Bio je jedan ali sam žurio
ovi ljudi fakat nisu više ni normalni ni ludi, već opičeni!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
pipi-duga-carapa wrote:Bio je jedan ali sam žurio![]()
Svi negdje zure...bitanga_sa_otesa wrote:ne stigoh slikati,zurio sam...

bio gladan ,a morao do sarajevo osiguranjamahalas505 wrote: Svi negdje zure...![]()
Da nije lego kakav novi(stari) autic?bitanga_sa_otesa wrote:bio gladan ,a morao do sarajevo osiguranjamahalas505 wrote: Svi negdje zure...![]()
Sto se kaze zlu ne trebalo, nek je sa s srecombitanga_sa_otesa wrote:a nije ,leglo je osiguranje za vikend
U pravu simahalas505 wrote:pipi-duga-carapa wrote:Bio je jedan ali sam žurio
Svi negdje zure...bitanga_sa_otesa wrote:ne stigoh slikati,zurio sam...
p.s. Nesto gledam ovu drugu sliku i ovaj znak zabranjeno skretanje desno, osim vozila sa posebnim odobrenjem, a 5 metara poslije plavi znak, dozvoljeni smjerovi pravo i desno, plus horizontalna signalizacija.
100% si u pravu.tempuser wrote:Ovo je La Benevolencija ili ex A. Cesareca u koju dolazim dobrih 35 god i vise i od kad znam za sebe ovo i ovako ukoso i na trotoaru je legalno parkiranje i 90% su u pitanju stanari. Dok su vremena bila bolja cak su mjesta bila i iscrtana, kasnije su doduse nelegalno postavili stubice da blokiraju sebi parking pa su ih uklonili. Ispred svakog ulaza je zardinjera da se ne moze parkirati. Predpostavljam da je tvrdnja o opanak vozacima rezultat neznanja, a ne ubjedjenja.amortizer wrote:
Gdje zauzima 3 mjesta? Na trotoaru?
E svasta i svega u Bozijoj basti. Pa pored njega se jos i moze proci trotoarom, ali pored ovih "regularno" parkiranih nikako.
Dobro je da si postavio fotografiju, da ih covjek moze tuziti jer su odvukli samo njega, dok su ostale "opanak vozace" postedili. Mozda i tebe kao briznoc cuvara parking-trotoara lakse pronadje.
BTW Daruvar table (gdje su nameti na aute najnizi u HR), HR velikog formata, sve mirise da se papkar qurci rent-a-car autom, ali ako sam dobro razimio to ce ga stajati nekih 140-ak KM.
tu je svako jutroHemera wrote:
dostava u ovako bijesnim kolima?ing-ecc wrote:Teleći ćevapi ispravno servirani kod Brajlovća na Ilidži.![]()
A za Hamera i nije bitno, gdje je i šta je. Još posebno ako je dostava na adresu?!
Valjda me neko snimi....mahalas505 wrote:Sto se kaze zlu ne trebalo, nek je sa s srecombitanga_sa_otesa wrote:a nije ,leglo je osiguranje za vikend. I valjda se ima kakva kamera instalirana da vidimo kako taj stojadin ide u krivinama
.
Trening,i tako te karafeke, snimiti za kasniju analizu,valjda nije samo parola bitno je ucestovatibitanga_sa_otesa wrote:Valjda me neko snimi....mahalas505 wrote:Sto se kaze zlu ne trebalo, nek je sa s srecombitanga_sa_otesa wrote:a nije ,leglo je osiguranje za vikend. I valjda se ima kakva kamera instalirana da vidimo kako taj stojadin ide u krivinama
.
hizo ramidovic wrote:ne vijerovatna je zavis i zloba kod pojedini ljudi pa him smeta hamer vako parkiran pa viditelvi kolko je to auto i dase nemoze drukcije parkirat vego vako kako jes i daga nema dze parkirat jerje naj blizi parkin daleko preko 50 metara i tuj stoi svaki dan i nikom nesmeta ni ljudima koi tudikan prolaze osim ljubomorni i zavidni ljudi