tuzio ih je i naplatio strasno.
mislim da pauk ima neko ogranicenje tezine, iznad 2 tone i ne pomisljaju dizati
edit taj v8 je tezak oko 2,8 tona
Moderators: _BataZiv_0809, anex
^lan/^lanak 73.nightvision wrote:interesantno je kako policija ima mandat da pise kazne za parkiranje na trotoaru a nema mandat da pise kazne za parkiranje na pjesacki. ovde kod poste u tuzli mogli bi dnevno uzeti po milju maraka zbog ovakvog parkiranja.
A zar ti ne citas malo sarkzam izmedju redova, bukvalisto. Znam i ja da imaju mandat, ali se bas ne satrase da ga koriste. Lakse im je parkirati se negdje ta trane i lizalom uzeti dnevnicu.sparky wrote:^lan/^lanak 73.nightvision wrote:interesantno je kako policija ima mandat da pise kazne za parkiranje na trotoaru a nema mandat da pise kazne za parkiranje na pjesacki. ovde kod poste u tuzli mogli bi dnevno uzeti po milju maraka zbog ovakvog parkiranja.
Voza~ ne smije da zaustavi ili parkira vozilo naro~ito:
1) na obilje`enom pje{a~kom prelazu/prijelazu i na razdaljini/razmaku manjoj
od pet metara od tog prelaza/prijelaza, kao i na prelazu/prijelazu biciklisti~ke
staze preko kolovoza/kolnika;
Kaznene odredbe: ~lan/~lanak 238.
Nov~anom kaznom u iznosu od 40,00 kaznit }e se za prekr{aj:
• voza~ koji zaustavi ili parkira svoje vozilo suprotno odredbama ~lana/~lanka
73.
kako nema mandat?

+1goran16v wrote:Ja samo cekam da neko pomete jednog od onih debila sto parkiraju u desnoj traci ispred apoteke na Socijalnom pa da mu apoteka bude na KUM-u!

Nabucco wrote:U nekoj dalekoj zemlji![]()
Koji je ovo auto???Nabucco wrote:U nekoj dalekoj zemlji![]()
Proton?mayab wrote:Koji je ovo auto???Nabucco wrote:U nekoj dalekoj zemlji![]()

A koliko se ja kontam Holden Commodore doduše KIT-ovanOptimist wrote:Kad smo vec kod pitanja koje je vozilo, imam i ja jedno za koje ne znam sta je. Slika je iz Australije.