slicno sam i ja iskustvo imao, drot kod narodnog pozorista stoji i zaustavlja, ja se kotrljam sa semafora bukvalno 20 na sat a on se necka hoce li dici ruku ili nece, onako na pola mu ruka i ja prodjem pored njega kotrljajuci se tako i gledam u kretena hoce li se konacno odluciti, 10m dalje me zaustavlja drugi i dere se - zasto nisi zaustavio auto ! meni pukne film i sve im redom naredam izrevoltiran kako su mi par dana prije toga obili auto (tada jos to nije bila tako cesta pojava) i pokupili sve cdova sta je bilo u njemu (98ma godina i CD bio 10 maraka tada a u autu ih bilo 30) kako nisu prstom mrdnuli oko toga, niti su dosli na uvidjaj jer je bila mala kradja, kako je njima to mala kradja ali nije meni i druge picke materinealmir90 wrote:Ma prije nekih pet godina bilo, regularna kontrola, prvo što me zaustavio niti je imao obilježlja bilo kakva, izletio iz mraka malo falilo da ga udarim. Jedva stajem, i traži on dokumente, kažem ja njemu kako možeš tako nepropisano da zaustavljaš, pa vidiš da je malo falilo da te udarim. Ide procedura da izađem iz auta, počeo da se dere i galami, kaže meni svaku riječ koju progovorim da ide veća kazna. Ja mu rekao da je mene zasutavio i da se iživljava, a babini sinovi ti neki dan jebu mater što si ih zaustavio (ovo sam lično vidio ispred kafića), tu njemu još više živci prorade, opet nastavi nešto da se dere, ja mu otmem dokumente iz ruke, okrenem se i odem, samo sam mu rekao ako nešto nije jasno imaš sud i zovi me.Sodom1 wrote:De opisi slucaj ako ti nije mrsko!
elem na kraju mi doslo vrijedjanje sluzbenog lica, nepostivanje naredjenja i picke materine...
od tada kada god vidim majmuna da se necka ja stanem, otvorim prozor i pitam - jel me to zaustavljate?
majmuni....