Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja prestao svraćati u Manju baš zbog parkinga. I prije kad sam dolazio ostavljao sam tako da pjesaci mogu normalno prolaziti i da moze jos jedno ili dva auta da se parkira, sad ko god dodje naguzi ga odmah na ulaz i onda ti moras cekati da onaj tamo pregleda cijelu pekaru, razmisli, odabere, predomisli se, i onda lagano izađe bez žurbe... dok ti sjediš u autu parkiran da smetaš najmanje moguće, cupkaš nogom jer ti se pripišalo jer putuješ kući već sat vremena...
Bilo je likova nabiju se ne mozes haman vrata od radnje otvoriti.
veceras lola sa audiJem dođe iz pravca stadiona grbavica, prođe kroz suprotne dvije trake između auta i parkira se pred niz montana-mrkva na kovacicima, naravno u suprotnom pravcu
valjda lola ogladnio
kloniran wrote:veceras lola sa audiJem dođe iz pravca stadiona grbavica, prođe kroz suprotne dvije trake između auta i parkira se pred niz montana-mrkva na kovacicima, naravno u suprotnom pravcu
valjda lola ogladnio
kloniran wrote:veceras lola sa audiJem dođe iz pravca stadiona grbavica, prođe kroz suprotne dvije trake između auta i parkira se pred niz montana-mrkva na kovacicima, naravno u suprotnom pravcu
valjda lola ogladnio
ja bas pjehoke pored njega proso, vidim dijete pozadi sjedi