Haj isusu napisi kaznu
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Warashii wrote:Zenica, parking TC-a
Warashii wrote:Uza mozda jesu ali toliko da mogu stati tri automobila, svaki dan parkiram i kad se svi potrude sasvim normalno se uparkira.
Iznad tramvajske stanice na carsiji, odnosno kada ides niz Sagrdzije imas parking na desnoj strani. Prvo prodjes komunalni pa tamo iza je taj jeftiniji.TheMahe97 wrote:Najjeftiniji parking u starom gradu za duzi vremenski period (nekiliko h) ?

Ja to gledam u becu svaki dan u 21 bezirku parkiranje po traviThrottle wrote:Vako on u osterajh pa moze i kad dodje na urlaub
Eto vlasnika na slici, priča na telefon.Naslovnica wrote:MinKen, Beč...džaba...nemereš istjerati selo iz seljačine.
Mada su meni ovakva poređenja postala degutantna, odem na selo kod rodbine, odmorim mozak od 'gradskih' faca i papaka.
Seljaci su super ljudi, nas seljačine handre.
Ja otprilike potrošim 20 KM mjesečno na parking,nekad i 30,nekad i manje od 20...holowey wrote:ne rade to samo sa napucanim autima... ne stigoh juce slikati peugeot 1007 u malom parku preko puta predsjednistva... al' kad skontas, parkiras kad hoces i gdje hoces, mozda ti hoce pisati kaznu, mozda nece, a i ako pisu kaznu motivisu te da platis samo pola, pa sto bih lutao okolo i trazio parking kad mogu ovako gdje mi pase