Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kloniran wrote:u dobro staro vrijeme je bio poligon na butmiru, al zatvorise dusmani
zato sad i imamo bruku mladih koji ne znaju bocno parkiranje
I u ratu kad se polagalo bio poligon na parkingu na Ciglanama (sad ICMP), polagalo se paralelno parkiranje, drzanje pravca prilikom promjene brzine, zaustavljanje na crti.
pa ja sam polagao vozacki prije nekih 11 godina i tada je bio poligon, doduše u Mostaru, gdje je bio polazak u strani, bocno parkiranje, promjena brzine i pravac te zaustavljanje ...
ne kontam kako mozes vozati auto a ne znati ga parkirati...
al stolicu ostavit
Nista dok neko ne iznese seciju ili kredenac
Ovakvim hladno uzmem kantu, kamen, serpu, stolicu ili neki slicni predmet i stavim sa strane i parkiram auto, kad bude to tvoje onda mi busi gume grebi auto zovi pauka radi sto hoces, ovako kad nije tvoje i glumis nekog i nesto i stavljas po putu predmete
A hajd jednu drugu stranu price da navedem , ima bezobrazne raje i supaka pa se uvale na ocisceno mjesto , jer gdje ce guzove i ruke pomac smrznut da ne kazem pomac(citaj hadzije).
amar1994 wrote:A hajd jednu drugu stranu price da navedem , ima bezobrazne raje i supaka pa se uvale na ocisceno mjesto , jer gdje ce guzove i ruke pomac smrznut da ne kazem pomac(citaj hadzije).
Ps. Ovo na slici nije ocisceno , vise ugazeno
Ima tu i treca strana price, ta bezobrazna raja su se odnekud isparkirala i ostavila ocisceno mjesto, odnosno cetvrta strana, kad se ti isprakiras iz mjesta koje si ocistio obicno se parkiras na mjesto koje je neko drugi ocistio. Nikad nije sve crno i bijelo.
amar1994 wrote:A hajd jednu drugu stranu price da navedem , ima bezobrazne raje i supaka pa se uvale na ocisceno mjesto , jer gdje ce guzove i ruke pomac smrznut da ne kazem pomac(citaj hadzije).
Ima tu i treca strana price, ta bezobrazna raja su se odnekud isparkirala i ostavila ocisceno mjesto, odnosno cetvrta strana, kad se ti isprakiras iz mjesta koje si ocistio obicno se parkiras na mjesto koje je neko drugi ocistio. Nikad nije sve crno i bijelo.
Ne valja nikako
Najbolje je pjeske
Kad je onaj veliki snijeg bio , debil poceo bacat na asteu tada , sta to radis , cistim snijeg , pa sto mi na auto , pa kaje nije neko auto , popisam ti se na touarega reko papak
Ne valja nikako
Najbolje je pjeske
Kad je onaj veliki snijeg bio , debil poceo bacat na asteu tada , sta to radis , cistim snijeg , pa sto mi na auto , pa kaje nije neko auto , popisam ti se na touarega reko papak
Jaro u gepek lopatu i dje god hoces mozes se parkirat
naj draze mije zimi kad je hladno i napada snjeg stojat kraj prozora utoplom stanu i gledat kako komsia cisti parkin icim izidze jamuse uvalim na mijesto hehe koga hebe nek ion gleda dzecese uvalit nisam budala snjeg cistit samo papci ciste i lopataju
hizo ramidovic wrote:naj draze mije zimi kad je hladno i napada snjeg stojat kraj prozora utoplom stanu i gledat kako komsia cisti parkin icim izidze jamuse uvalim na mijesto hehe koga hebe nek ion gleda dzecese uvalit nisam budala snjeg cistit samo papci ciste i lopataju
hizo ramidovic wrote:naj draze mije zimi kad je hladno i napada snjeg stojat kraj prozora utoplom stanu i gledat kako komsia cisti parkin icim izidze jamuse uvalim na mijesto hehe koga hebe nek ion gleda dzecese uvalit nisam budala snjeg cistit samo papci ciste i lopataju
moguce da imas komsijinu krv pa ti ne zeli uzeti to za zlo
Jebiga, hizo, ne kaže se "naj draže mije" nego "naj mi je draže"
Baš htjedoh reći isto to , ali ostalo sve mu je tip top gramatički !