nesto ne vjerujem da ce oni iz institucija pjesaciti tolikotempuser wrote:Rampe su uvjek postojale na ulazu iz Put zivota i iz pravca Kolodvorske i koliko znam spustaju se tokom noci.kiki-miki wrote:Postavili rampu prema Bingu na Pofalicima. Docekala me naljepnica na kojoj pise nije dozvoljeno cjelodnwvno parkiranje. Bilo oko cirka 3 sata parkirano.
Inace ispred ex Konzuma prekoputa je sad nevidjena guzva, ja ne znam je li sve to iz ex Mercatora preslo tu?! Nije valjda da je toliko ljudi koristilo Mercatorov parking za cjelodnevno parkiranje.
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kloniran
#16601 Re: "Majstori" parkiranja
-
tempuser
#16602 Re: "Majstori" parkiranja
Ne znam sta je, al neki dan krenuh do DM-a i prc, nema mjesta ni pod razno, a ona dio gdje je bia stara teretna stanica na pocetku i koji je uvijek bio prazan, sad auto na autu. Kako je to otprilike moj komsiluk znam da je nekad mjesta bilo koliko hoces i da je jedina promjena to sto je krenula naplata u ex Mercatoru. Da se nije neko veliki uselio u Energoinvest, da nije vlada FBiH sta tamo preselila?kloniran wrote:nesto ne vjerujem da ce oni iz institucija pjesaciti tolikotempuser wrote:Rampe su uvjek postojale na ulazu iz Put zivota i iz pravca Kolodvorske i koliko znam spustaju se tokom noci.kiki-miki wrote:Postavili rampu prema Bingu na Pofalicima. Docekala me naljepnica na kojoj pise nije dozvoljeno cjelodnwvno parkiranje. Bilo oko cirka 3 sata parkirano.
Inace ispred ex Konzuma prekoputa je sad nevidjena guzva, ja ne znam je li sve to iz ex Mercatora preslo tu?! Nije valjda da je toliko ljudi koristilo Mercatorov parking za cjelodnevno parkiranje.
- johntra
#16603 Re: "Majstori" parkiranja
Nije ništa preseljeno, to su sve vjerovatno likovi koji su parkirali u Mercatoru...u nedjelju sam išao tamo baš, kad vidim dignute rampe, ne naplaćuje se vikendom izgleda...
- kloniran
#16604 Re: "Majstori" parkiranja
nisu im oni automati za izlaz bas najbolje rijesenijohntra wrote:Nije ništa preseljeno, to su sve vjerovatno likovi koji su parkirali u Mercatoru...u nedjelju sam išao tamo baš, kad vidim dignute rampe, ne naplaćuje se vikendom izgleda...
htjeli da budu drugaciji od konkurencije pa usrali stvar
trebali su staviti ko na drugim centrima automate a ne ono govno gdje iz svakog petog pokusaja odobri izlaz
samo se bezveze stvara guzva
-
obelix1
#16605 Re: "Majstori" parkiranja
zdruzdjo wrote:Kazu da je ovo vozilica od Boliceve hanume Gondze.
Znaci parking papanka moze biti i iz stambola na bosforu.
Da imate ovakvo auto kao ja i vi bi ste ga parkirali ispod prozora, sad kofol ja papak
vaše je da slikate,njihovo da pišu kazne a moj da platim (naravno 50%)
a što se pauka tiče, oni nemaju muda ni da prođu,slobodno kad mene vidite da sam tu parkiran slobodno i vi stanite ni policije ni pauka 100% nema znaju da sam guzonja i da mogu samo imati problema.
- amar1994
#16606 Re: "Majstori" parkiranja
obelix1 wrote:zdruzdjo wrote:Kazu da je ovo vozilica od Boliceve hanume Gondze.
Da imate ovakvo auto kao ja i vi bi ste ga parkirali ispod prozora, sad kofol ja papak
a što se pauka tiče, oni nemaju muda ni da prođu,slobodno kad mene vidite da sam tu parkiran slobodno i vi stanite ni policije ni pauka 100% nema znaju da sam guzonja i da mogu samo imati problema.
nego sta si ako tako parkiras , tu je auto najmanje bitno , vi sad "Bogom dani" pa mozete tako parkirat jel
-
condy
#16607 Re: "Majstori" parkiranja
Bola ima takvog bijelog...iako u zadnje vrijeme on vozi Range Rover, mislim da je isto bijeli. Druži se sa onim papkom na kvadrat što pravi brzu hranu poznata kao Velma u Zenici i umišlja da je neki đet set grada a vara ljude za 20 pfeninga kusura 
-
obelix1
#16608 Re: "Majstori" parkiranja
amar1994 wrote:obelix1 wrote:zdruzdjo wrote:Kazu da je ovo vozilica od Boliceve hanume Gondze.
a što se pauka tiče, oni nemaju muda ni da prođu,slobodno kad mene vidite da sam tu parkiran slobodno i vi stanite ni policije ni pauka 100% nema znaju da sam guzonja i da mogu samo imati problema.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nego sta si ako tako parkiras , tu je auto najmanje bitno , vi sad "Bogom dani" pa mozete tako parkirat jel![]()
naravno ko je jamio jamio, najteže mi je bilo dok nisam primjenio onu narodnu "psi laju karavani prolaze"
- amar1994
#16609 Re: "Majstori" parkiranja
Ja bi ga s merakom podigao , al vi ste jaci od drzave i zakona inace , sve zahvaljujuci vladajucim strukturama

-
obelix1
#16610 Re: "Majstori" parkiranja
Majstore evo me parkiranog u Čemaluši kod Rafaella, sjedim u Vatri pijem kafu i gledam ga, slobodno dođi i pdigni ga ako imaš muda internet ratničeamar1994 wrote:Ja bi ga s merakom podigao , al vi ste jaci od drzave i zakona inace , sve zahvaljujuci vladajucim strukturama![]()
![]()
PS slobodno i vi parkirajte ovdje sam jos sahatak tako da ste sigurni da muriji neće pasti napamet da nekog piše, ili možda hoće jbg porshe je porshe a neki reno je ipak reno
- amar1994
#16611 Re: "Majstori" parkiranja
nemam , ne radim u RAD-uobelix1 wrote:Majstore evo me parkiranog u Čemaluši kod Rafaella, sjedim u Vatri pijem kafu i gledam ga, slobodno dođi i pdigni ga ako imaš muda internet ratničeamar1994 wrote:Ja bi ga s merakom podigao , al vi ste jaci od drzave i zakona inace , sve zahvaljujuci vladajucim strukturama![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16612 Re: "Majstori" parkiranja
Zajebancija ili ne, cinjenica je da je papanluk parkirati na trotoar, a veci level papanluka je upravo zato sto neko ima vozilo kao na slici, a parkira se na trotoar gdje stigne.
Pa budi gospodin kad vec imas priliku
- amar1994
#16613 Re: "Majstori" parkiranja
pa ne , gdje ce na parking dati 10KM , bolje je na trotoar , ima za porse , nema za parkingTomahawk11 wrote:Zajebancija ili ne, cinjenica je da je papanluk parkirati na trotoar, a veci level papanluka je upravo zato sto neko ima vozilo kao na slici, a parkira se na trotoar gdje stigne.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16614 Re: "Majstori" parkiranja
Zato i ima ona....nije ko ima nego ko je naucioamar1994 wrote:pa ne , gdje ce na parking dati 10KM , bolje je na trotoar , ima za porse , nema za parkingTomahawk11 wrote:Zajebancija ili ne, cinjenica je da je papanluk parkirati na trotoar, a veci level papanluka je upravo zato sto neko ima vozilo kao na slici, a parkira se na trotoar gdje stigne.
Sirotinja u dusi, stiskovina
Vise je onih koji imaju i za parking, al sto ce on placati, svakako ga ne smiju pisati, pa ja
-
obelix1
#16615 Re: "Majstori" parkiranja
Nego kontam nešto, hoću da ga mjenjam, sviđa mi se ova boja pa molim Klixovce sa foruma da mi pomognu svojim prjedlozima
-
azdralovic
#16616 Re: "Majstori" parkiranja
nije da opravdavam parking papka,Tomahawk11 wrote:Zato i ima ona....nije ko ima nego ko je naucioamar1994 wrote:pa ne , gdje ce na parking dati 10KM , bolje je na trotoar , ima za porse , nema za parkingTomahawk11 wrote:Zajebancija ili ne, cinjenica je da je papanluk parkirati na trotoar, a veci level papanluka je upravo zato sto neko ima vozilo kao na slici, a parkira se na trotoar gdje stigne.
Pa budi gospodin kad vec imas priliku![]()
Sirotinja u dusi, stiskovina![]()
Vise je onih koji imaju i za parking, al sto ce on placati, svakako ga ne smiju pisati, pa ja
ali Boga vam gdje ima u blizini da se placa parking ? Najblizi u merkatoru a mislim da to nije na ruku bilo kome ko zivi u Paromlinskoj...
-
obelix1
#16617 Re: "Majstori" parkiranja
Tomahawk11 wrote:amar1994 wrote:pa ne , gdje ce na parking dati 10KM , bolje je na trotoar , ima za porse , nema za parkingTomahawk11 wrote:Zajebancija ili ne, cinjenica je da je papanluk parkirati na trotoar, a veci level papanluka je upravo zato sto neko ima vozilo kao na slici, a parkira se na trotoar gdje stigne.
Nije stvar u parama,stvar je u bahatosti, nepoštivanju ni društva i ljudi jednostavno arogancija pomješana sa puno para i političkih veza
Last edited by obelix1 on 15/03/2017 12:41, edited 1 time in total.
- amar1994
#16618 Re: "Majstori" parkiranja
Predlazem RUF CTR3 , svakako se posteno zaradjuje , taman jeobelix1 wrote:Nego kontam nešto, hoću da ga mjenjam, sviđa mi se ova boja pa molim Klixovce sa foruma da mi pomognu svojim prjedlozima

- amar1994
#16619 Re: "Majstori" parkiranja
obelix1 wrote:
Nije stvar u parama,stvar je u bahatosti, nepoštivanju ni društva i ljudi jednostavno arogancija pomješana sa puno para i političkih veza
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako tako razmisljas , zasto onda opravdavas onakvo parkiranje
-
obelix1
#16620 Re: "Majstori" parkiranja
ma jok nemogu se na trotuar popet sa njim
-
obelix1
#16621 Re: "Majstori" parkiranja
Malo satire https://bs.wikipedia.org/wiki/Satira nije na odmetamar1994 wrote:obelix1 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako tako razmisljas , zasto onda opravdavas onakvo parkiranje
-
azdralovic
#16622 Re: "Majstori" parkiranja
nikakav si parking papak ako nemas i dzipa da mozes preko onih podignutih trotoara da se penjesobelix1 wrote:ma jok nemogu se na trotuar popet sa njim
-
obelix1
#16623 Re: "Majstori" parkiranja
e vidiš džip je za novopečene papke pogotovo sa malom ć...m to je tzv falusoidni simbol https://sh.wikipedia.org/wiki/Falus i takvi se nepenju na trotuar ti će se parkirati na invalidsko mjesto i slazdralovic wrote:nikakav si parking papak ako nemas i dzipa da mozes preko onih podignutih trotoara da se penjesobelix1 wrote:ma jok nemogu se na trotuar popet sa njim
vjeruj mi treba imati staža
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16624 Re: "Majstori" parkiranja
Placalo se ne placalo - ovakvi parkiraju na trotoar.azdralovic wrote:nije da opravdavam parking papka,Tomahawk11 wrote:Zato i ima ona....nije ko ima nego ko je naucioamar1994 wrote: pa ne , gdje ce na parking dati 10KM , bolje je na trotoar , ima za porse , nema za parking![]()
ali Boga vam gdje ima u blizini da se placa parking ? Najblizi u merkatoru a mislim da to nije na ruku bilo kome ko zivi u Paromlinskoj...
U pravu je obelix1, u pitanju je bahatost.
-
azdralovic
#16625 Re: "Majstori" parkiranja
pa naravno ali vidim odmah ste se za pare uhvatili... zato kazem...Tomahawk11 wrote:Placalo se ne placalo - ovakvi parkiraju na trotoar.azdralovic wrote:nije da opravdavam parking papka,Tomahawk11 wrote: Zato i ima ona....nije ko ima nego ko je naucio![]()
U pravu je obelix1, u pitanju je bahatost.
ako je papak papak je i u golfu i u ferrariju