Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gnjev wrote:Bata iz Paromlinske
Najgore je kad levati zauzmu komplet traku pa moraju auta naizmjenicno prolaziti . Najvise zastupljeno ispred pekara i apoteka .
Ovaj sa X-Trailom je možda nešto istovarao, ali samo možda. Bio je pacijent u mom ulazu koji je utjerivao auto skoro u haustor(skoro do vrata). Naravno to je bio jedan od onih pametnjakovića što su kupili novo auto od 30000+, postanari su, a gorivo je jednom donio u kantici od 5 litara i usuo u rezervoar pa se valjda boje da im neko ne ošteti ili ukrade.
gnjev wrote:Bata iz Paromlinske
Najgore je kad levati zauzmu komplet traku pa moraju auta naizmjenicno prolaziti . Najvise zastupljeno ispred pekara i apoteka .
Lociran
Jesmo to komsije
Nismo imam neke rodjake tu u neboderima a i hanuma mi radi u onoj Skafi sto je kudis . Doduse i ona sama kaze da nisi daleko od istine
neznam kobi ovom narodu ugodijo: kad parkiras dobro auto kosto je ovaj nisann svi te pljuju jerbo su ljubomorni i zavidni, a daje umijesto nisanna bijo fico ili varburg, svibi mu se smijali i reklibi vidi bjede i fukare...
cudni smo ljudi postali, zavidni, ljubomorni...
hizo ramidovic wrote:neznam kobi ovom narodu ugodijo: kad parkiras dobro auto kosto je ovaj nisann svi te pljuju jerbo su ljubomorni i zavidni, a daje umijesto nisanna bijo fico ili varburg, svibi mu se smijali i reklibi vidi bjede i fukare...
ti bi trebao malo mozak da preparkiras, izgleda spavas stalno na jednoj strani, takvi kao ti i parkiraju i nacuditi se ne mogu sto drugima smetaju
hizo ramidovic wrote:neznam kobi ovom narodu ugodijo: kad parkiras dobro auto kosto je ovaj nisann svi te pljuju jerbo su ljubomorni i zavidni, a daje umijesto nisanna bijo fico ili varburg, svibi mu se smijali i reklibi vidi bjede i fukare...
ti bi trebao malo mozak da preparkiras, izgleda spavas stalno na jednoj strani, takvi kao ti i parkiraju i nacuditi se ne mogu sto drugima smetaju
jarane, ja nikad neparkiram kosto je ovaj s nisannom, da skroz unidzem u haustor.
ja uvjek dodzem do ulaza ali ostavim dovoljno mijesta iza auta dase normalno moze proc sa kesama il cekerima u rukama. posto vozim bemvejca (110 kilovatnih snaga), on je malo kraci i uskiji od ovog nisanna, pa se mogu ljepo parkirat.
Last edited by hizo ramidovic on 13/03/2015 14:47, edited 1 time in total.