Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrinja C5, svratio lola na pivo kod lokalnog kabadahije... 20m ispred i iza vozila 2 besplatna parkinga, mozak zlatne ribice, primitivizam i malograđanstvo pomiješano rađa imbecile sa truljama i vozačkim dozvolama.
Dobrinja C5, svratio lola na pivo kod lokalnog kabadahije... 20m ispred i iza vozila 2 besplatna parkinga, mozak zlatne ribice, primitivizam i malograđanstvo pomiješano rađa imbecile sa truljama i vozačkim dozvolama.
Upravo to, bar na Dobrinji parkinga nikad falilo nije
papka mozes dovesti u vezu sa bilo kojom vjerskom institucijom samo ako si isti kao on...
povod za takve nije bitan, dzamija u ovom slucaju je samo jedno od mjesta gdje ima priliku da bude papak...
sto od parkiranja auta do pravljenja sebi mjesta u prvom safu da bude vidjen.
530i wrote:Nije se još niko sjetio da napravi drive-in džamiju, da se ne mora ni izać iz auta, nego se svi, džematile, poparkiraju i klanjaju.
A moze i ono u fazonu parking kina. Parkiramo se u safove, obavezno ih poravnamo ali pri tom pazimo da ne ostetimo vrata "klanjaca" do sebe. Ispred imam u autobusu i opleti.
Bakir1 wrote:papka mozes dovesti u vezu sa bilo kojom vjerskom institucijom samo ako si isti kao on...
povod za takve nije bitan, dzamija u ovom slucaju je samo jedno od mjesta gdje ima priliku da bude papak...
sto od parkiranja auta do pravljenja sebi mjesta u prvom safu da bude vidjen.
Primjer sam naveo jer su slike i natpis na jednom autu "u džamiji sam", nije to, naravno, ekskluzivno za džamije...ima toga i oko crkava.
tako
moze biti i na pivi sa istim natpisom, cinjenica da ga boli cosak kome ce smetati i pri tome traziti opravdanje u dzamiji ne cini ga vjernikom ni vjersku instituciju krivcem...
blagonaklono se gleda i na razne svatove...
" Parkirali "se borci na m17 iza Zepca. Stojim skora dva sata. Kisa pada ne mozes ni izac iz auta. Stvarno su pretjerali neka blokiraju parlament sta su im krivi obicni ljudi. Gnjavaza teska
condy wrote:" Parkirali "se borci na m17 iza Zepca. Stojim skora dva sata. Kisa pada ne mozes ni izac iz auta. Stvarno su pretjerali neka blokiraju parlament sta su im krivi obicni ljudi. Gnjavaza teska
To i ja uvijek govorim,pusti obicnu raju, nego stisni muda pa gadjaj govnima govna
condy wrote:" Parkirali "se borci na m17 iza Zepca. Stojim skora dva sata. Kisa pada ne mozes ni izac iz auta. Stvarno su pretjerali neka blokiraju parlament sta su im krivi obicni ljudi. Gnjavaza teska
tacno, istjeruju svoje preko obicnih ljudi koji nemaju veze s tim
Vidite nesto, i ja sam borac iz kategorije veterana, a ja niti podrzavam ovo niti mislim da je u redu jebavat narodu zivot radi svojih problema.
Cak ne znam ni sta oni hoce? Svakako pogresan nacin.
mayab wrote:Po meni, nema bolje a jeftinije, a i na čaršiji si za 5-10 minuta hoda
Uvijek tu parkiram, gornja garaza radi do 8, neki dan bas dodjem oko pola 8, kaze čovjek što radi, parkiraj ti ispred, 2 km daj i idi
Kako uđeš na ovaj za 1 km jeli kroz ovaj gdje je za 2, ili neki skroz drugi ulaz? Fakat nisam znao za ovaj kod skenderije, uvjek sam koristio u BBI-u, a evo i oni sad digli cijenu