supercali wrote:Ja cu sljedeci put zamoliti da izvuku volva napolje a da ja udjem u scc odmah pored metropolisa
jebo cejf i kafenisanje ako necu gledat u svog ljubimca--zašto mi trotoar služi neg da ga uzverem drito uz kaHvic
Moderators: _BataZiv_0809, anex
supercali wrote:Ja cu sljedeci put zamoliti da izvuku volva napolje a da ja udjem u scc odmah pored metropolisa
koliko je tu sahat? 2KM?konektovan wrote:Ja sam nedavno platio 2 KM sat na tom parkingu, ako mislimo na isti. Inace, u zadnje vrijeme parkiram, alta ili parking od JKP Rad pored hotela holidey,
Kako isto?nineinchnails wrote:Isto supacki potez od BBI........hopi wrote:provjerio sam i stvarno nema više nikako besplatno u scc, niti minute
otišao dole u garažu, ponio račun frišak (više od 100KM) i kaže čoik ništa s tim, moram platiti makar bio i minutu
malo šupački potez
Ne znam jesu li sta mijenjali, ali sada stoji veliki natpis na ulazu 1 KM SAT, to je onaj preko puta parlamenta, ili ti iznad SCC-a. Sad su nesto i malo sredili, dodali rampe na ulazu, bacili asfalta itd.konektovan wrote:
Ja sam nedavno platio 2 KM sat na tom parkingu, ako mislimo na isti. Inace, u zadnje vrijeme parkiram, alta ili parking od JKP Rad pored hotela holidey,
Moze biti da su cijene korigovali, ali meni bilo smjesno da mi uzmu 2 KM za parkiranje na sljaci.Dope_Man wrote:Ne znam jesu li sta mijenjali, ali sada stoji veliki natpis na ulazu 1 KM SAT, to je onaj preko puta parlamenta, ili ti iznad SCC-a. Sad su nesto i malo sredili, dodali rampe na ulazu, bacili asfalta itd.konektovan wrote:
Ja sam nedavno platio 2 KM sat na tom parkingu, ako mislimo na isti. Inace, u zadnje vrijeme parkiram, alta ili parking od JKP Rad pored hotela holidey,
Prvi sat u alti je besplatan, drugi 2 KM. Parking od Rad-a je 1 KM za saHat.Daryl Dixon wrote:koliko je tu sahat? 2KM?konektovan wrote:Ja sam nedavno platio 2 KM sat na tom parkingu, ako mislimo na isti. Inace, u zadnje vrijeme parkiram, alta ili parking od JKP Rad pored hotela holidey,

da hoce i ovdje...od kada je vrtic ovdje ovo je postalo normalajohntra wrote:Lonesome parking papak...i ovom mjestu je konačno juče dohakano, postavljeni su stubići sa svih strana...

sultanija ima pravo parkirat kako joj cejfaxe22 wrote:Jesam ja profulao ili niko nije postavio ???
fino parkiranu skodu
Sada imaju rampe, vidio sam, ali nisam ulazio, prije rampi je cijena bila 2 KM, dobiješ racun i onaj kao tiket, dobro bi bilo da je marka sadkonektovan wrote:Moze biti da su cijene korigovali, ali meni bilo smjesno da mi uzmu 2 KM za parkiranje na sljaci.Dope_Man wrote:Ne znam jesu li sta mijenjali, ali sada stoji veliki natpis na ulazu 1 KM SAT, to je onaj preko puta parlamenta, ili ti iznad SCC-a. Sad su nesto i malo sredili, dodali rampe na ulazu, bacili asfalta itd.konektovan wrote:

nemoj takoRaigor Stonehoof wrote:Papak u importaneu danas
ko pussy se zivi ako se zivi po standardima? pa sa takvim razmisljanjem nije ni cudo sto vlada ovolika saobracajna nekultura kod nas. pussy si ak postujes pravila..kloniran wrote: nemoj tako
doso cojk malo da se ispuse
valja godinu izdurat po pravilima
mora se malo ispuhati i pokazati svoj pravi mentalitet![]()
valja mu od prekosutra ope ko pussy zivjeti
nisi skontao al hajd'SSemir wrote:ko pussy se zivi ako se zivi po standardima? pa sa takvim razmisljanjem nije ni cudo sto vlada ovolika saobracajna nekultura kod nas. pussy si ak postujes pravila..kloniran wrote: nemoj tako
doso cojk malo da se ispuse
valja godinu izdurat po pravilima
mora se malo ispuhati i pokazati svoj pravi mentalitet![]()
valja mu od prekosutra ope ko pussy zivjeti
sto ne mogu ove dijaspore kad ime stavi na tablice pa se ovdje dodje ku...čit...Raigor Stonehoof wrote:Papak u importaneu danas
Mislim da je covjek htio reci WOsupercali wrote:Wodk pravo bosansko muslimansko ime
Opet wo na nasem jeziku je?corsa wrote:Mislim da je covjek htio reci WOsupercali wrote:Wodk pravo bosansko muslimansko ime
free jpeg imagescertificity.com