slabo si citao forum prije desetak godinadrugi profil wrote:Ma nije mi do sad izgledao kao troler.
Al dobra mu ova...
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#18226 Re: "Majstori" parkiranja
- drug_profi
#18227 Re: "Majstori" parkiranja
Ma dobro lako je nas naivne fatat na foru...bitanga_sa_otesa wrote:slabo si citao forum prije desetak godinadrugi profil wrote:Ma nije mi do sad izgledao kao troler.
Al dobra mu ova...
- amar1994
#18228 Re: "Majstori" parkiranja
ma ja ba , dalekobeni-bu-man wrote:Pajel, meni mrsko od Trga Heroja do Konzuma u Lozionickoj oticiamar1994 wrote:![]()
Pjehe mislim
- amar1994
#18229 Re: "Majstori" parkiranja
nisam ni internet imao tadabitanga_sa_otesa wrote:slabo si citao forum prije desetak godinadrugi profil wrote:Ma nije mi do sad izgledao kao troler.
Al dobra mu ova...
ako se zezao zaista , isprika od mene
- beni-bu-man
#18230 Re: "Majstori" parkiranja
jok ba nego valja kese nositiamar1994 wrote:ma ja ba , dalekobeni-bu-man wrote:Pajel, meni mrsko od Trga Heroja do Konzuma u Lozionickoj oticiamar1994 wrote:![]()
Pjehe mislim
-
mishic
#18231 Re: "Majstori" parkiranja
Mnogi su očekivali da će papci poslije pokretanja ove stranice koliko toliko početi da vode raćuna o parkiranju. Očekivalo se i da će policija tamo gdje je to redovna pojava reagirati. Ali ništa...
Godinama na izlazu iz Breke na Podhrastove papak redovno svaki dan parkira pred sam ulaz u onu kafančugu s lijeve strane na izlazu iz Breke i potpuno zaklanja preglednost. Pratim to već petu godinu i nikada niko da reaguje. Sve se završi na psovci onako sebi u bradu i sutra ponovo ista slika. Prošle godine to je izazvalo i udes ali dva dana nakon toga hajvan opet parkirao. A svako jutro desetine i desetine vozača muku muće kako da iziđu prema Podhrastovima a pogotovu oni koji trebaju prepriječiti preko Budakovića. Ima li koga živa da to reguliše?!!
Godinama na izlazu iz Breke na Podhrastove papak redovno svaki dan parkira pred sam ulaz u onu kafančugu s lijeve strane na izlazu iz Breke i potpuno zaklanja preglednost. Pratim to već petu godinu i nikada niko da reaguje. Sve se završi na psovci onako sebi u bradu i sutra ponovo ista slika. Prošle godine to je izazvalo i udes ali dva dana nakon toga hajvan opet parkirao. A svako jutro desetine i desetine vozača muku muće kako da iziđu prema Podhrastovima a pogotovu oni koji trebaju prepriječiti preko Budakovića. Ima li koga živa da to reguliše?!!
- bitanga_sa_otesa
#18232 Re: "Majstori" parkiranja
ima,uzmes tel i pritisnes 122
- nepass1
#18233 Re: "Majstori" parkiranja
zovnem, dodjose, obidjose krug u autu i odose.bitanga_sa_otesa wrote:ima,uzmes tel i pritisnes 122
jbg bilo mi mrsko opet zvati
- bitanga_sa_otesa
#18234 Re: "Majstori" parkiranja
e jbga nezz onda,mozda je tu dozvoljeno parkiranje ili su u sprezi s tim gazdomnepass1 wrote:zovnem, dodjose, obidjose krug u autu i odose.bitanga_sa_otesa wrote:ima,uzmes tel i pritisnes 122
jbg bilo mi mrsko opet zvati
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#18236 Re: "Majstori" parkiranja
Hoce to u ovim novokomponovanim naseljima, gdje se samo gledao kvadrat više stana napraviti, a mjesto za parkiranje postala misaona imenica.
Lijepi tito i njegova skola arhitekture.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#18237 Re: "Majstori" parkiranja
Pazi ovo, dolazi kraljica sa crvenom beMbarom, i ima bar 5 slobodnih mjesta, ona parkira u traku pored parkingakonektovan wrote:Hoce to u ovim novokomponovanim naseljima, gdje se samo gledao kvadrat više stana napraviti, a mjesto za parkiranje postala misaona imenica.![]()
Jer parking mjesto je malo za njenu beNbaru
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#18238 Re: "Majstori" parkiranja
Ma to je normalna pojavaTomahawk11 wrote:Pazi ovo, dolazi kraljica sa crvenom beMbarom, i ima bar 5 slobodnih mjesta, ona parkira u traku pored parkingakonektovan wrote:Hoce to u ovim novokomponovanim naseljima, gdje se samo gledao kvadrat više stana napraviti, a mjesto za parkiranje postala misaona imenica.![]()
Lijepi tito i njegova skola arhitekture.![]()
![]()
Jer parking mjesto je malo za njenu beNbaru
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#18240 Re: "Majstori" parkiranja
S obzirom da je ovaj parkiran ovako ispred ovog kafića odakle je brat skočio, i konobar za njim, vrlo je vjerovatno da je član porodice ili nešto slično...kafanski_covjek wrote:
- Bakir1
#18241 Re: "Majstori" parkiranja
joj crveni bmw 
- johntra
#18242 Re: "Majstori" parkiranja
Altea i Clio...jbga vanredna situacija, jebo što ostali mogu poginuti...recimo, raja koja čeka komercijalu, pa mora stajati na cesti da u istu uđe...
- kafanski_covjek
#18243 Re: "Majstori" parkiranja
dobro, i!? a koliko me sjecanje sluzi nije parking vec taxi stajaliseliaar wrote:S obzirom da je ovaj parkiran ovako ispred ovog kafića odakle je brat skočio, i konobar za njim, vrlo je vjerovatno da je član porodice ili nešto slično...kafanski_covjek wrote:
- liaar
#18244 Re: "Majstori" parkiranja
Da mi se desi ovakav slučaj kao što je gazdi Argelinija, da mi je brata odnijela Miljacka, vjeruj mi bilo bi mi svejedno jesam li se parkirao u srednjoj traci ispred Argelinija ili na taxi štand.kafanski_covjek wrote:dobro, i!? a koliko me sjecanje sluzi nije parking vec taxi stajaliseliaar wrote:S obzirom da je ovaj parkiran ovako ispred ovog kafića odakle je brat skočio, i konobar za njim, vrlo je vjerovatno da je član porodice ili nešto slično...kafanski_covjek wrote:
- drug_profi
#18245 Re: "Majstori" parkiranja
Vidi dešava se to ljudima češće nego što znaš. Ja sam u svojoj situaciji kad nisam još znao je li mi mati živa ili mrtva parkirao uredno na parking koji se plaća i otišao (otrčao) pješke do vojne bolnice.liaar wrote: Da mi se desi ovakav slučaj kao što je gazdi Argelinija, da mi je brata odnijela Miljacka, vjeruj mi bilo bi mi svejedno jesam li se parkirao u srednjoj traci ispred Argelinija ili na taxi štand.
Nemam pravo da mislim da je moj problem najveći i jedini na svijetu i da me nije briga što će možda moje auto smetati hitnoj pomoći, vatrogascima, ili možda nekom pješaku koji će radi njega izletiti pod točkove nekom kome se "žuri".
Ovo vizavi toga što kažeš da ti je svejedno gdje bi ostavio auto. Ovo gore sa slika je faktički normalno parkiranje u ovom gradu i u situaciji kakva jeste, ne mogu ga osuđivati.
- liaar
#18246 Re: "Majstori" parkiranja
To se slažem, zavisi i koliko si smiren u tom momentu. Ne bi me čudilo da znam da je gazdin džip, sve i da je na sred livade odmah uz kafić, to bih mu mogao halaliti. Da nam je svakodnevnica inače takva, jeste i gora.
-
made_in_sarajevo
#18247 Re: "Majstori" parkiranja

valjda je ovo logika "ovo sve ja". covjek uzeo haman pola ovog dijela ispred ulaza, gospodski nema sta
- bitanga_sa_otesa
#18248 Re: "Majstori" parkiranja
takoeliaar wrote: Da mi se desi ovakav slučaj kao što je gazdi Argelinija, da mi je brata odnijela Miljacka, vjeruj mi bilo bi mi svejedno jesam li se parkirao u srednjoj traci ispred Argelinija ili na taxi štand.
ima clan u zakonu ako nekog odnese miljacka da se mozes slobodno parkirati gdje hoces,cak i u desnoj traci na glavnoj...
prosao sam danas ovuda i vidio ovaj kolaps...strasno...da sam policajac svi do jednog bi kazne fasovali...
- liaar
#18249 Re: "Majstori" parkiranja
Ja po tvojim postovima koje sam upratio, vidim da si čovjek bez imalo razumjevanja i da si ko orah tvrd.
Od onog kako nećeš ni prikočit da se neko uključi, pa do ovog. Piši, vozi paukom jebo te auto, bitniji mi brat i od kazne i auta. Kaznu će platit, brata mu Miljacka neće vratit.
Ima situacija gdje treba bit čovjek pa progledati kroz neke stvari. Čovjek koji je umro je otac djeteta od nepune 2 godine, tj 21 mjesec.
Od onog kako nećeš ni prikočit da se neko uključi, pa do ovog. Piši, vozi paukom jebo te auto, bitniji mi brat i od kazne i auta. Kaznu će platit, brata mu Miljacka neće vratit.
Ima situacija gdje treba bit čovjek pa progledati kroz neke stvari. Čovjek koji je umro je otac djeteta od nepune 2 godine, tj 21 mjesec.
- bitanga_sa_otesa
#18250 Re: "Majstori" parkiranja
pa jebe te to sto gledas po postovima ...ja razumijevanja uvijek imam za normalne stvari,za debilne nemam,a puno je takvih u ovoj drzavi,svako radi sta hoce i kako mu se qrac digne ...pocevsi od gusenja saobracaja ,parkiranja petkom gdje god se stigne i to se tolerise,pa krugova po glavnoj i paljenja guma za debile koji su se ubili divljajuci po gradu jer su im istrcale bandere i sl..umrla je i meni tetka juce, pa nisam parkirao po travi ,taxi standovima,prosirenjima,ulici...vec na parking,jer nisam ni bruda ni imbecil ,vec se ponasam prema nekim normama zivljenja u gradu...liaar wrote:Ja po tvojim postovima koje sam upratio, vidim da si čovjek bez imalo razumjevanja i da si ko orah tvrd.
zelen si ti decko za vecinu stvari ,nadoces nekad,a mozda i neces....