vješalica »

goran16v wrote:Maloprije prolazim pored parkinga kad plavokosa damica isprakirava svog srebrenog C-4 sa sred livade i djevojka i ja namjerno zastanemo i pocnemo gledati u nju. Ona skonta otvori prozor kao sta nije uredu.
- Nisam imala mjesta.
- Nisam bila u kafani.
- Jok u biblioteci.
:lol: :thumbup: :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#8592 Re: "Majstori" parkiranja

- Nisam imala mjesta.
- Nisam bila u kafani.
- Jok u biblioteci.

:thumbup:
smak

#8593 Re: "Majstori" parkiranja

Post by smak »

Rim: Građani na policijski Twitter profil mogu prijaviti nepropisno parkiranje

Code: Select all

http://brzevijesti.ba/clanak/4153/rim-gradani-na-policijski-twitter-profil-mogu-prijaviti-nepropisno-parkiranje
seoBIH

#8596 Re: "Majstori" parkiranja

Post by seoBIH »

U potpunosti shvatam ove koji parkiranj na 2 mjesta (ali ne opravdavam). Juce gledam kako lola izlazi i hlup direktno vratima udari u auto do sebe. Jebo li ga raspali golf u po glave.
drug_profi

#8597 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

Ja ih ne shvatam i necu da ih shvatam. Jeblo ih auto, neka ga u spuzvu zamotaju.
Takve bih namjerno nagrdio. Ja parkiram stalno u tjesno, taman da se moze otvoriti na drugi zub. I meni su isto svi limovi kucnuti tudjim vratima, pa sta? Ako ne moze podnijeti nek ga nosi u spavacu sobu, jer nije onda on kupio auto, nego auto njega.
Tuzla111

#8598 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Tuzla111 »

drugi profil wrote:Ja ih ne shvatam i necu da ih shvatam. Jeblo ih auto, neka ga u spuzvu zamotaju.
Takve bih namjerno nagrdio. Ja parkiram stalno u tjesno, taman da se moze otvoriti na drugi zub. I meni su isto svi limovi kucnuti tudjim vratima, pa sta? Ako ne moze podnijeti nek ga nosi u spavacu sobu, jer nije onda on kupio auto, nego auto njega.
ne seri, nego nam reci koje auto vozis?
gnjev

#8599 Re: "Majstori" parkiranja

Post by gnjev »

Golf 3 :D
drug_profi

#8600 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

Tuzla111 wrote:
drugi profil wrote:Ja ih ne shvatam i necu da ih shvatam. Jeblo ih auto, neka ga u spuzvu zamotaju.
ne seri, nego nam reci koje auto vozis?
Koje god da je auto, ono ne oznacava to sta sam ja. Medjutim nacin parkiranja i voznje oznacava vrlo ocito.
Dzaba vam skupe limuzine papci moji. Papak ostaje papak i kad pokusava da sakrije i zamaskira, papanluk mu ispliva na usi.
Locked