"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
SmokingMan

#8101 Re: "Majstori" parkiranja

Post by SmokingMan »

sorcerer wrote:Image
Btw,ko im dade vozački,ni parkirati kako treba ne znaju,jao :roll: ...
Bakir1

#8102 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Bakir1 »

Gray wrote:
Bakir1 wrote:ma nasli ga po tabllicama

Kakvim tablicama?
periodicnih elemenata
registarskim tablicama
costacurta

#8103 Re: "Majstori" parkiranja

Post by costacurta »

punta wrote:slikanje 6 mjeseci uslov

a da sam iso an advokata mogo sam ih dobit
prvo napisali su da se desilo 12.4.2013 oko 12:00

a ustvari je bilo 11.4.2013 14:46

napisali su da se desilo na broju 26 a taj broj je odatle udaljen najmanje 500m mjesto slikanja je bb

rekli su narusavanje javnog reda i mira i ometanje sluzbenika u vrsenju duznosti

kakav red i mir slikanjem kakva duznost ispijanje kafe

najgore je to sto na sudu nakon citanja optuznice imam pravo da sve priznam iz optuznice i ako priznam onda nema objasnjavanja i rasprave
vec nagodba ide sa njihovim predstavnikom

a ako pocnem da objasnjavam sta se desilo to znaci da je prihvatam optuznicu i nista od sporazuma
i onda to prelazi u postupak i zakazuju se rocista itd a to nisam htio
:shock: :shock:
Ne mogu da vjerujem!
muha_sa

#8104 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

z1xter wrote:
Btw,ko im dade vozački,ni parkirati kako treba ne znaju,jao :roll: ...
znaju oni parkirat, al je ovo u trendu.
Bakir1

#8105 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Bakir1 »

KvaziExpert wrote:I mene zanima, kako su dosli do kolege, jesu li ga vidjeli (i upamtili, pa kasnije našli) dok je fotografisao, ili im je klix dostavio IP adresu, pa preko providera. Mislim nije ubistvo, pa da se tako dignu u akciju :evil:
slikao je iz auta, zapisali mu reg broj i eto kako su ga nasli
holowey

#8106 Re: "Majstori" parkiranja

Post by holowey »

KvaziExpert wrote:I mene zanima, kako su dosli do kolege, jesu li ga vidjeli (i upamtili, pa kasnije našli) dok je fotografisao, ili im je klix dostavio IP adresu, pa preko providera. Mislim nije ubistvo, pa da se tako dignu u akciju :evil:
jbg, ovakav slucaj dobro dodje s vremena na vrijeme da se popravi kvota rijesenih slucajeva :evil:
Gray

#8107 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Gray »

Bakir1 wrote:
Gray wrote:
Bakir1 wrote:ma nasli ga po tabllicama

Kakvim tablicama?
periodicnih elemenata
registarskim tablicama

Znam to :D

Nego otkud im njegove tablice, nisam to skontao, ako je samo slikao auto od Salihovića.
Gray

#8108 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Gray »

Bakir1 wrote:
slikao je iz auta, zapisali mu reg broj i eto kako su ga nasli
Aha, vidjeli ga dok je slikao i zapisali mu tablice.

Ovo je stvarno nečuveno, ja bih ovo svim medijima poslao da sam na njegovom mjestu.
drug_profi

#8109 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

Pa da ih natovari sebi na leđa. Jedino što je trebao uraditi je advokat i proces.
Samo to kosta.
Ovako mu je bilo najbezbolnije, ali jbg. pece te dusa zbog nepravde bahatih silnika.
Baby Jane

#8110 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Baby Jane »

Joj, ovo kad vidim, tacno krene ruka sama sa kljucem prema farbi...uhhhhh
Filter

#8111 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Filter »

jutros je neka cistka u starom gradu. pauk radi punom parom, kace cestitke i po mahalama.
oko markala su sve pomeli
drug_profi

#8112 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

Samo kad im zafali para, umjesto da to stalno rade.
Medjutim kad bi stalno radili, ubrzo bi nastupio red, a onda nema vise prihoda sa te strane.
quarterback

#8113 Re: "Majstori" parkiranja

Post by quarterback »

punta wrote:sliko vozilo direkcije za koordinaciju policiski tijela glavni vođa tima + vozac i tjelohranitelj gorana salihovica

forum nece da mi ponudi opciju da pogledam svoje postove ne mogu da nađem
jebiga punta, nije bas da te gotivim jer si baljezgao po giru sto je parkirao sluzbeno sponzorsko auto na travu pored pozornice gdje je bio cilj trke dok je odrzavan giro di sarajevo ali ovo sto ti se desilo je fakat fuj
WildRedRose

#8114 Re: "Majstori" parkiranja

Post by WildRedRose »

jucer sam se sokirala majstoru.. ispod BKC-a (odmah ispod one trafikice) parkirano auto na torotoaru, tik uz zgradu i ulaz.. KAKO mu je to palo na pamet, nece mi nikad biti jasno :-) :-) steta sto nisam slikala :roll:
muha_sa

#8115 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

WildRedRose wrote:jucer sam se sokirala majstoru.. ispod BKC-a (odmah ispod one trafikice) parkirano auto na torotoaru, tik uz zgradu i ulaz.. KAKO mu je to palo na pamet, nece mi nikad biti jasno :-) :-) steta sto nisam slikala :roll:
zar te još nešto može u SA. šokirat :?

-ako im ukažeš da to ne valja radit onda si sarajlijica koji se folira.
WildRedRose

#8116 Re: "Majstori" parkiranja

Post by WildRedRose »

vala ne ukazivala im ja, obicno je to sve nadrndano, samo ceka da ih ruzno pogledas.. Na meni da lijece zivce.. ali i ti bi se iznenadio kako to izgleda... ne znam ni objasniti :roll:
muha_sa

#8117 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muha_sa »

WildRedRose wrote:vala ne ukazivala im ja, obicno je to sve nadrndano, samo ceka da ih ruzno pogledas.. Na meni da lijece zivce.. ali i ti bi se iznenadio kako to izgleda... ne znam ni objasniti :roll:
isto kao da sam bio tu--imam pred svojom zgradom cesto to vidjet :-) sreca pa ima malkice zelene površine preko koje mogu u ulaz uc :-) i to parkira stanarka koja stanuje na istom spratu gdje i ja :-) al hajd ti to nauci...par puta reko i digo ruke jer pametniji popušta----------------na živcima :lol:
goran16v

#8118 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

WildRedRose wrote:jucer sam se sokirala majstoru.. ispod BKC-a (odmah ispod one trafikice) parkirano auto na torotoaru, tik uz zgradu i ulaz.. KAKO mu je to palo na pamet, nece mi nikad biti jasno :-) :-) steta sto nisam slikala :roll:
Ako je to neki mali crni koeranac tipa Matiz, Spark ili tako nesto, taj je uvijek tu tik do zida kod stepenica. Mislim da ga imas na ovoj temi negdje ranije
WildRedRose

#8119 Re: "Majstori" parkiranja

Post by WildRedRose »

presla sam unazad do 304.strane, da nadjem, i odustala.. i tek sada vidim da si napisao 'crni', a ovaj je plav :lol: :lol: :mrgreen:
Don Zivconi

#8120 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Don Zivconi »

Kako god da su ga nasli nisu mogli nikako dokazati da ih je slikao, taman da su i oni njega slikali u trenutku slikanja!!! Od sada cu ih stalno slikati i objavljivati fotografije odnosno snimati u cinjenju saobracajnih prekrsaja, jednom sam prilikom poslao snimak xxx portalu sa ovima iz kordinacije drotovskih tijela kako prolaze kroz crveno i prestrojavaju se preko pune bez zmigleca itd. od sada cu svaki prekrsaj da saljem portalima... Od sutra je kamera ponovo u autu :izet:
todd_smith

#8121 Re: "Majstori" parkiranja

Post by todd_smith »

Don Zivconi wrote:
Kako god da su ga nasli nisu mogli nikako dokazati da ih je slikao, taman da su i oni njega slikali u trenutku slikanja!!! Od sada cu ih stalno slikati i objavljivati fotografije odnosno snimati u cinjenju saobracajnih prekrsaja, jednom sam prilikom poslao snimak xxx portalu sa ovima iz kordinacije drotovskih tijela kako prolaze kroz crveno i prestrojavaju se preko pune bez zmigleca itd. od sada cu svaki prekrsaj da saljem portalima... Od sutra je kamera ponovo u autu :izet:
I ovo meni nije jasno. Razumijem ja njega, nije zelio da se pegla po sudu. Ali, samo mu kazes "Ko si ti? Nemam pojma, kakve slike, o cemu ti?" Dok oni dobiju nalog, ti si vec izbrisao sve tragove. A telefon ili sta drugo ne bi mogli uzeti da provjere bez naloga. Ali eto mozemo mi pricati, nismo bili u situaciji.
punta

#8122 Re: "Majstori" parkiranja

Post by punta »

znaci zapisali su tablice na autu vjerovatno su me i opisali kad su dali izjavu policiji

vec sam u predhodnim postovima napiso policija je poslije 18dana sacekala me pred zgradom i procitala zapisnik
ja sam tu potvrdio da jesam sliko i da sam sliko da bi slike postavio na temu majstori parkiranja parking papak

a na sudu kad je ovaj procito kakve su sve mjere poduzete da me pronađu i vide ko sam
bilo mi je smijesno
citav tim nekakvi strucnjaka je radio na tome zasto sam sliko itd bilo mi je smijesno kad je sudinci govorio funkcije ljudi koji su radili na slucaju

ali vec sam reko da je tu dosta propusta jer prvo bi trebalo policiju odma da pozovu i da odma po broju tablica me traze po gradu u pravcu u kojem sam se uputio
da me privedu oduzmu predmet mobitel pregledaju ga vjestace itd

kad su vec sve o meni trazili
jos mi pred sudincom kaze policija tebe zna nije ti prvi put
ti mrzis policiju je li tako priznaj :lol: :lol: :lol:

al eto znam dovoljno sta smijem a sta ne i kakva mi je kazna izvjezbo sam se u zakonu
a malo sam se podsjetio i na internetu http://www.hjpc.ba/projects/prekr/?cid=2570,2,1
Last edited by punta on 14/11/2013 15:44, edited 1 time in total.
madtv

#8123 Re: "Majstori" parkiranja

Post by madtv »

punta wrote:znaci zapisali su tablice na autu vjerovatno su me i opisali kad su dali izjavu policiji

vec sam u predhodnim postovima napiso policija je poslije 18dana sacekala me pred zgradom i procitala zapisnik
ja sam tu potvrdio da jesam sliko i da sam sliko da bi slike postavio na temu majstori parkiranja parking papak
dzaba sve, govnima je i sud naklonjen...
Don Zivconi

#8124 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Don Zivconi »

punta wrote:znaci zapisali su tablice na autu vjerovatno su me i opisali kad su dali izjavu policiji

a na sudu kad je ovaj procito kakve su sve mjere poduzete da me pronađu i vide ko sam
bilo mi je smijesno
citav tim nekakvi strucnjaka je radio na tome zasto sam sliko itd bilo mi je smijesno kad je sudinci govorio funkcije ljudi koji su radili na slucaju
Znaci da ih je zabolila cijela situacija vise su strucnjaka zbog tebe angazovali nego radi turkovica :lol: koji ce im po svemu sudeci mahati sa slobode :-)
muz66

#8125 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muz66 »

goran16v wrote:
Ako je to neki mali crni koeranac tipa Matiz, Spark ili tako nesto, taj je uvijek tu tik do zida kod stepenica. Mislim da ga imas na ovoj temi negdje ranije
daewo matiz. sta fali, frajer nikome ne smeta. ni pjesacima, ni stanarima...cist trotoar, cist ulaz u zgradu. decko je snalazljiv :D
Locked