Moderators: _BataZiv_0809, anex
sorcerer wrote:10 maraka kila ,a ucinkovitije je od uhk uljaza par sekundi boja se obrise krpom
![]()
![]()
![]()
![]()
Znas kako kazu: najskuplja skola je ona koju na svojoj kozi naucis.sorcerer wrote: e sad vec pricas supljaru ,procitaj malo o tom ulju .....svako kociono ulje je jako higroskopno i obicna voda ga neutralizuje...
jednostavan eksperiment :prospi po betonu i saperi vodom,nece ga ostati nimalo....cak ni fleka....
Samo da te pitam? Jeli mislis da ovakva grupa postoji u na nakom portalu od npr grada berna ili zeneve u svicarskoj.eXit.LP wrote:Ma najbolje je da svak provodi zakon kako misli da je najbolje. Anarhija je zakon : )
A što se ti jarane nađe prozvan???eXit.LP wrote:A kad djeci mobitele otimaju po tramvajima i prijete im nozevima, onda takvih junaka koji su svu silu i pamet svijeta pokupili nema nigdje. Mani se te politike. Da je bez vlasti bolje, ne bi je bilo.
Ogrebeš nekome auto, dođu 3 gora od njega, ogrebeš i njima doći će još po 3 za svakog. Ali će se desiti da će neko ko čitav zivot parkira normalno i u situaciji je da mora iz bilo kojeg razloga stati tu gdje je stao i napraviš mu više štete nego što bi mu kazna napravila, a sigurno je da će ga kazna više opametiti nego taj tvoj pokus.
Da ne rasturam temu. Pogrešno parkiranje NE, samoinicijativno uništavanje tuđe imovine NE, pogotovo hinjski i to dobro probrana auta, da slučajno nije od nekog guzonje ili kriminalca, takva se ne diraju taman da glavnu ulicu zatvore...
Da dodam obaveznog crvenog Jaguara DE tabli na samom uglu sa Strossmayerovom ako se kockasta glava nije vratila tamo gdje bi za onakvo pariranje morao prodati bubreg da namiri kazne.zdruzdjo wrote:Samo da te pitam? Jeli mislis da ovakva grupa postoji u na nakom portalu od npr grada berna ili zeneve u svicarskoj.eXit.LP wrote:Ma najbolje je da svak provodi zakon kako misli da je najbolje. Anarhija je zakon : )
Da nije anarhija ovakva grupa ne bi ni postojala.
Od zlatarske ulice do hotela europa ima 10-ak parking mjesta za invalide a na njima mozda dva-tri auta od istih, ostalo nisu, a 30 metara dalje denis ima 10 stolova od svog kafea na trotoaru i djelom ceste, a onda na 5 metara dalje stoje dva tri terenca parkirana na djelu za taxi vozila, a kod pravoslavne crkve stoji policajac koji pusi...hmm. daj neko ime "ovome" svemu, pa da idemo dalje
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2

4m3l wrote:"Punta" vidim svasta slikas, da te pitam, je li ti itko ikad srao sto slikas njih i njova auta?
punta wrote:Nabucco wrote:
P.S Ja/Mi imam pravo slikati sta hocu i koga hocu na javnim povrsinama..
Osim u ovom slucaju
zato ja kad slikam u jednoj ruci slikalo u drugoj noz ili sarafciger zavisi kako kad sta ponesem ali vazno da je vidljivo istaknut pa sta bude
a najdraze mi kad ulovim da sjedi u autu ili ulazi izlazi iz auta
je li i zajebano izgledas ? 60kg 190cmpunta wrote:4m3l wrote:"Punta" vidim svasta slikas, da te pitam, je li ti itko ikad srao sto slikas njih i njova auta?
punta wrote:Nabucco wrote:
P.S Ja/Mi imam pravo slikati sta hocu i koga hocu na javnim povrsinama..
Osim u ovom slucaju
zato ja kad slikam u jednoj ruci slikalo u drugoj noz ili sarafciger zavisi kako kad sta ponesem ali vazno da je vidljivo istaknut pa sta bude
a najdraze mi kad ulovim da sjedi u autu ili ulazi izlazi iz auta
zato kad me vide gledaju me onako cudno![]()
![]()
imam lud da sam papir![]()
![]()
![]()
![]()
ma poznat cu te ja po sarafcigeru koji viri iz dzepa...punta wrote:ma ne
kad vidis nekog a da nije elektricar a ni mesar
znaj da sam ja
da nisi keramicar ?punta wrote: kad vidis nekog a da nije elektricar a ni mesar
znaj da sam ja
parking majstorjohntra wrote:lafo neki majstor za nešto..